Beste nagellakremover - Onze Top 10En "noodzakelijk dat u algemene aceton geven zodat er geen noodzaak om weer wrijven nagels. Na al je nagellak kan alleen omgaan met zo veel!

Hier is een lijst van top 10 nagellakremover die gemakkelijk beschikbaar zijn in India.


Lakme Nail Color Remover:

Deze nagellak remover verwijdert moeiteloos. Het komt in een kleine fles die een plastic dop met een gat die helpt bij het doseren van kleine hoeveelheden heeft. Deze nagellak is zeer goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. Dit is ongetwijfeld de beste nagellak remover in India.

Colorbar laatste Nail Enamel:

Deze nagellak remover is in een roze fles met een spons binnen. Dip gewoon je vinger en roteren. Het is erg handig dat bespaart tijd en katoen. De spons bevat de vloeistof in de fles, waardoor het gemakkelijk te vervoeren. Het is het proberen waard.

Revlon Nail Enamel Remover:

Revlon nagellak remover komt in een kleine glazen fles en bevat paarse vloeistof. Deze nagellak remover is aceton vrij, zodat je niet de huid en nagels te drogen. Verwijdert glazuur heel gemakkelijk en is te mild.

Avon Nail Enamel Remover:

Deze nagel afbijtmiddel geleverd in een doorschijnende witte plastic fles met een stop aan de bovenzijde met een gat. De geur is zeer delicaat en blijft hangen voor 5-10 minuten. En 'aceton vrij, zodat het niet de nagel droog en verwijdert voorzichtig glazuur. De fles is robuust en gemakkelijk te vervoeren. Het is erg handig ook.

Extra Revlon Nail Enamel Remover snel:

Trouw aan haar naam, dit verwijdert nagellak remover super snel en gemakkelijk, waardoor er geen residu achter. Bevat aceton maar niet droog nagels. Laat ook geen witachtige spullen achter. U hebt een kleine hoeveelheid in een tijd, zodat het lang zal duren. Het wordt geleverd in een kleine fles die is vrij redelijk.

Colorbar Nail Polish Remover:

Deze verwijdering verwijdert verf zonder nagellak nagels hard. Ook maakt ze niet uitdrogen. Beweert vrij van aceton en dus zijn zeer delicaat te zijn. De fles is makkelijk en de prijs is redelijk.

Streetwear Nagellak remover:

Streetwear nagel verf wordt geleverd in een leuke roze fles, gemakkelijk .. Het heeft een mooie geur die is helemaal niet sterk. Het verwijdert ook lichte sporen van nagellak zonder veel inspanning. Het is niet moeilijk op je nagels, zodat het hen niet zal pijn doen op geen enkele manier. En 'handig en moet proberen.

Gezichten Nail Enamel Remover:

Deze nagellak is zeer mild en zacht, zodat meisjes die broze nagels zullen genieten van het gebruik ervan. Verwijdert polish gemakkelijk en hoeft niet het opnieuw en opnieuw te wrijven. Het kan geen kwaad je nagels zoals het is aceton vrij. De fles is heel schattig en klein beetje gaat een lange weg.

Verlevendigen Versterking Nail Remover:

Bevat Pro Vitamine B5 die nagels versterkt. Het bedrag is enorm en duurt 3 maanden gemakkelijk. Verwijdert polish donkerder gemakkelijk zonder nagels broos of droog. Is niet sterk; Daarom is niet sterk effect op de nagels delicate hebben. Als u wilt veranderen van nagellakken vaak doe dan proberen minstens een keer.

Lakme Spa Line off kleur nagellak remover Oil:

Dit verwijdert nagellak remover heel zachtjes zonder nagelriemen droog. Hydrateert en hydrateert de nagels die helpen sterker te behouden. Het bevat de goedheid van amandelolie en heeft een zeer aangename geur. En 'aceton gratis dus dat is niet hard op je nagels.

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha