Beste lotions pijn verlichten - Onze Top 10 PicksWanneer onvermoeibaar werken, dag na dag, de spieren hebben de neiging om alles uitgewerkt en dat doet pijn. Slechte houding, een slechte matras etc. verergert de situatie verder. De pijn in de spieren kan zeer pijnlijk worden en vereisen onmiddellijke aandacht. Dit is de tijd waarin u zich wenden voor pijn crèmes en lotions voor opluchting. Deze lotions pijnstillers bieden pijnstilling voor een tijdje '. Voor de verlichting permanent, moet u uw hele manier van leven te herzien!

Als u uw dieet een beetje 'te veranderen, voeg meer vitaminen en mineralen om uw normale dieet, en correctie van uw houding, dan is de pijn in de pijnlijke spieren zal afnemen en u zult zich veel beter voelen. Maar voor uw veiligheid, als de pijn aanhoudt, dus zorg ervoor om een ​​arts te raadplegen, want soms spierpijn die wordt afgelost door de lotions iets heel ernstig kunnen zijn.


Hier is een lijst van enkele van de beste producten voor pijnbestrijding die in India:

Diepe warmte crème pijn verlichten:

De toepassing van dit product zal helpen bij het snelle en tijdelijke verlichting van hoofdpijn, spierspanning, reuma en artritis. Dit product heeft een aangename geur en is vetvrij en staal.

Bengay pijn verlichten crème:

Bengay crème voor pijnbestrijding is een sterke snelwerkende drug, die de macht heeft om de warmte die gemakkelijk doordringt in de huid, waardoor verlichting van pijn, pijn en spanningen.

Bengay groene pijn verlichten Cream greaseless:

Deze niet-vette crème verlichten pijn dringt diep door in de huid, om de verlichting van pijn en pijn, stammen, rugpijn, kleine artritis pijn en meer. Het geeft tijdelijke verlichting van de pijn ondraaglijk.

Volini Spray:

Deze sprays zijn ontworpen om snel doordringen in de huid, rustgevende van de ondraaglijke pijn. En 'handig voor kleine sportblessures, spierpijn, pijn in de pezen, verstuikingen, hobbels en vervormingen. En 'gemakkelijk toegankelijk en handig in gebruik.

Omni Gel:

Gebruik deze zalf voor een snelle verlichting van de pijn, verstuikingen en stammen. Het heeft anti-inflammatoire en anti-analgeticum. Door het toepassen van deze crème helpt verlichten de pijn van reumatoïde artritis, osteoartritis, acute spier- en skeletaandoeningen, posttraumatische stoornissen. De kosten van dit product is INR 300.

Volini Gel:

Gel Volini is de nummer een pijn verlichten gel aanbevolen arts. Het dringt diep door in de huid te verlichten van pijn, pijn, verrekkingen en verstuikingen.

Volini actief:

Volini actief wordt geproduceerd met behulp van ricinusolie, olijfolie, Shallaki en capsaïcine. Het is een krachtige pijnstiller die helpt om de zwelling verminderen en verzachten van de pijn van de spieren.

Moov Pain Relief:

Zijn snelwerkende formule helpt direct verminderen spierpijn. Het mengsel dringt door de huid en geeft u onmiddellijke verlichting. Het is een ayurvedische geneeskunde, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de bijwerkingen. De kosten van dit product is INR 40

Iodex Fast Relief:

Het is een actueel zalf anti-inflammatoire en anti-pijnstiller die helpt tegen rugpijn, spierpijn, pijn, spanningen en verstuikingen. Het is een natuurlijke zalf. Het is een combinatie van kruidnagelolie, mint extract, methylsalicylaat en enkele van de belangrijkste ingrediënten. De kosten van dit product is INR 24

Humco artritis pijn Lotion:

De basis van deze pijn zalf bestaande uit ricinusolie, maar is reukloos. Kalm pijn natuurlijk terwijl het mengsel dringt diep door in de huid, het verlichten van pijn. En "speciaal ontworpen voor artritis, maar het helpt te verlichten meeste soorten spierpijn. De kosten van dit product is INR 91

Wanneer been verstuiking of blauwe plekken zelf, kunt u een van deze prachtige producten te gebruiken om de pijn voor een tijdje 'verdwijnen. U kunt ook deze mee te nemen naar een snelle hulp te krijgen van pijn. Maar als de pijn aanhoudt, moet u een medisch deskundige te raadplegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha