Beste Lakme Eye Shadows - Onze Top 10We houden allemaal van de grote, vette en mooie vorm ogen! Lakme heeft een aantal fantastische lijst Range oogschaduw en tinten speciaal ontwikkeld voor alle verschillende huidtinten en oogkleuren Indianen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten om die ogen vet en mooi te geven.

Goede oogschaduw moet bepaalde kwaliteiten bezitten:


  1. Gepigmenteerde
  2. Goede dekking
  3. Goed vermogen verblijf

Ik hoop dat dit artikel helpt u de oogschaduw het meest geschikt voor u.

Hier zijn de top 10 Lakme Oogschaduw

Lakme Absolute kleur oogschaduw in de oven:

Deze serie oogschaduw Lakme heeft een aantal fantastische tinten zoals Koninginnedag, Dag Shimmer, Nacht Flash, en Desire 's nachts. Ze worden gebakken in baksteen Italiaanse en geformuleerd met lichtreflecterende parels om buitengewone schittering met zijden afwerking bieden. Ze kunnen droog worden gebruikt voor een dag bezoeken zacht of nat voor een dramatische nacht uitstraling. Deze oogschaduw heeft een vaste consistentie die het moeilijk maakt om uit te komen op de borstel en neemt veel schoten. Ze zijn zeer goed gepigmenteerd en voelen zacht en glad. Ze zijn gemakkelijk te mengen en glijden zeer goed. Dit geeft een perfect glanzende metallic afwerking. De capaciteit van weerstand gemiddeld 4-5 uren.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs.535 voor 4g

Lakme Fairy Dust Eye Shadow:

Lakme Fairy Dust Eye Shadow kan een fantastische bloemblaadje zachte glinsterende illusie te geven. Ze zijn verkrijgbaar in poeder en levendige kleuren van blauw, goud en olijfgroen poeder. Deze oogschaduw zijn gepigmenteerd, maar de shimmer deeltjes zijn niet goed gemengd.

Aanbevolen voor: alle huidtinten

Prijs: Rs 525 voor 1 gm

Lakme Magic Eye:

Van alle shadoes oog Lakme, de Lakme Magic Eye is lichtgewicht en sneldrogend. Deze heldere gel zorgt voor een sprankelende look zacht aan het ooglid. Ze kunnen gebruikt worden als oogschaduw of zelfs als een markeerstift. Ze zijn verkrijgbaar in twee tinten van goud en zilver naar parel glans. Kan comfortabel in plaats van 4-5 uur.

Aanbevolen voor: normale tot droge huid

Prijs: Rs. 295/- voor 6 ml

Lakme Shadow Kunstenaar glinsteren Stick Moon Beam:

Lakme Shadow Kunstenaar glinstering Stick Moon Beam is een mooie baan bleke oogschaduw en heeft een blauwgroen blauwe glans. Bevat een super fijne glitter aan sprankelende ogen te geven.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs.350 voor 41g

Lakme Shadow Kunstenaar glinsteren Stick Astral Blauw:

Lakme Shadow Artist Shimmer Stick is romig gekleurde potloden met super fijne glitter voor sprankelende ogen. Lakme Shadow Kunstenaar glinstering Stick Astral Blue heeft een vermogen lang verblijf en is waterdicht. Astrale blauwe tint is een mooie ondoorzichtig blauw.

Aanbevolen voor: alle huidtypen.

Prijs: Rs.350 voor 41g

Lakme Shadow Kunstenaar Shimmer Stick (Glimmer Groen):

Dit zijn romige oogschaduw potloden die super fijne reflecties in hen hebben. Deze schaduw is een lime groene oogschaduw stok met een aantal zeer fijne gouden reflecties.

Aanbevolen voor: de zomer

Prijs: Rs.350 voor 41g

Lakme Glide On Oogkleur:

Lakme Glide op oogkleur is een eyeliner potlood. Ze bevatten gemalen edelstenen en edele metalen. Ze zijn zeer duurzaam, vlekken en waterbestendig. Ze kunnen gemakkelijk worden toegepast en niet kreukt. Ze houden van de zinderende tonen fabelachtige Plum, gebakken Henna Brons & Gold.

Aanbevolen voor: bruine ogen

Prijs: Rs 275 per 2gms

Lakme Gypsy Collection Oogkleur Quartet:

Lakme Gypsy Collection Eye Colour Quartet is een reeks van poeders van levendige kleuren en een hoge intensiteit. Ze kunnen worden gebruikt om kleur, vorm en markeer uw ogen met stralende kleur. Ze zijn verkrijgbaar in twee tinten Gypsy: Tanjore Rush & Silk Route. Zijn goed gepigmenteerd en worden gebruikt voor lange dragen.

Aanbevolen voor: festival of evenement

Prijs: Rs.450 voor 7d

Lakme Fantasy Collection Botany Oogkleur Quartet:

Lakme fantasieinzameling plantkunde kwartet oogkleur is geïnspireerd door de mysteries van het bos, en dan, ze hebben alle kleurschakeringen verse botanische. Ze kunnen snel fleuren de ogen van groene dauw, bloemblaadje roze pastels en goud. Ze hebben vier tinten van parel afwerking Beige Brown, Petal roze of bordeaux, Dewy Groen of papegaai. Ze zijn zeer goed gepigmenteerd en meng goed. De groene tint is helder en ziet er geweldig op bruine ogen. Beige tonen kunnen worden gebruikt als een stift gezicht ook.

Aanbevolen voor: bruine ogen

Prijs: Rs.425 voor 7d

Lakme Desert Rose Quartet:

Lakme Desert Rose Quartet heeft parelwitte tinten genoeg. Deze kleuren van de ogen zijn diep gepigmenteerd. Goud en koper van deze smaak is perfect voor een avond of party look.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs.450 voor 7d

Dus wat is uw favoriet? Weet laat het ons weten in de comments!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha