Beste Maybelline Eye Liners beschikbaar in India - Onze Top 10Zoals het spreekwoord zegt "De schoonheid is in het oog van de toeschouwer '. Inname van deze zeer letterlijk, vrouwen bijzondere aandacht besteden aan hun oog make-up. Indien correct gedaan, kan oog make-up echt helpen accentueren uw make-up en de algemene kenmerken. Er zijn verschillende soorten oog make-up en diverse cosmetica worden gebruikt voor hetzelfde. Echter een eyeliner speelt altijd een cruciale rol.

Maybelline is een cosmeticamerk in New York en heeft altijd gewaardeerd om zijn vele producten en hun superieure kwaliteit. Eyeliner is een dergelijk product dat geliefd is voor Maybelline cosmetica.


Hier zijn de top 10 Maybelline eyeliner

Maybelline Unstoppable Eyeliner in Onyx:

Hij wordt verliefd op de verpakking van dit, niet omdat het te funky, maar omdat het is echt eenvoudig. Het kan heel eenvoudig worden toegepast vanwege de romige textuur en doet geen pijn het ooglid veel. En 'smudge-proof, zodat u kunt ontspannen en vergeet afwerking gedurende de dag. De eyeliner heeft een draaibare lichaam die het makkelijk maakt om te gebruiken.

Definieer een lijn van eyeliner:

Dit is per definitie die mooie ogen op jouw manier. Of u nu wilt fijne lijntjes of dikke lijnen gevleugelde, smokey lijnen - dit zou dienen al uw doeleinden. U kunt ervan verzekerd zijn dat u niet zal vlekken, en zien door de dag. Het komt zelfs met een ingebouwde Smudger te maken je look nog beter gekleurd.

Maybelline vloeibare eyeliner:

Deze eyeliner applicator is zeer zacht, die helpt bij het precieze toepassing. Deze fles 5 ml geeft je ogen zwarten en kan de hele dag gedragen worden. Het is waterdicht en kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een goed oog make-up remover.

Maybelline eyeliner stiletto:

Bekend om zijn betaalbare prijs en langer verblijf, deze vloeibare eyeliner van Maybelline heeft een uiterst flexibele tip die de applicatie helpt. Niet wiebelig krijgen of wrijf zo gemakkelijk. Geweldig om je ogen te definiëren, in tegenstelling tot veel andere vloeibare coatings, dit werkt net zo goed op een vette oogleden en is veilig voor gevoelige ogen ook.

Maybelline eyeliner uitgedrukt:

De spons applicator van deze coating maakt het ideaal voor de toepassing. Het pigment is mooi en blijft erg lang, tot 8 uur in een dag. Je kunt het gebruiken als een coating van alledag, omdat het niet gevoelige ogen ook doet beschadigen.

Maybelline gel eyeliner leven drama:

Deze basis coating gel zorgt voor een uitstekende hele dag eyeliner. Het is gemakkelijk aan te brengen vanwege de gel inhoud en de applicator borstel. En 'zeer gepigmenteerd en dus kun je die ogen zwarten krijgen. Kan duren bijna de hele dag, zelfs zonder vlekken een beetje '. De borstel eenvoudig toe te passen in de hoeken van het binnenste oog ook.

Docent drama Maybelline eyeliner eye studio:

Verkrijgbaar in zes verschillende tinten, deze crème eyeliner komt in een gestructureerd lichaam twistable en de prijs is bijna redelijk. De zwart pigment super coating is wat mensen dit echt gebruiken voor. Duurt ongeveer 3-4 uur, glijdt soepel op de waterlijn.

Maybelline Expert Wear gezicht en eyeliner:

Deze eyeliner heeft een tweeledig doel van een eyeliner en wenkbrauwpotlood. En 'romig en makkelijk aan te brengen. Het potlood kan worden geslepen en niet vervagen zeer binnenkort.

Maybelline eye studio master duo 2-in-1 glanzende vloeibare eyeliner:

Verkrijgbaar in 6 verschillende tinten van kleur, deze coating Maybelline vloeistof wordt geleverd met een innovatieve tip met een platte schijf aan het eind. Het kan worden gebruikt om een ​​dunne lijn of een grotere verkrijgen. Het heeft een glanzende touch aan het dat maakt een effect heel gepolijst en duurt langer.

Maybelline eyeliner vloeibare glossy hyper:

Maybelline kwam met dit product voor degenen die niet willen dat hun ogen te saai uitzien. Heeft deze diepe zwarte kleur met hoogglans dat het al van verre zichtbaar maakt. Het wordt geleverd met een grote test van smeren formule en kan de hele dag gedragen worden. De tip biedt een uitstekende controle op de lijn zowel dunne als dikke bereiken.

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha