Beste Naakt Lipsticks beschikbaar in India - Onze Top 10Naakt lipsticks zijn een must voor ons allemaal - het kantoor gangers die niet willen dat er iets over de top. We hebben behoefte aan een formele en, maar we willen onze beste glamoureuze, rechts kijken?

Hier ben ik een opsomming van de beste van naakt lipsticks van alle merken.


Beste naakt lipsticks:

Chambor Poeder Matte Lipstick in Desert Rose:

Desert Rose is een echte "mijn lippen, maar beter" naakt. Het heeft een capaciteit van verzet fantastisch en is goed gepigmenteerd. Het geeft ook een matte afwerking. Hij is te koop bij Rs.450/- naar mijn mening, is de beste lippenstift als je begint met naakt lippenstift.

Revlon Super Bright Lipstick in Eerste Liefde:

Vertrouw Revlon een fantastische naakt lippenstift maak. Eerste liefde is een warme afgezwakt lippenstift die past bij de Indiase huidtinten aan t. En 'oranje basis en verlicht daarmee meteen het gezicht. Het blijft daar gedurende drie uur en de lippen niet droog.

Elle 18 Pops Lip Lippenstift in Cinnamon Bun:

Dit kleine naakt kleur lipstick heeft een krachtige erin. Cinnamon Bun is een roos op basis kaal en is geschikt voor warme huidtinten. En 'heel zuiver bij het eerste schot, maar bouwt opaak. Pigmentatie is een beetje 'leeg en moet een paar schoten te laten zien. Re-applicatie is nodig na 2-3 uur.

Colorbar Soft Touch Lipstick in Amber:

Amber is een roze basis kaal en huidtinten donkerder kon wassen. Het past de toon van de huid warmer en kouder vergelijkbaar. Het is goed gepigmenteerd en heeft een capaciteit van weerstand van 3 uur. Amber kost Rs. 325/- en ik denk dat het moet een Lippie hebben, voegt zeker een gloed op het gezicht.

Maybelline Color Sensational Lipstick in de herfst Rush:

Autumn Rush kleuren overweldigende aanbod van Maybelline is een echte bruine gebaseerd naakt lippenstift. Het hoeft niet de leeftijd toe te voegen aan je gezicht, maar geeft een fantastische pop van kleur en subtiele gloed. Het is goed gepigmenteerd en blijft zitten voor 3 uur.

Gezichten Canada Mineral Lipstick in Star Raisin:

Deze mooie schaduw van Faces is een bruine zachte peachy. En 'meer geschikt voor warme huidtinten. Het heeft goede kleurintensiteit en bouwt ook. Capaciteit van de weerstand is ongeveer 3 uur, waarna nodig opnieuw aanbrengen.

Maybelline Color Sensational Lipstick in Mijn Mahonie:

Dit is het naakt lipstick Heilige Graal voor velen van ons. Mijn Mahonie is een echte "mijn lippen, maar beter" schaduw naakt. Het kreeg fantastische pigmentatie en blijft zitten voor drie uur. Wanneer verdwijnt, met achterlating van een mooie kleur; er geen kleur bloeden of drogen van de lippen.

Lippenstift van MAC in Mythe:

De mythe is een super mooie vlezige naakt beige tint. Omdat het een MAC lipstick, het heeft prachtige pigmentatie en blijft zitten voor 4 uur. Er is geen drogen van de lippen, en glijdt als een droom op de lippen.

Dior Rouge Dior Lip Color in Beige Angelique:

Angelique Beige is een zacht roze tint blote voet en is bebouwbare. E 'zuiver genoeg alleen. Het past de toon van de huid warmer en voegt een gloed op het gezicht. Om een ​​uniforme toepassing hebben, wrijf de lippen vóór toepassing.

NARS Sheer Lipstick in cruise:

Geniet van de schoonheid van een roos naakt met NARS Cruising. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een pure lipstick die nog bouwt. Het doet geen droge lippen en blijft zitten voor 2-3 uur.

Dus meiden, laat me weten wat uw favorieten zijn, een opmerking maken en delen van de liefde Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha