Beste Nagellak Metallic Shades - De Top 10Van alle verschillende soorten glazuren die vandaag de schoonheid arena bombarderen, glanzend metaal het meest populair zijn. Er is iets heel opwindend haar nagels te hebben geschilderd in kleuren die doen denken aan metalen of zelfs normale kleuren wanneer gegeven een metalen afwerking. Het beste van alles, ze zijn gemakkelijk beschikbaar zijn.

Dus hier is een verzameling van een aantal grote metallic nagellak kleuren die gewoon niet kunnen weerstaan ​​toe te voegen aan uw collectie:


L Kleur Teal Metallic:

Als felle kleuren zijn uw ding, kun je niet missen. Wintertaling Metallic is een groene water lus in een metalen folie afwerking met kleine knippert het. Een goede kleur om te dragen, als u van plan bent om je zomer door te brengen op het strand. Vereist twee handen en wordt beschouwd als een van de beste metal nagellak kleuren die is hier te blijven.

Deborah Lippman Chain Reaction:

De enige reactie die je gaat met dit te krijgen is WOW. Chain Reaction is een polish metallic groen met roze, rode en gouden fonkelingen. Dit is een uitzonderlijke kleur met een zeldzame combinatie van glitter. Vereist twee handen.

The Colour Purple:

Een vampy tinten met een verschil !! Viola is een mooie donkere metallic paars vol glinsterende blauw en roze. Vereist drie handen.

Chanel Peridot:

Dit heeft tot ieders favoriet van de partij zijn. Komt van Fall collectie genaamd Illusions Chanel d 'Ombre de Chanel. Olivijn is een mooie zwart-wit metallic brons-goud, dat verhuist naar het groen en geel. Vereist twee handen.

Zoya Kimber:

Deze schoonheid komt van Summer Surf Collection Zoya. Kimber is een roodachtige - roze metallic kleur met gouden goed in. Ik hou van deze kleur aan stukken. Een glazuur perfect voor het toevoegen van een aantal leuke girly zomer. Vereist twee handen.

Orly Foil FX:

Als je van glanzend metaal, moet u ten minste een zilverpoets hebben. En dit is perfect voor dit. Folie Fx is een metallic zilver in een metalen plaat met een heleboel goede zilveren hoogtepunten in het. De toon is zeer helder en briljant. Vereist twee handen.

China Glaze Geen Plain Jane:

Geen Plain Jane, dit is. Het is een duo-plated metaal dat verhuist van paars tot roze of zelfs koper. Ik wist niet dat paars en koper in een combo zou kunnen werken, maar dit is geweldig. Vereist drie handen.

Revlon Gold Coin:

Goud Fit voor een Poolse diva !! Gold Coin is een prachtige mat goud glazuur in een plaatwerk en heeft veel goud, zilver en een beetje 'bronzen shimmer. De metallische coating die zeer sterk. Vergeet niet om op te stijgen uw zonnebril terwijl dit dragen. Vereist twee handen.

OPI Gewoon Smashing:

Gewoon smashing is een lime groene kleur met metallic glints doel in. Dit is van hun Grand Slam Collection. Nu dat de zomer is hier, de tijd om uw cijfers te schilderen in deze kleuren. Vereist twee handen.

Gold NYX:

De naam is een beetje 'misleidend, maar de kleur is prachtig. Goud is een metallisch koper briljant met veel reflecties van koper in het. Het lijkt bijna alsof het gloeien. Vereist twee handen.

Ik hoop dat dit artikel op emaille metalen helpt u kiezen voor de kleuren die je leuk vindt om te pronken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha