Beste Mists Body Made in India - Onze Top 10Een mist lichaam is een geurige vloeistof die wordt gebruikt na een douche om het vocht terug aan de huid te zetten. Het houdt de huid gehydrateerd, net als een lotion. Het biedt een exotische essentie om uw huid en geeft je het gevoel de hele dag fris.

Met behulp van een nevel lichaam is als een verslaving en je kunt alle spuiten over het lichaam, benen, nek, enz. Veel vrouwen hebben hun deodorants en parfums favoriet met nevelen van het lichaam vervangen.


Hoe je mist lichaam te gebruiken?

Meestal is het aanbevolen om onmiddellijk te dragen na je uit de douche. Je kon gewoon spuiten in de lucht en werken zelfs als er slechts twee of donsjes op puls punten zou doen.

Laten we eens kijken naar de top 10 nevels lichaam in India.

Victoria Secret Pink Bereik:

Rosa bereik van Victoria Secret is een geweldige body mist die de huid voedt en zorgt voor een gepolijste look zacht. Bevat natuurlijke etherische oliën voor de schittering van de huid en advertenties aan. Het komt met een aangename geur en biedt langdurige voeding voor de huid, deze mist lichaam is gewoon geweldig.

Victoria Secret Verse Glow Body Mist:

Geheim frisse gloed van Victoria is een verleidelijk mist die een verfrissende geur heeft. Dit is een must have lichaam koeling mist van Victoria's Secret Angel. Het behoort tot de familie bloemige geur die een topnoot van peer bloem, rood oranje, roze peper en zwarte pruim heeft; hartnoten van cyclamen waterig en pure paars en droge-down noten van marshmallow bloemen, musk en amber gemonteerd. De huid voelt versterkt en meteen voel je je de hele dag fris.

Nyassa Enchante body mist:

Nyassa mist enchante lichaam heeft een opbeurende en verfrissende geur die is zeer duurzaam. Bevat geur die de ziel verbindt en geeft een goddelijke ervaring.

Jacqui & David vanillesuiker Body Mist:

Jacqui & David Vanilla Body Mist Fragrance behoort tot de bloemen familie. Het houdt je de hele dag fris, houdt de huid gehydrateerd en gezond geeft je de hele dag duren zoete vanille-essence.

Bath and Body Works, altijd zon:

Altijd zon van bad en lichaam werkt is een andere exotische en verfrissende body mist die de sfeer koelt en is perfect voor de koudere maanden. Het heeft een topnoot van exotische bessen, abrikoos goud, sappige mandarijn en mandarijn fris met tonen van gedroogde romig sandelhout en vanille-ijs. Het creëert een fascinerende geur die geur goed geeft aan uw lichaam.

Bath and Body Works-Into The Wild:

In het wild is een ander groot body mist van het huis van Bath and Body Works. Hij is echt een sensuele en exotische geur die zeer aantrekkelijk is. Hij ook zeer effectief op lange termijn sterke accenten te drogen, waardoor het geschikt is om in de lijst van top 10 lichaam nevels.

Jacqui & David Love Potion mist lichaam:

Jacqui & David Love Potion is een fantastische body mist die een romantische sfeer creëert en graag al uw zintuigen. Het houdt ook de huid zacht en soepel, dat de huid meer tastbaar maakt. De beste tijd om dit lichaam te dragen is mist in de avond na een lekkere douche.

Bad en Body werken-Framboos Vanille body mist:

Met topnoten van Blackberry, Orange, Anjou peer en huidige Black, deze body mist bad en werkt is een prachtige mist die behoort tot de familie fruitige lichaam. Deze nevel lichaam heeft een verfijnde uitstraling en delicaat dat een verleidelijk aroma waardoor het geschikt is om aan de slag in de top 10 lichaam nevels heeft.

Eurolux PINK Coral Body Mist:

Eurolux is een combo van vrouwen bad en body mist, die hoofdzakelijk wordt gebruikt om de huid gehydrateerd en vochtig te houden. Met het pompen van aërosolen, het uitwerpen van een nevel verspreiding van geurende water, die ervoor zorgt dat de huid zacht en vochtig. Het beste gebruik van deze mist lichaam is wanneer u reist.

Gatsby Island Escape Body Mist:

Gatsby eiland te ontsnappen is de beste onder alle lichaam nevelen beschouwd. E unieke tegenstelling tot andere nevels van het lichaam, zoals in de vorm van een douchegel. En 'lekker en zoet, die wordt geleverd met vanille-essence, met een vleugje kokos. De geur is relatief meer exotische en langdurig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha