Beste lipgloss Lakme - Onze Top Picks 7Ik hoop dat je mijn vorige post op Nyx lipsticks vond. Deze keer, ik dacht laat ik beginnen met lipgloss. De warme zomer en ik zou toch liever lichter lip gloss op de lippen van dikke lippenstift die zwaar aanvoelen.

Wat beter merk dan beginnen met onze eigen Lakme?


Laten we eens kijken naar de top Lakme lipgloss tinten al!

Lakme Absolute Plump and Shine Lip Gloss in Berry-Shine:

Deze lipgloss Lakme Absolute is een mooie perzik met roze tinten erin. Er zijn glinstert in het - niet genoeg om je lippen te maken lijken discoballen geeft een wassen zacht roze op de lippen en is het college en kantoor decor gezellig micro. Dit maakt het een dagelijkse lip-gloss nu, toch? Hij heeft een goede greep van 2 uur met alle eten en praten en ongeveer 4-5 uur zonder deze activiteiten. Het komt met een toverstaf door de manier waarop.

Lakme Absolute Plump and Shine Lip-gloss in Candy Shine:

Schakelen roze pretties, 'cuz hier komt fuchsia. Het is een heldere, briljante maar intense fuchsia roze. Niet wassen medium zacht roze lipgloss. Sara "catch the eye ballen, meneer. Met een capaciteit van weerstand Berry Shine, geeft 2 uur met behulp van de lippen en 4-5 uur met geen andere activiteiten. Wanneer verdwijnt, met achterlating van een vage kleur minder shimmer.

Lakme Star Shine Lip gloss tot 24:

Deze collectie Lakme lipgloss is een diep roze met donkere tinten. Ziet er bruin in de buis, maar laat je niet misleiden pretties, 'cuz het gaat als een diep magenta lippen. Stamina is vrij laag, echter, vervaagt snel.

Lakme Absolute Plump and Shine Lip-gloss in Cherry Shine:

Lakme Absolute Plump and Shine serie heeft een aantal nuances zeer fatsoenlijke en Cherry Shine is een ander indrukwekkend kleur. Het is een tint rood koraal dat ziet er fantastisch uit op bijna alle huidtinten. Met micro schijnt en goed uithoudingsvermogen, deze lip-gloss is een winnaar.

Lakme Aquashine Lipgloss in Plum:

Ook is dit een roos, veel dieper en Plummer De applicator is leuk en de glans niet bloeden. Hij heeft een goede greep van bijna drie uur, en de kleur blijft zetten. Een Rs.425/-, het is zeker een koopje

Lakme Sheer Satin Lip gloss in 41:

Het is een diep bruin met micro glinstert. Een donkere tint die kon je ziet eruit als een vampier als dan gedaan. En 'geschikt voor' s nachts te dragen wanneer u wilt dat uw lippen om al het gepraat te maken over een uithoudingsvermogen van 2-3 uur is het goed na dat verdwijnt.

Lakme Lipgloss Ritu Beri D2:

Dit is een van de oudste van de lipgloss Lakme, nu bekend als Fruit Shock lipgloss. Het is een zeer eenvoudige lipgloss met absoluut geen trilling, maar slechts een glazig, glanzend effect. Ritu Beri wordt geleverd in een fles nozzle tip en is mooi, diep roze. Blijft voor een goede twee uur zonder eten en drinken en overmatig praten.

Dus meiden, dit zijn bovenlip glossen uit Lakme. Laat het me weten welke is jouw favoriet?

Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha