Beste lippenbalsems voor donkere lippen - Onze Top 10 PicksLippenbalsems zijn een van de beste opties om de oorspronkelijke kleur van de lippen te houden en voorkomen dat ze draaien zwart of gesprongen. Deze lippenbalsems niet alleen de bescherming van de lippen, maar ook kleur toe te voegen aan hen en gloed aan het gezicht. De balsems eenvoudig kan worden gebruikt door mannen en vrouwen, terwijl sommige andere poetsmiddelen worden gebruikt door vrouwen en meisjes alleen. De beste lip balsems, met name in India is bekend dat een drievoudige functie. Bevatten SPF die bescherming biedt aan de lippen - die niet alleen kloven en barsten te verhinderen, maar ze zijn ook duurzaam en kan een elegante look aan de lippen te geven. Lippenbalsems zijn direct beschikbaar in vele merken. De eerste tien lippenbalsems die zorg kan nemen van donkere lippen worden hieronder besproken.

Beste Lip Balm voor donkere lippen in India


Maybelline Baby Lips:

Maybelline lippenbalsems staan ​​bekend om hun effectiviteit bij de behandeling van donkere lippen als het bezitten SPF20 en hebben de hydraterende eigenschappen. Kan worden toegepast wanneer een persoon wil. Echter, drie keer per dag is voldoende als zijnde voor het uitgaan in de zon. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en zijn geprijsd op 150 euro. Zonder twijfel de beste lippenbalsem voor lippen donker dat je kunt vinden!

Avon Lip balsems:

Deze lippenbalsems zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken en zijn meestal veel voor bij adolescenten. Ze zijn uitstekend niet alleen voor de behandeling donkere lippen, maar ook die emmers die worden gekraakt. Het is een eenvoudige product dat ook wordt gebruikt door mensen heeft de glans of kleur. U kunt het doel van de geneeskunde dienen om de beschadigde lippen genezen en zijn geprijsd op 109 euro.

Nivea lippenbalsems reparatie en bescherming:

Nivea is een van de toonaangevende merken van cosmetica in India. Zijn lippenbalsems zijn zeer populair als ze zijn zeer effectief. Deze lippenbalsems, ook wel chap stokken helpen om de lippen te verzachten door hydraterende hen en voorkomen dat ze het krijgen plakkerig. Het heeft niet alleen een milde geur maar ook SPF 15 die helpt om de oorspronkelijke kleur van de huid te houden. Dit is geprijsd op 103 INR

Himalaya Herbal Lip balsems:

Dit merk van Indiase Ayurveda heeft componenten dat enigerlei bijwerkingen voorkomen en, tegelijkertijd, beschermen de lippen tegen UV stralen die vaak zijn lippen zwart te maken. Het houdt ook je lippen gehydrateerd en gevoed, zelfs wanneer een keer per dag toegepast. E 'beschikbaar voor de prijs van 25 roepies per 10 gram, dat is een mooie eerlijke prijs.

Lotus Herbals Lip Balm:

Deze lippenbalsem voor donkere lippen wint aan populariteit vanwege de wax achtige structuur die vermijdt het zwart maken van de lippen. Het houdt je gehydrateerd, zacht en gehydrateerd. Het is verkrijgbaar in zes smaken zoals cacao, kersen, chocolade, mint en vanille. Geprijsd op 360 INR, is erg duur, maar de moeite waard ook.

Burt's Bee Lip Balm:

Burt's Bee Lip Balm is een uitstekend product om zwarte lippen en droog te voorkomen. Hoewel het in slechte smaak, die goed ruikt en wanneer regelmatig toegepast voor een week op schrale lippen, dit product geneest hen om weer de oorspronkelijke kleur. Maakt ze zacht en gehydrateerd en zijn geprijsd op 186 euro.

Vaseline:

Vaseline is uitgegroeid tot een populair merk in India met haar producten lippenbalsem. Het is een teken van ouderdom met authentieke producten voor de lippen. Het is beschikbaar in de vorm van pijpen en in kleine containers. De belangrijkste ingrediënten die gebruikt worden in dit product zijn room en cacaoboter en de prijs is redelijk in Rs 20 per stok.

Khadi Herbal Lip Balm:

Zoals de naam al doet vermoeden, deze lippenbalsem is van Indiase afkomst en is bereid met kruiden-producten. Dit maakt het ideaal voor donkere lippen en kloofjes. En 'bekende niet allergieën en bijwerkingen veroorzaken. Het is geschikt voor alle soorten lippen. Het is gemaakt met natuurlijke kruiden die veilig en zacht op de lippen zijn. Het heeft de mogelijkheid van hydratatie van de lippen tenminste 2 uur en blijkt de beste resultaten wanneer toegepast nachts voor het slapen. De prijs is INR AT120

Lush:

Dit geweldige product is eigenlijk een betere versie van lippenbalsems dankzij de hydraterende. Het smaakt heerlijk en verleidelijke geur. Het wordt geleverd met een tint mild en voegt veel charme aan het gezicht, evenals de bescherming van de lippen altijd droog en gepigmenteerd. Het 'een prijs tussen de 200 tot 300 INR.

Born Lippy:

Dit product Body Shop is een van de duurdere producten en is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals aardbei ananas en shea boter. Hoewel de prijs is een beetje 'steil, maar elke cent waard.

Dit is onze lijst van de beste lippenbalsem voor donkere lippen! Bent u het met ons? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha