Beste Make-up Artists bruid in Mumbai - Onze Top 10Mumbai wordt beschouwd als een van de meest moderne steden van India en happening. Het bestaande bedrijf van film- en televisie-industrie is verantwoordelijk voor het maken van het nog eleganter. Mumbai biedt ook grote kansen voor beginnende kunstenaars bruid ook. Heel vaak of gedaan te vaak, Bollywood films hebben grote en weelderige bruiloften, dus het is alleen maar natuurlijk Mumbaikers volgen de trends van de film en trouwen met grote pracht en laten zien.

Net als in de film, bruiloften Mumbai zijn elegant en glamoureus dingen die grote hoeveelheid druk toe op de bruid op hun best uitzien op de grote dag. Dus als je eenmaal alle logistiek hebben uitgewerkt en haar huwelijk uitzet is op zijn plaats, het is alleen voor de hand voor haar te zoeken naar de beste kunstenaar bruids make-up in Mumbai. Dus hier is de lijst van de top tien beste make-up bruid voor al diegenen die van plan zijn om te trouwen in Mumbai dit seizoen.


Top Tien Wedding Make-up Artist in Mumbai

Zubair Shaikh:

Een bekende make-up artist in alle high-profile bruiloften, Zubair biedt een gratis consult voor de bruiloft om uw bruiloft outfit passen voor de look die u wilt en brainstormen wat het beste zou zijn voor jou. Zubair Shaikh biedt ook een make-up sessie test om u te helpen uw uiteindelijke look voor uw grote dag te evalueren.

Nisha Desai:

Nisha Desai werkte voor diverse mode-evenementen als MISS MUMBAI en staat internationaal bekend om haar make-up en kapsel. Met zijn onberispelijke professionele make-up, heeft verschillende modellen van Bollywood en Tellywood bewerkt met alleen niche cosmetica merken. Meer dan 5.000 bruiden hebben de gouden kans hun make te hebben gemaakt dan door Nisha Desai, niet alleen in India, maar over de hele wereld gehad. Momenteel in Andheri en Juhu.

Meghna Butani:

Meghna is een van de weinige kunstenaars die zowel bruids make-up en haarstyling werk. Ze is ook een van de meest illustere namen in deze lijst. Meghna heeft samengewerkt met gerenommeerde tijdschriften als Elle, Femina, Filmfare en anderen. Dus als u op zoek bent naar een ervaren en jarenlange ervaring bruids make-up, Meghna is elke cent waard.

Namrata Soni:

Namrata Soni is een celebrity make-up artist en heeft gewerkt met top notch Bollywood beroemdheden als Deepika Padukone, Sonakshi Sinha, Asin en anderen en heeft ook een Filmfare Award op zijn naam staan, dat is reden genoeg voor haar om op de high-end en duur bruids make-up artist in deze lijst. Namrata het gebruik van de juiste producten op de juiste plaatsen, en dat gaat een lange weg in het brengen van uw natuurlijke schoonheid.

Nisha Soni:

Niet gerelateerd aan Namrata Soni, Nisha Soni is een bekende kunstenaar bruids make-up in Mumbai op basis van verdienste. Gespecialiseerd in bruids make-up trends van traditionele en internationale, Nisha verdient om op deze lijst.

Dimple Bathija:

Kuiltje Bathija is een freelance kunstenaar bruids make-up, met meer dan 10 jaar ervaring. Hij deed zijn opleiding in Londen. Hij werkte ook samen met kunstenaar ace make-up, Cory Walia. Hij werkte ook met een aantal high-profile beroemdheden en modellen. Ook deed de truc voor Miss India 2013, Navneet Kaur Dhillon. Geeft de voorkeur aan het gebruik van alleen MAC cosmetics voor zijn taken make-up. Hij heeft veel gereisd naar verschillende posities van high profile bruiloft make-up te maken. Dimple biedt bruids make-up voor alle mehndi ceremonies aan het einde receptie en voert ook pre bruiloft overleg sessies met de bruid.

Mahesh en Priti:

Sinds Mehndi is een integraal onderdeel van de traditionele Indiase bruiloft, de eerste naam is in ons denken is Mahesh en Priti, een traditionele bruids mehndi kunstenaarsduo, beroemd rond Mumbai. Ze zijn ook bekend voor bruids make-up.

Kalpesh Joshi:

Kalpesh Joshi is een gerenommeerd freelance kunstenaar bruids make-up uit Mumbai, met internationale posities in landen als Groot-Brittannië, China, Dubai, Mauritius en Thailand. Kalpesh heeft ook uitgebreide kennis over trends bruids make-up International om u te helpen uw beste kijken op je vrije dag.

Bharat en Dorris Godambe:

Met 25 jaar ervaring in de make-up, Bharat en Dorris zijn de aanhangers van deze lijst. Uit de film, commercials, schoonheidswedstrijden en vele high-profile bruiloften, Bharat en Dorris waren er en deden hun best. Gebonden waanzinnig duur te zijn als gevolg van hun statuur van beroemdheden, Bharat en Dorris zijn er zeker elke rupee waard doorbrengen te zijn.

Sheetal Chandani:

Met vele jaren ervaring in bruids make-up, heeft Sheetal gewerkt met talloze bruiden waaronder Bengaals, Punjabi, katholieke, Sindhi en Gujarati bruiden. Dus als u op zoek bent naar iemand met ervaring en veelzijdigheid, Sheetal niet teleurstellen.

Dus, alle mensen zijn die willen maken van de diensten van een van deze kunstenaars gebruiken, neem dan vrij om te besteden. Ja, ze zijn erg duur om te veroorloven, maar het zou zeker willen de mogelijkheid om uw beste kijken op uw speciale dag te missen. Laat ons weten welke van deze kostbare make-up artist in Mumbai u van plan bent te gebruiken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha