Beste Make-up Artists bruid in Hyderabad - Onze Top 10Een van de laatste vorstendommen in India, Hyderabad heeft een air van royalty en weelde, dat is moeilijk om elders te recreëren. Met de Charminar en zijn beroemde Hyderabadi Biryani, deze stad getuigt van de rijkdom van de Mughal koningen die ooit geregeerd dit vorstendom en net als alles, bruiloften in Hyderabad hebben een gevoel van royalty ongeëvenaard in andere staten. De bruid ziet eruit als een Hyderabadi prinses verloofd met de prins van haar dromen en het is gewoon om wat informatie van een aantal van de bekende make-up artiesten krijgen bruid koninklijke stad Hyderabad in staat zijn om de bruid Hyderabadi volmaakter zijn dan ooit tevoren.

Top Tien Artiesten voor bruids make-up in Hyderabad:

Tamanna Rooz:

Tamanna Rooz staat bekend om zijn unieke stijl die naadloos Noord-Indiase en Zuid-Indiase make-up trends combineert. Tamanna Rooz heeft een charme pan Indiase gel goed met de inwoner van Hyderabadi en immigranten uit andere staten. Tamanna wordt bereikt in de kunst van het bruids make-up, dat is simpel, elegant en stijlvol, met weinig of geen bling. Ze is zeker de persoon om te gaan voor de beste bruids make-up in Hyderabad.


Tanuja bij Bubbles Salon:

Opereren vanuit de beroemde salon Bubbles in Hyderabad, Tanuja is heel beroemd in het circuit bruids make-up. Zijn kenmerkende stijl is strak en stijlvol zonder veel glans en shimmer. Dus als je liever ingetogen elegantie, misschien Tanuja geschikt voor u.

Sachin:

Alom bekend om zijn fantastische baan met sterren en beroemdheden zuiden, wordt Sachin gerekend tot de beste in de kunst bruids make-up in Hyderabad. Bekend erg duur voor goede redenen, die een uitgebreide ervaring en jarenlange werk indrukwekkende bruids make-up achter hem moet zijn.

Doris Doris Salon:

Het hoofdkantoor is gevestigd in Hyderabad, is Doris zeer bekend om haar bruids make-up en haarstyling. Haar stylen van haar echt wonderen met haar. Het is waarschijnlijk een van de beste kappers we Hyderabad. En 'open te reizen naar uw hotel of trouwlocatie of u kunt haar salon bezoeken. Een beetje 'makkelijker voor de knip, Doris is praktisch handig en effectief.

Fysiek adres: No: 5, Vaishnavi Reddy Complex, Secunderabad 500003

Anne op Lakme Salon:

Opereren vanuit de populaire Lakme Salon in Himayat Nagar Hyderabad, Anne is het huis expert bruids make-up art. Populair om de look van de traditionele Zuid-Indiase perfect te creëren, Anne werkt eenvoudig en elegant.

Fysiek adres: Lakme Salon, Winkel No: G-4, A & M Trade Centre, 3-6-561, Himayat Nagar, Hyderabad 500.002

Zing in Seros:

Een naam die erg populair bij de moderne bruid Hyderabadi, Zing werkt met de nieuwste internationale trends in make-up kunst om een ​​look die een wereldwijde aantrekkingskracht heeft te creëren. Gekend voor zachte kleuren en natuurlijke, Zing kunt u effectief te helpen als je de traditionele Zuid-Indiase bruid.

K Mohan Rao:

K Mohan Rao is een freelance kunstenaar bruids make-up op basis van onafhankelijke Yousufguda, Hyderabad. Mohan is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen huwelijk, zoals make-up en Mehndi kunst en is zeer populair rond Hyderabad.

Fysiek adres: Nee: 8-3-231/B/363, Sri Krishna Nagar, Yousufguda Hyderabad

Sandy:

Sandy heeft een passie voor artistieke make-up ontwikkeld, terwijl de choreografie en het uitvoeren van shows. Nu Sandy is een echte bruids make-up artist met vele jaren ervaring in televisie, film en mode. Met meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van bruids make-up, is Sandy bekend om haar veelzijdigheid en de mogelijkheid om zowel de Indiase en wereldwijde aspect voor de bruid op haar grote dag te creëren.

Riddhi Malde:

Goed uitgerust in de kunst van bruids make-up, Riddhi Malde is een make-up artist professioneel voorbereid door de London School of Make-up en Electra Academie van Cory Walia. Zijn onderscheiding als een make-up artist bruids haar een afspraak gemeenschappelijke op de lokale televisie-programma Hyderabadi, Band Baaja Bruid deed.

Sunita Singh:

Sunita heeft uitgebreid getraind in het creëren van een groter aspect van het leven en zijn school van de kunst is een ontsnapping uit de traditionele Indiase bruids make-up. Sunita is momenteel bezig met het maken van een naam voor zichzelf als een populaire Hyderabadi kunstenaar bruids make-up op basis van verdienste en is ook een populair evenement in Chennai truc. Als u op zoek bent aan boord van een van de beste te brengen, dat is een van de meest betrouwbare en beste bruids make-up artist in Hyderabad.

Ik hoop dat dit stukje informatie zal je helpen alle binnenkort mooie bruiden die ongeduldig wachten op hun speciale dag. Vergeet niet om uw mening te delen. Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha