Beste Loreal Makeup Kits - Onze Top 10L'Oreal Paris cosmetica kit is een compleet assortiment van make-up die wordt geleverd in een compacte vorm, die maakt het reizen te gebruiken en betaalbaar. Kan zijn combinaties van foundation, mascara en lippenstift op oogschaduw, bloost en nagel stickers. Loreal Paris make-up kit zal helpen bij het maken make-up kijken glamoureuze of natuurlijke, rokerige ogen en perfecte huid.

Top 10 Make-up Kits Loreal

Hier zijn de Top 10 van de Make-up Kits Loreal bruid:


L'Oreal Star Secrets Make Up Kit:

Inhoud:

 • 3 oogschaduw
 • 1 Lipstick &
 • 1 Blush

Rating: 5/5

Prijs: £ 199 (Rs.1200)

Harmonie L'Oreal Paris Color Make Up Palette Brunettes:

Inhoud:

 • 5 oogschaduw,
 • 4 Rossetti,
 • 1 Fard

Prijs: Rs.3500

Rating: 5/5

L'Oreal kleurkaart Lip Gloss Palette -Raisinettes:

Het is een waaier van kleuren lipgloss compact merk L'Oreal. Ze bieden een uitstekende glans en glans aan de lippen en ze kijken glamoureuze en sexy. 6 tinten Raisinettes worden geassembleerd samen in een compacte kunststof behuizing die reis-vriendelijke.

Prijs: US $ 99 (Rs.128)

Rating: 3/5

L'Oreal Studio Secrets Eye Shadow:

Inhoud:

 • 405 taft,
 • 803 Seashell
 • 805 Morning Light
 • 820 Golden Sunset
 • 830 Deep Mocha
 • 901 Frosted Icing.

Prijs: US $ 177 (Rs.1101)

Rating: 4/5

L'Oreal Pressed Eyeshadow Quad:

Dit is een uitstekende collectie oogschaduw van L'Oreal Paris. Het is fluweelzachte rijke textuur, lichtbestendige, kreukvrij, kleur super-vouwen. Deze zal gemakkelijk markeren en contour om uw mooie ogen te definiëren. De kleuren zijn speciaal gekozen om de schoonheid van uw natuurlijke oogkleur te maximaliseren. De quad werd gemaakt door L'Oréal make-up artiesten, die de schaduwen gecoördineerd en prachtig gemaakt nuances recht kan je magische natuurlijk oog te maximaliseren.

Prijs: US $ 50 (Rs.93)

Rating: 5/5

Schaduw L'Oreal Color Riche Eye Palette Disco Roken:

L'Oreal Paris Eyeshadow Palette Disco Roken bevat harmonieuze kleuren, ze hebben een zeer rijk. Dit is een gedurfde en rijke palet smoky eye die gebruikt kunnen worden om uw ogen helder of stomen maken.

Prijs: £ 99 (Rs.799)

Rating: 5/5

L'Oreal Paris Color Riche Quads:

Deze nieuwe quad eyeshade zal u in contact blijven met de mode trends van het moment. Oogschaduws zijn multi-shaded invoeren van een geval van een palet. Ze zijn romig, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen en te mengen zonder het verlaten van een puinhoop. Het is een gemakkelijk te dragen quad multi-shaded tijdens de reis. Loreal uitmaken van deze kit bevat de beste combinatie van stijl en biedt vele mogelijkheden om te kiezen uit verschillende kleuren. U kunt gebruiken volgens uw kleding de helderheid in je ogen uit te brengen. Ze zijn zeer gepigmenteerd en blijven voor een lange tijd een kijkje levendig en fris te nemen. Bovendien is de rijke romige textuur van Riche Quads vormen een laag op de oogleden. Deze L'Oreal Paris Quads geen vlekken of vervagen tijdens het aanbrengen.

Prijs: Rs. 770

Rating: 4/5

L'Oreal Metallic Eye Shadow Powder Duo:

L'Oreal Metallic Eyeshadow Powder Duo wordt gecoördineerd in alle felle kleuren en metaal om een ​​lichtgevende afwerking te geven. Dit is zeer eenvoudig te mengen en glijdt op gelijkmatig, zonder kreukels. Dit zal u helpen een look die scherp blijft glimmende fris de hele dag lange uren maken.

Prijs: $ 29 (Rs.514)

Rating: 5/5

L'Oreal Paris Color Riche Nail Art:

De Nail Art Set bevat 18 stickers. Deze geen droogtijd nodig, of nagellak remover. Het kan gemakkelijk worden toegepast in 3 eenvoudige stappen:

 • Stok,
 • Vouwen en
 • Bestand

Blijf op de nagels zonder het dragen uit voor 10 dagen.

Prijs: Rs. 299/-

Rating: 5/5

L'Oreal Paris Open Ogen Pro:

L'Oreal Paris Open Eyes Pro heeft een zachte, romige textuur stoffig. Ze komen in een zaak met multi-tint oogschaduw palet. E 'extreem glad waardoor het zeer gemakkelijk te mengen.

Prijs: Rs. 770/-

Rating: 4/5

Heb je geprobeerd een van deze Loreal make-up kits? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha