Beste Maybelline Lip gloss - De Top 10Hoe velen van ons echt begrijpen het verschil tussen lippenstift, lipgloss, lip vlekken of zelfs lippenbalsems? Dus je weet wat echt een lipgloss?

In het algemeen, een lipgloss is meer van een gepigmenteerde lippenbalsem, en minder gepigmenteerde lippenstift. Het is ontworpen om te glijden op de lippen als een droom en afwerking biedt het is gepolijst, glanzend en mooi.


Als een fervent gebruiker, kan ik zeggen dat er niets lipgloss kan verslaan in het departement van lip kleur.

Beste Shades Maybelline Lip Gloss

Lees hieronder om het beste van Maybelline lipgloss ontdekken. Om beter te begrijpen, dan kunt u er rekening mee dat Maybelline heeft drie reeksen lipgloss:

  • Colorsensational
  • Vruchten gelei
  • Watershine Liquid diamant glans

Maybelline Colorsensational Lip gloss - Hooked On Pink:

Maybelline fruit jelly lipgloss - Cherry Kiss:

Het is een leuke Maybelline lipgloss, die perfect geschikt voor school en college meisjes. Een leuke touch van lichtroze met roze meer als oranje maakt het een van de beste glossen. Het is semi-transparant en kan een prachtige laag over een mooie kleur lippenstift of een lippenbalsem gepigmenteerd zijn. Haal je handen op het op Rs. 150/-

Maybelline Water Shine Liquid Diamond Lip gloss Beige Sensation:

Het is een mooi naakt kleur dat kan niet over de top, zelfs als u probeert !!! Het is een lichtbruine tint die koffie heeft een goede capaciteit voor de weerstand. De applicator hinde stevig genoeg is om het product gelijkmatig te verdelen.

Maybelline Color Sensational Lipgloss in Cranberry Cocktail:

Dit is voor de gedurfde chics! Het is een echte rode, met bruine basis en reflecties. Het 'een sirene rode hete vent; draait een miljoen ogen met deze lipgloss. Stamina is goed genoeg voor 3-4 uur, met achterlating van een vage glans. Winnaar!

Maybelline Color Sensational Lip Gloss in Broad Way Brons:

Het is een schaduw van gouden tinten met meer schitteren. Ik denk dat het is perfect voor feestavonden, als alles wat je wilt doen is om te schitteren !!! Het maakt niet de lippen uitdrogen en is ook niet overdraagbaar.

Colorsensational Maybelline Lip Gloss Touch of Toffee:

Deze lipgloss is een stille versie wordt gezegd perfect voor kantoor slijtage te zijn. Blijft lang en ruikt ook goed! Bovendien integreert de ogen zwaar (zoals de ogen van Smokey), waardoor de voltooiing van de look.

Maybelline vruchtjes Tempting Toffee Lip Gloss:

Dit is een oud roze met geen trilling. Stamina is zwak, maar is meer als een kleurrijke, dikke lippenbalsem die je lippen hydrateert te helpen pronken met een mooie roos.

Maybelline Color Sensational Lip Gloss Crazy For Coffee:

Ik weet niet waarom Maybelline houdt van het woord 'koffie' 'candy' 'sorbet' zo veel !!! Dit, mijn vriend, is een mooie naakte perfect voor formele slijtage en verfijning.

Maybelline Plumstastic Colorsensational Lip Gloss:

Dit is een gevoelig bruin, met veel reflecties. Hij blijft een goede 3 uur en niet de lippen droog. De kleur is rijken betalen te veel. Maar laat je niet misleiden door de kleur van de binnenkant van de buis, is de prachtige kleur te zien op de lippen

Maybelline vruchtjes Mad About Melon Lip Gloss:

Dit is een leuke en bijna transparante glans met een vleugje dat is geweldig voor gelaagdheid. Hoewel het dik, niet kleverig en niet de lippen droog.

Dus meiden, laat me weten wat uw favorieten zijn! Schiet een reactie !!!

Beeldkrediet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha