Beste matte lipsticks beschikbaar in India - Onze Top 10Wie zei dat de diamanten zijn de beste vriend van een meisje, nog niet wist over lippenstift Wie houdt niet van pucker met mooie kleuren en pak oog ballen? Als we de wereld van de lipsticks te voeren, zijn er een miljoen soorten die er zijn - glanzend, lange levensduur, ondoorzichtig en wat niet! Maar ik ben altijd al een fan van matte lipsticks. Ik bedoel, ze zijn perfect voor het kantoor en slijtage college. Ze zijn dun, maar effectief en zijn niet in-your-face. Bovendien, matte lipsticks zijn relatief lang te dragen en niet zo gemakkelijk af als ze die glimmende doen. Bovendien zijn ze minder overdraagbaar

Top 10 Matte Lipsticks

Hier ben ik een opsomming van de 10 matte lipsticks tinten beschikbaar in India.


MAC Impassioned:

Bron: indianvanitycase.com

Dit, veruit, is de beste matte lipstick ooit. Het is een super mooie tinten van roze en koraal tinten. De kleur is zeer bebouwbare en je kunt de intensiteit regelen. Gemakkelijk verkrijgbaar in alle verkooppunten van MAC, deze MAC lipstick matte pieken mijn verlanglijstje

Colorbar Velvet Matte - Bare:

Bron: indianvanitycase.com

Colorbar Velvet Matte lippenstift krijgt alle eer voor matte lipsticks betaalbaar in India. Ik denk dat gek, ik denk Colorbar. Bare is een blote bruine alledaagse en mijn lippen, maar betere kleur. Het omarmt de lippen als een klein kussen leuk en heeft een goede uithoudingsvermogen.

Inglot Lipstick 106:

Bron: indianbeautycentral.com

Dit is een andere prachtige merk dat goede matte lippenstift maakt. 106 is een perzik, koraal tint en kan gemakkelijk worden weggenomen.

Lakme Absolute Matte Lipcolor - Peach Anjer:

Bron: peachesandblush.com

Een ander fijn product uit Lakmé, dit lipcolor is een winnaar. Deze kleur kan worden gedragen voor het college en het kantoor zonder angst voor ongepast Peach Anjer is een verkeerde benaming, echter. De matte lipstick kleur Lakme is meer een rozebruin en leunt meer naar kaal.

Chambor Powder Matte Rose Fresque:

Bron: makeupandbeauty.com

Lippie Dit is een mooie schaduw van roze met warme ondertonen. Stamina is fatsoenlijk en niet drogen.

Deborah Milano Red Shadow No.9:

Bron: indianvanitycase.com

Dit is veruit, is de beste roze lipstick-rood nooit ondoorzichtig gemaakt. Het geeft een mooie afwerking en blijft mooi als altijd. En 'intens gepigmenteerd en de zaak is gek schattig ook!

Gezichten Satin Jazzberry Jam:

Bron: peachesandblush.com

Ik hou van de naam van deze lipstick? Of moet ik hou van de naam van deze lipstick? Zulk een leuke titel voor een Lippie, toch? De kleur is ook super schattig. Het is een prachtige dag mijn lippen, maar beter schaduw aka naakt en is één van mijn favorieten voor het college

Nyx Soft Matte Lip Cream in Addis Abeba:

Bron: fromnatalietoyou.blogspot.com

Dit, mijn vriend, is de heilige unie van lippenstift en room en matte afwerking. Een prachtige mooie fuchsia roze in een natte fase, ondoorzichtig coating op de lippen en geeft een ongelooflijk uithoudingsvermogen. De enige klacht is dat het nestelt zich in de fijne lijntjes na 3 uur, maar het is zo goed met de juiste kleur genoeg?

Make Up For Ever Rouge Kunstenaar Intense Lipstick in Matte Flesh:

Bron: Temptalia.com

Dit is een kale-bruine lippenstift, dat is super saai en een beetje droog. Breng een beetje 'lippenbalsem eronder tot droog te voorkomen, omdat deze lipstick is absoluut geweldig met zijn uithoudingsvermogen en kleur pay.

Bourjois zo delicate crème lippen Rose Veloute:

Bron: makeuptomakeout.co.uk

Dit is weer vergelijkbaar met lipcreams Nyx en biedt een brede waaier van kleuren. Niet controleren hoe zijn super gepigmenteerd, biedt een mooi uithoudingsvermogen en is handig prijzen.

Dus meiden, laat me weten wat uw favoriete matte lipstick tinten, schieten in een reactie!

Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha