Beste moisturizers voor de vette huid - Onze Top 10 keuzesHydrateren de huid is een essentieel onderdeel van elke huidverzorging routine. Veel mensen met een vette huid denken dat ze niet aan de huid dat is niet goed hydrateren! Moisturizer zorgt voor het behoud van de natuurlijke vochtbalans van de vette huid en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Het selecteren van de meest geschikte product voor de vette huid kan heel gedoe door de beschikbaarheid van vele mogelijkheden. Als je een vette huid en zijn op zoek naar een goede moisturizer apotheek, dan ben je hier aan het juiste pagina te komen. Hier ben ik een lijst onderaan de top 10 drogisterij moisturizers voor de vette huid.

Beste Moisturizer voor de vette huid In India

Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Skin Renewal Oil Free Moisturizer:

Prijs: 195 EUR voor 80ml


Het is een lichtgewicht, olie-vrije moisturizer die is opgenomen in de huid snel. Het maakt de huid zacht, soepel en houdt de olie op afstand voor een goede 6-7 uur.
Ik gebruik het voor vele jaren en ik heb niet ingegaan op de negatieve effecten. Ik heb een vette, acne gevoelige huid en werkt als een charme op mijn huid, zonder verzwarende mijn acne. Dit is een van de favorieten onder de beste moisturizer voor de vette huid.

Neutrogena Oil Free Moisture SPF 15:

Prijs: 299 EUR per 115ml

Het fungeert zowel als een moisturizer en een zonnescherm. Wordt snel geabsorbeerd met een matte afwerking. Het maakt de huid zacht, glad en houdt de olie op afstand voor een goede 4-5 uur. Het is niet-comedogeen en bevat geen parabenen.
Ik hou van deze moisturizer en gebruiken als basis voor make-up. Mijn make-up blijft op voor een lange tijd elke keer als ik gebruik deze moisturizer. Wederom tot de top keuzes als een moisturizer voor de vette huid.

Lacto Calamine Classic:

Prijs: 105 EUR per 120ml

Het is een oude moisturizer gebruikt door schoonheden van een vette huid. En 'geen olie en dient als een goede basis make-up. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en maakt het zacht, soepel en ondoorzichtig. De huid blijft zonder olie voor ongeveer 6-7 uur. Het helpt om acne en puistjes te controleren.
Ik gebruikte deze moisturizer voor vele jaren. Wanneer ik last van acne of puistjes, ik gebruik het als een nacht. Ik aanraden als je een vette, acne gevoelige huid.

Lotus Herbals Skin Whitening en Brightening Whiteglow Micro Emulsion SPF 25:

Prijs: 245 EUR voor 40ml

Het is een lichte moisturizer en trekt snel in de huid zonder dat er residu. Het maakt de huid zacht, glad, gevoed en stralend. Laat geen witte jet in tegenstelling tot andere whitening producten. Als u een zeer vette huid dan is dit niet voor u.
Ik ben meer dan tevreden met deze moisturizer. Het maakt mijn huid ziet er zacht, glad en gehydrateerd bij regelmatig gebruik.

Gezichten forever young 24 Dual Action Moisturizer:

Prijs: € 1249 voor 50ml

En 'de beste moisturizer die ik ooit heb gebruikt. Het heeft zacht en glad. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid zonder resten. Het maakt de huid zacht, glad, zacht en gehydrateerd. Het lijkt vrij licht op de huid en houdt de olie op afstand voor lang. En 'olie-vrij en heeft SPF 1
Aangezien ik in mijn dertig jaar Ik hou van deze moisturizer. Het maakt je huid super zacht, glad en zonder olie. Het maakt niet mijn huid te breken.

Garnier Essentiele Care Daily Moisturizing Lotion:

Prijs: 130 EUR voor 75ml

Het is een olie-vrije moisturizer en fungeert als een uitstekende uitvalsbasis voor make-up. Verspreidt en wordt geabsorbeerd in de huid snel. Het maakt de huid zacht en gevoed met een matte afwerking. En 'bondgenoot dermatologisch getest en zal niet verstoppen de poriën.
Maakt de huid zacht, glad en gezond. Houdt de glans vrije huid en gehydrateerd de hele dag. Het is elke cent waard.

Gel Lotus Herbals Anti Acne Tea Tree Anti Pimple en Acne:

Prijs: 233 EUR per 100ml

Het is een gel op basis van vochtinbrengende en voelt erg licht op de huid. Het wordt snel opgenomen, zonder dat daarbij een kleverig residu achter. Maakt de huid zacht, soepel en gehydrateerd. Houdt de olie op afstand voor een goede 6-7 uur. Als u last heeft van acne of puistjes, moet u zeker dit eens te proberen.
Ik gebruik het als ik last van puistjes of acne en echt geholpen in de strijd tegen hen. Het helpt om acne merken lichter ook.

Fabindia Vitamine E Skin Moisturizer voor de vette huid:

Prijs: 225 EUR per 120ml

Het is een crème gebaseerde crème die licht en een van de beste moisturizers I gebruikt. Het wordt geabsorbeerd als een droom zonder resten. Het maakt de huid zacht, glad en gehydrateerd. Het is duidelijk genoeg is en niet mijn huid te breken.
Ik vind het erg leuk deze moisturizer. Het voelt licht op mijn huid en houdt de olie op afstand voor een lange periode.

Schoon en Clear Skin Balancing Oil Free Moisturizer:

Prijs: 80 EUR per 100 ml

Het is een lichtgewicht, olie-vrije moisturizer die de huid hydrateert zonder een vettige residu achter. Het is zacht voor de huid en heeft geen poriën verstoppen. Als u last heeft van acne en puistjes, dan is dit voor jou.
Dit is de goedkoopste moisturizer die ik ooit heb geprobeerd. Maakt de huid zacht, olie en gevoed. Ik beveel ten zeerste aan tieners.

Aroma Magic Amandel Moisturizing Lotion:

Prijs: 250 EUR per 220ml

En 'mijn HG moisturizer. Om het te laten werken voor de vette huid, meng het met een paar druppels water of gel van aloë vera. Het maakt mijn huid heel zacht, soepel, gehydrateerd, gezond en stralend. Het maakt niet verstoppen de poriën en de huid niet irriteren. Als je een doffe huid dan moet je deze moisturizer nemen.

Dus dat is de lijst! Laat het ons weten als u akkoord gaat met ons in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha