Beste Mehndi ontwerp Video - Onze Top 15 PicksVan de exotische land van Azië Midden-Oosten voor het Indiase subcontinent, in Europa en Amerika - de kunst van Mehndi is nu populair over de hele wereld. In landen als India, Pakistan en het Midden-Oosten, deze kunstvorm is een intrinsiek onderdeel van de traditionele cultuur. In andere delen van de wereld, Mehdi of henna is uitgegroeid tot een populaire mode body art.

Mehndi is vergelijkbaar met de tatoeage, maar het verschil is dat het niet permanent. Als het gaat om verscheidenheid van ontwerpen Mehndi, de sky is the limit! Een goede kunstenaar Mehndi kan een verscheidenheid van ontwerpen met behulp van zijn verbeelding en creativiteit op te roepen.


Het kiezen van het juiste model kan een ernstig probleem van overvloed zijn. Daarom hebben we deze lijst van de top 15 video ontwerp Mehndi samengesteld. Lees verder om het plan dat goed is voor je kiezen!

Top 15 Mehndi Designs Video

In deze video kunt u zien dat er verschillende soorten design Mehndi te worden gebruikt om uw handpalmen en de rug van de handen te versieren. In sommige foto's kunt u de ontwerpen op de benen te zien. Ze zijn echt ingewikkeld van aard.

In deze video kunt u de traditionele Mehndi ontwerpen die worden gebruikt om hun handen te versieren tijdens een bruiloft zien. Mehndi rood na het droogt en verschillende methoden worden toegepast om de kleur donkerder te maken. Eén van de meest gebruikte werkwijzen omvatten kokend suiker in water en laat afkoelen. Nu giet het mengsel in een kom. Voeg een paar druppels citroensap en een paar keer van toepassing het mengsel van citroen suiker op henna als het eenmaal droog is. Dit is een van mehndi ontwerpen voor handen video is pretty awesome, toch?


Dit is een video die laat zien hoe toe te passen Mehndi uitgewerkt op de palmen van de handen en benen. De ontwerpen lijkt misschien ingewikkeld, maar met de praktijk wordt het veel gemakkelijker.


Dit is een van de eenvoudigste Indiase design Mehndi video. Indische Mehndi is meestal uitgebreid en kost veel tijd en geduld om te voltooien.


Hier kunt u zien hoe de vingers worden gebruikt om een ​​aantal van de meest verbazingwekkende Mehndi ontwerpen te maken. Mehndi ziet er prachtig uit, zodra het opdroogt. Ze blijven op de huid voor 2 weken en geleidelijk fade-out.

De Indo-Arabische Henna is gewoon de kunst van het toepassen van Mehndi met een twist. Het combineert kunst inherent aan Arabië en India. Zijn gebruikt tekeningen van beide culturen. Mehndi is meestal zwart, soms versierd met glitters.


In deze video zie je hoe je de contouren ingewikkelde Mehndi vullen. Maar wanneer je het toepast, moet je zien vol met zeer weinig van de huid van de handpalm blootgesteld. Tegelijkertijd moeten de lijnen lijken een tekening.

In deze video kunt u leren hoe u een aantal zeer elegant met Mehndi tijdelijke tatoeages. Wist u dat Mehndi eigenlijk is gemaakt van bladeren van een plant? Deze bladeren worden geplet, omgezet in stof nadat ze zijn opdrogen. Nadat ze worden bevochtigd om de kleur te geven.


Hier is nog een video van Mehndi ontwerp voor een bruid tijdens een bruiloft. Bruidsjurken zijn meestal verwerkt in India en Pakistan. En de Mehndi voegt schoonheid aan de hele trouwjurk.


1 Mehndi wordt niet alleen toegepast tijdens bruiloften, maar ook tijdens de feestdagen zoals Ramadan en Diwali. Het is zeer decoratief en is een favoriet onder de vrouwen als het gaat om traditionele feesten.


1 Mehndi ontwerpen zijn het voorrecht niet alleen de bruid! Andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft zal ook deelnemen aan de pret. Gasten krijgen ook Mehndi toegepast op hun handen en voeten. Het mag niet zo uitgebreid als de bruid Mehndi zijn, maar toch, ze kleur en schoonheid toe te voegen aan de gelegenheid. Dit is een van de eenvoudigste ontwerpen mehndi video waar je kunt zien hoe de applicatie eenvoudig Mehndi voor de gasten te houden.

1 Hier zijn verschillende soorten design Mehndi u kunt leren en te gebruiken. In deze video zie je hoe andere kunst vermengt zich met de kunst van Mehndi.


1 Henna Mehndi en zijn in principe hetzelfde. De werkwijzen toegepast verschillen. Hier kunt u een aantal toepassingen van henna die u zullen helpen je inspireren voor hun eigen creatieve projecten zien.


1 Last but not least, hier vindt u alle vormen van Mehndi en henna ontwerpen te zien. Ze kan echt ingewikkeld of zeer eenvoudig. Elk ontwerp ziet er mooier dan de andere.

Deze lijst van video's mehndi ontwerp is als een druppel in de oceaan. Maar het duurt een kunstenaar om deze ontwerpen aan te passen en te verheffen ze naar een ander niveau. Dus wat is jouw favoriete ontwerp?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha