Beste Meeëter Scrubs - Onze top 5 keuzesWanneer de huid poriën verstopt zijn met olie of vuil, de punten zwarten worden gevormd. En wanneer dit materiaal wordt geoxideerd, het donker wordt uw huid er discoulored en oneffen. Het ergste is dat dit product is zeer belangrijk en het lijkt nogal unslightly!

Het is echter duidelijk, dat zou je niet wilt dat ze op je gezicht. Om deze punten zwarten uit te bannen en een heldere teint moet je een scrub gebruiken. Hieronder vindt u enkele gezichtsscrubs die wonderen doen voor het verwijderen van punten zwarten. Deze producten werken zeer effectief de huid helder en zacht aan te bieden.


Schrob de beste voor de punten zwarten

The Body Shop Tea Tree Meeëter Exfoliating Wash:

Deze scrub bevat tea tree olie, die antibacteriële middelen en alle natuurlijke schuur- heeft af te werpen dode huidcellen. Het bevat detergentia waarmee til vuil en olie, terwijl natuurlijke moisturizers, zoals plantaardige oliën hydrateren het huidoppervlak. Dit is een beetje 'duur, maar werkt wonderen om punten zwarten te verwijderen.

Mee-eter Clearing Scrub schoon en helder:

InStyle Magazine stelt dat schoon en helder mee-eter clearing scrub is de beste exfoliërende huid. E 'werd ook gekenmerkt door het tijdschrift Elle Girl waarin staat dat werkt snel op punten zwarten.

Schoon en helder eter bevatten plastic bolletjes snoep poriën en het oppervlak van de huid en de olie opheffen salicylzuur voor de behandeling van acne exfoliëren. Kleine parels bereiken diepe poriën en reinigt de huid op natuurlijke wijze. Naast het feit dat zeer effectief, dit is zeer gemakkelijk verkrijgbaar in uw lokale winkels en heel betaalbaar. Ik zou het 5 /

Neutrogena Deep Clean Meeëter Scrub:

Neutrogena Deep Clean Meeëter elimineren scrub dagelijks is olievrij, niet-comedogeen en zal de huid poriën niet blokkeren.

Bevat micro beads aan de huid zonder uit te drogen te kalmeren. De kralen diep in de poriën en reinigt zeer effectief met scrubben dode huidcellen. Het is ook geschikt voor alle huidtypes. En 'zacht en bevat kleine korrels die te bereiken diep in elk van de poriën en reinigt ze effectief.

Veel mensen hebben werk gevonden heel goed en wordt zeer gewaardeerd als goed.

St. Ives Blemish en Meeëter Controle Apricot Scrub:

St. Ives Blemish en Meeëter Controle Apricot Scrub is goed product voor acne gevoelige huid. Verwijdert punten zwarten zeer effectief voor zijn anti-oxidanten en vitamine C rijke abrikozen. Dit product bevat ook 2% salicylzuur als DHC acne wassen. Ingrediënten zoals maïsmeel en noten worden ook in deze scrub, die bekend staan ​​om beter reinigen of wassen activiteiten. Het werkte goed voor mij en ik zou het 4 /

Regina Elena Mint Julep Masque:

Queen Helene Mint Julep Masque is geen vlek, maar een masker. Ik sprak hier over, want het is echt een product moet hebben voor mensen met een zwarte en whiteheads.

Dit product is bekend om de huid poriën reinigen diep en verkleinen. Helpt bij huidverstrakking ook. Maar het grootste probleem is dat niet beschikbaar is in India. Echter, als je familie in de VS, dan heb je geluk! Ontvang een verzonden of overgenomen zo snel mogelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha