Beste Loreal Professional Shampoo - Onze Top 10L'Oreal Professional Haarverzorging assortiment omvat Expert Series, natuur-serie, Homme en shampoo Liss LAATSTE. L'Oreal assortiment professionele haarverzorgingsproducten van mening dat de moleculaire structuur van het haar van de kern naar het oppervlak en biedt voor een hoge sterkte te behouden en de schoonheid van uw haar te behouden.

L'Oreal professioneel assortiment is alleen beschikbaar in salons en online winkels. Ik heb veel producten uit dit gamma geprobeerd en de volgende zijn een paar bekende shampoo L'Oreal Professional, dat zijn mijn favoriete hot:


L'Oreal Professional Liss Laatste Shampoo:

Deze shampoo is een complete salon te glad en voeden het haar pluizig en onhandelbaar. Bij regelmatig gebruik wordt het haar zacht en glanzend en biedt langdurige gladheid. Het bevat ingrediënten zoals arganolie en olijfolie die op natuurlijke omstandigheden en temt haar. De shampoo beste werkt voor droog haar en hydrateert het haar en laat haar glad en glanzend.

MRP: Rs.450 per 250ml.

L'Oreal Professional Series Expert Vitamino Color Shampoo:

L'Oreal Professional Series Expert Vitamino Color Shampoo is een shampoo kleur bescherming die dubbele bescherming voor gekleurd haar en conserven biedt, beschermt en geeft glans aan gekleurd haar. De shampoo wordt geleverd in een mooie roze fles die is vrij stevig en gemakkelijk te vervoeren. De shampoo geeft volume, controleert kroezen en maakt het haar glanzend uiterlijk. Geen overhead en beschermt het haar kleur.

MRP: Rs.599 per 250ml

L'Oreal professionele reparatie absolute Cellular Shampoo:

Deze shampoo maakt het haar zachter en glanzender dan voorheen, en het effect duurt langer dan een dag. Het heeft een delicate bloemige geur die wassen paal hangen. De shampoo lathers heel goed en vereist zeer minder hoeveelheid. Dus dit flesje 250ml zal lang duren.

MRP: Rs.475 250 ml

L'Oreal Professional Serie Expert Volume Expand Shampoo:

Als je haar is zacht en subtiel, is deze shampoo alleen voor jou bedoeld. Deze shampoo geeft niet alleen volume aan het haar, maar ook een gezonde glans en voegt vitaliteit aan het haar. De verpakking is zeer aantrekkelijk, een jeu de boulesbaan ondoorzichtige fles met een schroefdop zilver. Het controleert kroezen en vliegen weg en geeft een mooi bounce aan het haar. Het product lathers heel goed en zeer minder hoeveelheid nodig is.

MRP: Rs.500 per 250ml.

L'Oreal Professional Serie Expert Force Vector Shampoo:

Deze shampoo werkt goed voor je haar broos en futloos haar gevoelig voor breuk. Maakt het haar sterker wortels. Deze shampoo voegt onmiddellijke bounce, glans en zachtheid aan het haar vanaf het eerste gebruik. Diep reinigt het haar en haar ziet er voller en helderder.

MRP: Rs.450 per 250ml

L'Oreal Professional X-Tenso Care Nutrition Reconstructor Shampoo:

Dit product is voor alle schoonheid steil haar. De shampoo controleert kroezen en maakt het haar beter beheersbaar. Het voorkomt ook gespleten haarpunten en zorgt ervoor dat het uiterlijk glad rebonded haar. De shampoo helpt om het haar te ontwarren met zijn verzorgende eigenschappen en houdt haar zacht en soepel. Het haar ziet en voelt gezonder na elk gebruik.

MRP: Rs.499 per 230ml.

L'Oreal Professional Series Expert Sensi Balance Shampoo:

Het is een milde shampoo voor de gevoelige huid en geïrriteerd. Het bevat ingrediënten zoals vitamine PP Sorbitwin en dat een grote balanceren van hydratatie van de hoofdhuid die haar verlicht en verfrist droog en gevoelig voor roos en verzacht het haar tegelijk. Dit resulteert in het haar zacht, glanzend en gezond. Het haar wordt grondig gereinigd en je blijft achter met een mooie lounge op zoek als haar.

MRP: Rs.500 voor 250 ml.

L'Oreal Professional Series Expert Pure Resource Shampoo:

De shampoo wordt geleverd in een mooie zien door fles en ruikt fris, niet openlijk geurig en niet synthetisch. Spoel zeer goed en laat geen residu achter. Het product lathers zeer goed en grondig reinigt de hoofdhuid. Verwijdert alle sporen van olie en stapelt zich op en maakt het haar erg glad en zacht.

MRP: Rs.500 om alle toonaangevende online winkel.

L'Oreal Professional Serie Expert Instant-vrije anti-roos shampoo:

De shampoo wordt geleverd in een mooie witte fles met flip-off dop. De shampoo is ontworpen voor droge hoofdhuid en roos gevoelig haar. Het reinigt de hoofdhuid grondig en controleer de hoofdhuid jeuk en roos. Laat je haar net als andere anti roos shampoo droogt niet en houdt haar glad en klitvrij. Bij regelmatig gebruik zult u zeker zien een afname van roos.

MRP: Rs.499 per 250ml

L'Oreal Professional Homme Shampoo densité :

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor mannen met dun haar en slap. Deze shampoo geeft body en textuur aan het haar.

MRP: Rs.500 voor 250 ml.

Ik hoop dat dit bericht op de top van L'Oreal shampoo Professional kunt u mooi haar te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha