Beste MAC Pink Lipstick - Onze Top 10 PicksEen roze lippenstift is een must have voor alle vrouwen in haar make-up kit en de inzameling van lippen. En als de lipstick is het huis van MAC, zoals koninklijke kers op de taart. MAC heeft een breed scala van roze lippenstift. E 'geliefd en aanbeden door vrouwen over de hele wereld. In dit artikel zal ik de top 10 beste roze MAC lipsticks die zijn een must voor u te delen.

Top 10 MAC Pink Lipstick

De eerste 10 roze lippenstift van MAC zijn:


Candy Yum Yum MAC Lipstick:

Dit is de meest geliefde roze lippenstift van MAC huis. Het is een schaduw zeer snoep-achtige sprankelend en helder dat een mooie roze tint op de lippen geeft. Als u op zoek bent naar een lippenstift perfect voor een dagje uit met vrienden, is deze lippenstift voor u ontworpen. Het voorziet in een neon roze tint die echt schattig uitziet.

MAC Kinda Sexy Lippenstift:

Als u op zoek bent naar een sexy roze tint, 'Kinda Sexy' is perfect voor je. Het zorgt voor een natuurlijke rose roze tint met een gladde textuur en matte afwerking. Als je het maken van je geest om de handtekening lippenstift schaduw te wijzigen, kunt u overschakelen naar dit. Het is een perfecte lipstick en schattig.

Please Me MAC Lipstick:

'Please Me' zoals de naam al doet vermoeden, is een roze lippenstift zeer aangenaam en ontspannend. Het heeft een zeer koele ondertoon, dat maakt onze lippen kijken meer helder en mooi. Als u houdt van elegante en stijlvolle te zijn, dit is perfect voor u.

Orchid Show MAC Lipstick:

Dit is nog een mooie roze lippenstift van MAC. 'Orchid Show' geeft een levendige hete roze tint op de lippen. Li hoogtepunten en maakt het kijken nog mooier. Het biedt een versterkte effect crème die echt prachtig uitziet.

Takje MAC Lipstick:

Niet alle roze lipsticks zijn licht, en het licht tot duisternis. Dit is een goed voorbeeld van wat ik zei. 'Twig' is een uniek patroon roze lippenstift. Biedt een tint bruin-roze lippen. Als je graag een donkere lippenstift kleuren te dragen, dit is perfect voor u.

Angelo MAC Lipstick:

'Angel' is een lippenstift zeer ontspannen, plezierige en hemelse uit het huis van MAC. Noch Matt noch versterkt room, maar dit mooie lippenstift geeft een vorst effect voor de lippen. Het voorziet in een zacht roze tint aan de lippen waardoor ze zien er erg elegant en mooi.

Siroop MAC Lipstick:

'Stroop' is een mooie lipstick die een bewolkte roze tint aan de lippen geeft. Het zorgt voor een glanzend effect op de lippen geven van een charmante uitstraling. Als u op zoek bent naar een kleur lippenstift die kan je elegant en stijlvol uitzien, dit is voor jou.

MEHR MAC Lipstick:

Dit is weer een mooie, donkere en intense roze lippenstift van MAC huis. 'MEHR' is een unieke lipstick die een vuile blauwe roze tinten zorgt voor de lippen. Als u wilt dat anders en uniek om te kijken, moet je gaan voor deze lipstick !!

Hou beam MAC Lipstick:

'Love Beam' is een van de meest schattige, lief en knuffelbaar roze lippenstift MAC beschikbaar. Het biedt een medium toon en warme crème kleur roze voor lippen die maakt je heel mooi en aantrekkelijk. Als u genieten van het dragen semi heldere tinten dan moet u zeker voor gaan.

Pink Nouveau MAC Satin Lipstick:

Last but not least op onze lijst is de lipstick 'Pink Nouveau MAC Satin'. Het is een zeer licht en licht roze lippenstift die geschikt is voor alle gelegenheden en seizoenen. Als u op zoek bent naar een groenblijvende roze lippenstift, go for it, geen twijfel.

Ik hoop dat je hield van deze collectie van roze lippenstift van MAC. Ik zou graag willen weten wat uw favoriet onder hen. Niet deel je mening met ons op via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha