Beste Naturtint Haarkleur Producten - Top 10 PicksNaturtint biedt haarkleuren gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals tarwe, maïs en sojabonen. Het is een gezonde manier om kleur aan het haar zonder schade tijdens of na toepassing. Er is een verbazingwekkende reeks van kleuren die met elkaar gemengd kunnen worden, als u een andere kleur wilt. De inhoud botanische revitaliseren je haar en make ze glanzend. Het heeft betrekking op grijs haar en is verstoken van chemische stoffen, zoals ammoniak, resorcinol en parabenen die het haar beschadigen en maken het ondoorzichtig.

Toepassing van Naturtint Haarkleur is niet een heel lang proces en dit is wat maakt het aantrekkelijk. In India, de beste van de kleuren vind je van de set van 28 kleuren die haar Naturtint biedt kleurenkaart. Vermeld zijn de tien meest populaire dat de behoeften van een Indiase klant past.


Top 10 Naturtint Haarkleur producten

Naturtint permanente haarkleur 3N Donker Kastanje Bruin:

Kastanje bruin is de meest voorkomende kleur die een Indiase huidskleur past. Bruin haar vaak verliest zijn glans en natuurlijke pracht. U kan worden verduisterd door deze natuurlijke schaduw van Naturtint. Deze kleur vereist zeer weinig onderhoud en geeft een diepere toon voor natuurlijke bruin haar.

De prijs is Rs. 2015-98 ounces

Naturtint permanente haarkleuring 2N Bruin Zwart:

Haarkleur Blacks lijkt kunstmatige wanneer toegepast. Zodat het lijkt natuurlijk, deze schaduw van haarkleuren Naturtint werkt goed. En 'de schaduw dichter bij het zwart dat een rijke uitstraling geeft en kan gebruikt worden op haar zwarten, zonder enige rotzooi.

De prijs is Rs. In 2092-98 ounces

Naturtint permanente haarkleur 4N Natural Kastanje:

Degenen die schakeringen van donker bruin haar en willen een verandering kan deze schaduw van Naturtint gebruiken. Het is een licht bruin natuurlijke betekenis voor de Indiase huid toon.

De prijs is Rs. 2246 voor 98 gram.

Naturtint permanente haarkleur licht Koper Kastanje 5C:

Fair wheatish huidskleur kunt toepassen 5C Licht Koper Kastanje door Naturtint voor een natuurlijke look. Het vormt een aanvulling op uw huid toon en geeft een zachte afwerking en rijke complex. Donkere huid gestemde mensen kunnen diepte toe te voegen aan het oog, met behulp van hoogtepunten van deze tint.

De prijs is Rs. 2246 voor 98 gram.

Naturtint permanente haarkleuring 4M Mahonie Kastanje:

Voor de liefhebbers van mahonie tint, is dit een uitstekende keuze die perfect is voor de Indiase huid. Het vestigt de aandacht op een andere haarkleur zonder te kijken zeer in-your-face.

De prijs is Rs. In 2318-50 ounces

Naturtint permanente haarkleuring 9R Fire Red:

Naturtint biedt twee tinten rood tinten. Dit is geschikt in combinatie met de natuurlijke, koper of as tinten van nutriënten te markeren of te mengen.

De prijs is Rs. In 2182-98 ounces

Naturtint permanente haarkleur 4G Golden Chestnut:

De specialiteit van deze kleur is dat het een natuurlijk licht dat maakt het gezicht kijken helderder. Het past bij de meeste huidtinten zonder een donkere look.

De prijs is Rs. In 2211-98 ounces

Naturtint permanente haarkleur 5G Licht Goud Kastanje:

Licht Kastanje Gold is ontworpen voor mensen met een lichte huid en maakt de huid gloeien. Als je bruine ogen of zwarten van licht, kleur voegt leven aan het gezicht.

De prijs is Rs. In 2148-98 ounces

Naturtint permanente haarkleur 6G donkere goudblonde:

Golden Brown wordt vooral gebruikt om te markeren. De aandacht wordt gevestigd en ziet er glanzend. Voor degenen die een verandering willen tijdens het spelen veilig met de kleuren, is dit perfect.

De prijs is Rs. In 2326-98 ounces

Naturtint Permanent Hair 7 Teide Brown:

Edgy en mooi is de enige term die de enkele bruine tint aangeboden door Naturtint definieert. De bijzonderheid van deze kleur is dat het kan worden gecombineerd met een van de 29 mengbare tinten van Naturtint.

De prijs is Rs. In 2148-98 ounces

Ondanks het feit dat dure, Naturtint heeft zijn niche voor kwaliteit en prestaties biedt. Wat nog belangrijker is, de klanten zijn tevreden met het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geen beschadiging van de huid veroorzaken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha