Beste koper haar producten - Top 10 PicksDe trend van gekleurd haar is groot en het gebeurt! Haarkleur, maar een paar jaar geleden, het werd alleen gebruikt om de grijze te dekken. Maar nu niet meer! Highlights, strepen en kleuren Global zijn een rage en de mensen zijn op zoek naar verschillende tinten die mooi uit zal zien met Indiase huidtinten. Koper is een kleur die past bij de meeste huidtinten, vooral de Indiase degenen. Echter, voordat u kunt genieten van één van hen, moet u weten de top notch merken dat deze geweldige schaduw bieden!

Top 10 Copper Haar Kleuren in India


Majirel- 43 Copper Gold:

Majirel is een in-salon product van vertrouwen, niet alleen van de normale populatie, maar ook door professionals over de hele globe.When toegepast, geeft een perfecte afwerking van de haarwortel tot aan de punt. Haarkleur maakt het haar glanzend en zorgt voor een natuurlijke bounce aan het. Majirel niet alleen de kleuren van het haar, maar ook diep beïnvloedt.

Schwarzkopf- 6-70 donker koper natuurlijk licht:

Schwarzkopf is een vertrouwd merk in de wereld en maakte een haarkleur olie en crème alleen. Deze kleur niet alleen voorziet volledige dekking grijs, maar ook beschermt het haar tegen vervuiling. Het zorgt voor een langdurig verblijf van kleur en glans aan het haar.

Loreal- 46 Natural Light rood koper:

Deze haarkleur van L'Oreal Excellence bevat behandeling pro-keratine. De pro-keratine behandeling biedt helderheid, kracht en veerkracht aan je haar. Deze haarkleur is speciaal ontworpen rekening houdend met de Indiase huid toon. De haarkleur is geprijsd op Rs. 520 alleen.

Revlon Colorsilk- 45 Light Auburn

Revlon haarkleur is verrijkt met de goedheid van kokosolie die diepe conditionering geeft aan het haar, terwijl de kleuren. De kleur maakt het haar glanzend en bouncy. De kleur heeft een non-drip formule die zachtjes werkt op je haar. Deze haarkleur is geprijsd op Rs. 400 alleen.

Garnier Color Naturals- Copper Red 64:

Garnier Color Naturals is verrijkt met de goedheid van olijfolie. Het is een permanente haarkleuring die volledige dekking grijs biedt. De kleur zal je haar diepe conditionering verlaten en zal rapporteren zijn glans verloren. Deze haarkleur is geprijsd op Rs. 155 alleen.

Streax- Intense Koperblond 44:

Naast het leveren van een breed scala van producten, is Streax vooral bekend om zijn langdurige formule en effectief houdt het haar beschermd. Dit product is geprijsd op Rs. 320 alleen.

Wella Kolestint- 5/0 Medium Brown:

Dit product kan echt je haar er anders uitzien. De haarkleur is vrij van ammoniak en andere chemicaliën. Dit is een eenvoudig te haarkleur die u kunt gebruiken in het comfort van uw huis te gebruiken. Dit product is geprijsd op Rs. 489 alleen.

Matrix-8CC Midden Koperblond:

De haarkleur van koper is hot deze dagen, en wat beter kan zijn dan om het beste product haarkleur kiezen, Matrix. Kleur je haar zachtjes houden van de glans en veerkracht in je haar. Het geeft een volledige grijsdekking en kan worden toegepast als reflecties op je haar ook! Dit product is beschikbaar voor Rs. 500 alleen.

Kleur Mate- koper goud 34:

Mate kleur is een haarverf crème op basis van toepassing die dekking biedt van de wortel naar de punt van de kleur. Het heeft betrekking op grijs haar behoorlijk en onderhoudt ook de pH-balans van het haar. De kleur dringt diep en maakt het haar zacht, glanzend en zijdezacht. Dit product wordt gelabeld op Rs. 200 alleen.

Godrej- Koperblond/rood koper:

Godrej heeft gewaagd in de creatie van haarverf crème op basis. Dit is de nieuwste kind op het blok en is geheel in het teken van de Indiase markt. Deze haarkleur heeft een formule die niet druipt en biedt ook een scala van kleuren en interessant voor u om te kiezen from.The product is geprijsd op Rs. 30 alleen.

Als u wilt dat de grijzen verbergen of gewoon op zoek naar een verandering van haarkleur, zullen deze prachtige tinten koper geweldig zijn! Ga grijp deze tinten en kleuren je wereld koper!

Heb je ooit geprobeerd tinten van haarkleur van koper? Hij deed er goed uitzien? Wat was uw ervaring? Niet delen met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha