Beste lipglosses Bourjois beschikbaar in India - Onze Top 10Geboren in de boulevards van Parijs, Bourjois is een van de oudste Franse cosmeticamerk. Beschouwd als een expert in schoonheid en huidverzorging, heeft dit merk altijd zijn tijd ver vooruit geweest. Niet één keer heeft nagelaten om de beste van de beste producten op de markt te vervroegen. Hetzelfde staat voor de kwaliteit en de stijl van de lipgloss die naar voren op de hoogte heeft gebracht.

Om de keuze te maken tussen twee van lipglosses is waar de uitdaging ligt. Dit is de reden waarom wij de beste die je kunt vinden in alle verschillende lipgloss die Bourjois presenteert heb opgesomd!


The Best Of Bourjois Lip Gloss

Hier is de top 10 lijst Bourjois lipgloss.

Bourjois Effect 3D Lip Gloss:

Als u op zoek bent naar meer vocht en glans, dit is de perfecte keuze voor een lipgloss. Het 3D-effect lipgloss van Bourjois duurt ongeveer 8 uur. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft je lippen een 3D-volume-effect om een ​​gewenste steenbolk te bereiken. Deze 100 ml lipgloss heeft de meeste content lippenbalsem en is verkrijgbaar in verschillende tinten. De applicator borstel is speciaal ontworpen voor precieze toepassing.

Bourjois Teeth Whitening Lipgloss:

Met ingang van glanzende lippen met een schitterende reeks van tanden? Bourjois eigenlijk kwam met een innovatief product dat zowel een glans en tanden whitening gel heeft. Het kan worden toegepast voor de gel, en de glans. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, deze lipgloss is verkrijgbaar in flesjes met 5 ml van lipgloss en 2 ml tanden whitening gel.

Bourjois Rose Exclusif Lipgloss:

Deze lipgloss werkt bijna als magie! Heeft een unieke eigenschap dat zelf-past de kleur in roze tinten, afhankelijk van de kleur van je lippen. Deze glans is duidelijk en bevat de pH reactieve pigmenten die helpt de roze tint aan je huidskleur past passen. Verkrijgbaar in een flesje van 5 ml, kan duren tot 8 uur. Bovendien heeft een niet kleverige textuur en geeft volume aan de lippen.

Bourjois menthol Lipgloss:

Als u geobsedeerd met munt of op zoek zijn naar lipgloss verfrissend, Bourjois heeft het antwoord voor u. Dit is een transparante glans is in een 5 ml flesje. De USP is de frisse smaak menthol, toegevoegd aan geven je lippen kijken verse munt.

Bourjois Effect 4D Lip gloss:

Deze gloss is zo innovatief dat je verrast. Het heeft een intense glans en glitter. De textuur is erg zacht en niet plakkerig en niet vestigen op de lip lijnen.

Bourjois Eau de Gloss Lip Gloss:

Deze lipgloss is niet plakkerig aan de hoge glans en geeft een cool effect. Heeft watergehalte van slechts 14% en is verkrijgbaar in een fles 7 ml. En 'duurt ongeveer 4 uur. En 'perfect voor wie op zoek is pure genialiteit zo wordt meteen droge lippen met een dauw sensationeel effect.

Bourjois Rouge Hi Tech Lip Tint Lip Gloss:

Dit flesje 5 ml lipgloss niet uitdrogen van de lippen. Het vermengt zich goed en de applicator is echt goed. Redelijkerwijs vergeleken met de hoeveelheid en een textuur op waterbasis die gelijkmatig is verdeeld over de lippen met behulp van de spons tip.

Bourjois Une Cherry Lipgloss:

Verkrijgbaar in een flesje van 5 ml, deze lipgloss is beroemd om zijn voedende formule waarmee jassen de lippen. Maakt een natuurlijke glans en kleur aan de lippen met een effect van hydratatie 8 uur.

Bourjois Effect 3D Max 8H:

Deze gloss belooft u de goedheid van langdurig effect heel gemakkelijk te geven. Dit is ook een super-fruitige lip gloss die belooft een glans te geven van ten minste 8 uur. Heeft de goedheid van granaatappel in de vorm van AHA en actieve ingrediënten die de lippen te regenereren.

Bourjois Rouge Hyperfix Lipgloss:

Deze lipgloss Bourjois heeft de beste van beide werelden. Heeft lip kleur die nodig is om te gebruiken en dan bovenkant met een laagje glans voorstel aan het andere uiteinde van de fles 2 x 5 ml. Grote schittering en langdurige, dit product biedt een grote dekking voor de lippen.
Ik hoop dat dit artikel helpt u de juiste keuze! Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha