Beste Loreal Nagellak Reviews en samples - Onze Top 10Loreal glazuren zijn erg populair onder de fans van emaille. Degenen onder u die houden van de tinten en donkere metallic nagels klasse, u van dit grote verscheidenheid van kleuren. Elk van deze kleuren zijn verkrijgbaar in mooie flessen met een kurk in metallic goud. Het is raadzaam de kap verwijderen en de binnenste handgreep van de borstel om een ​​comfortabel. Transparanten zijn glad en gemakkelijk te werken, beweren te verblijven voor een week zonder chippen. Hier is een lijst van mijn top tien glossy Loreal door hun verscheidenheid. Check ze uit!

Loreal Nagellak beoordelingen en Monsters


Loreal Navy Velvet:

Via bron

Navy Velvet is een mooie midnight blue metallic kleur. De kleur ziet er vrij donker alleen, maar u kunt de glinstering van metaal in het wanneer getroffen door licht. Vereist twee handen. Elk van de vermelde beoordelingen loreal nagellak tinten zullen zeggen dat dit is gewoon geweldig.

Loreal diepe Geranium:

Via bron

Een van mijn favoriete kleuren van allemaal. Geranium is een diepe diepe paarse bessen room in een glanzende afwerking. Deze schaduw zou zeker iedereen vleien en zou mooi om te dragen voor een avond feest kijken. Vereist twee handen.

Loreal # 737:

Via bron

Heb je ooit iets mooiers gezien? # 737 is een echte mooie zwart met gouden tinten erin. De schittering is niet duidelijk, maar kan worden beschouwd in het licht. Vereist twee handen. Ik hoop dat ik mijn handen kan krijgen op dit punt.

Loreal Rosy Pearl:

Via bron

Aan u allen die houden van nagellak neutrale schaduw, roze parels is een mooie roos - Poolse parel. Vereist twee handen.

Loreal # 733:

Via bron

# 737 is een mooie donkere schaduw voor de liefhebbers van deze kleuren vampy. Het is een paars - bruine tint in de afwerking crèmes. Vereist twee handen.

Loreal # 734:

Via bron

# 734 is een roodbruine tint in een metallic afwerking. Een andere prachtige schaduw voor een avond of een avondje uit. Dit zou geweldig uitzien met elke outfit. Vereist twee handen ook.

Loreal Antique Rose:

Via bron

Een heel licht roze glazuur met een parel afwerking, antiek roos is een andere passende functie Pools. Dit is misschien niet een schaduw voor iedereen, maar voor degenen die houden van de finish van parels, dat begrijp ik. Vereist twee handen.

Merlot Rood:

Kom welk seizoen, rode nagellak zal nooit uit de mode. Ik hou van de rode wijnen voor hun veelzijdigheid, als het kan worden gedragen op elk moment met elke outfit je wilt en kijkt elegant als altijd. Merlot rood is een donkerrode kleur met een metallic afwerking. Vereist twee handen.

Loreal Black Ruby:

Black Ruby is een andere schoonheid met een bruin getinte rood in een metallic afwerking. Vereist twee handen.

Loreal Hot Coral:

Als u twijfelt, kunt u nooit verkeerd gaan met koraal nagellak gaan. Hot Coral is een mooie heldere koraal die gedragen kan worden door iedereen. Zou zeker kijken prachtig voor elk seizoen. Vereist twee handen.

Dan zijn er de eerste 10 Loreal Nagellak kampioenen ons einde. Nu wordt ons verteld dat men mijn hart heeft gestolen!

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha