Beste Koolteer Shampoo beschikbaar in India - De Top 10Koolteer is een bruin of zwart zeer viskeuze vloeistof, een bijproduct van de carbonisatie bij vergassing van kolen, die vele medicinale toepassingen, zoals het ingrediënt in medicinale zepen, shampoos en zalven wereld heeft gevonden.

Geneesmiddelen met koolteer shampoo detergenten zijn geformuleerd voor de behandeling van haar en hoofdhuid problemen zoals roos, psoriasis, Seborrheic dermatitis en luizen. Deze shampoos hebben een krachtige reiniger, antiseptische en desinfectiemiddel op de huid. Omdat het een keratolytische, deze shampoo werkt door het verminderen van de groei van bacteriën, het losmaken en verzachten de schalen van de hoofdhuid en dus helpen om de schaal, schalen, droogheid en jeuk van de huid te verminderen.


Aangezien deze shampoos zijn kankerverwekkend, kan leiden tot oog, neus, mond, lies of het rectum en teer trekker acne, en zijn dus niet geschikt voor langdurig gebruik. Mensen die allergisch zijn voor elk ingrediënt in koolteer shampoo of die gevoelig zijn voor zonlicht zou deze shampoo niet gebruiken. Individuen nemen van medicatie of voorgeschreven niet voorgeschreven, kruidenpreparaat, voedingssupplementen, een andere alternatieve behandeling voor psoriasis, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven, mensen die last hebben van allergieën en ontsteking moet eerst de arts van hun eigen informeren medische toestand, en gebruik alleen dan is deze shampoo als extra voorgeschreven.

Sommige merken shampoo Koolteer bekend zijn hieronder opgesomd:

Denorex 2 in 1 Shampoo en Conditioner Therapeutische:

Dit reinigingsmiddel bevat de hoogste koolteer in een shampoo geen voorschrift. Helpt bij het bestrijden van roos, jeuk en andere problemen in verband hoofdhuid en voorkomt herhaling. Verzorgende eigenschappen helpen om het haar te voeden, terwijl de aanwezigheid van menthol maakt een verfrissende, kalmerende en verzachtende voor de hoofdhuid.

Prijs: € 14.700

DHS Tar Shampoo:

Deze milde, met zijn 0,5% koolteer, helpt tegen jeukende hoofdhuid, roos enz terwijl ze zacht voor het haar om het gezond en sterk te houden.

Prijs: € 1.400,00

Psoriatrax Koolteer Shampoo:

Met koolteer 5%, deze shampoo is bedoeld om effectief psoriasis, seborroïsch eczeem en andere huidziekten actueel te behandelen. Het kan regelmatig worden gebruikt en laat geen ongewenste geur na een wasbeurt.

Prijs: € 1,080.00

Ionil T - Koolteer Shampoo:

Deze zeep en wasmiddel zonder schoonmaakmiddel biedt een effectieve therapeutische behandeling voor jeukende hoofdhuid, psoriasis en andere problemen in verband hoofdhuid. Dit belemmert de productie en groei van huidcellen op de hoofdhuid, waardoor het gezonder.

Prijs: € 980,00

Neutrogena T/Gel Shampoo Extra Kracht:

Deze dermatologisch getest shampoos bevattende steenkoolteer 1% is de problemen van de hoofdhuid met dubbele efficiency vergeleken met de oorspronkelijke T/Gel Therapeutische Formule en maakt het haar zacht, sterk en beheersbaar.

Prijs: € 650,00

Neutrogena T/Gel Therapeutische Shampoo:

Niet zo stinkende en zo dicht als andere teer shampoo, deze cleanser, die koolteer bevatten 0,5% adressen kwesties zoals de hoofdhuid jeuk en schilfering van de hoofdhuid, biedt voeding die nodig is voor het en revitaliseert voor een gezonde haargroei. De ideale oplossing voor de behandeling van een droge hoofdhuid en het haar.

Prijs: € 550,00

Neutrogena T/Gel Shampoo Hardnekkige Itch:

Deze variant shampoo T/Gel bevat koolteer met 0,5%, waarmee u huidproblemen zoals psoriasis, schilferige hoofdhuid en roos te verlichten. Hij menthol extracten die een koeling en kalmerende werking op de hoofdhuid hebben, het creëren van vlechten gezond, glanzend en zacht.

Prijs: € 550,00

MG 217 Tar Shampoo:

Deze reiniger teerhoudend medicinale reinigt en verzorgt het haar en hoofdhuid haar zacht en beheersbaar, terwijl de speciale samenstelling helpt hoofdhuid problemen zoals psoriasis, seborrheic dermatitis, enz schilfering effectief behandelen toekomst te voorkomen.

Prijs: € 450,00

Protar K Shampoo:

Deze medicinale shampoo met 4% teergehalte is een detergens dat helpt om effectief roos, eczeem, psoriasis behoud van een goede gezondheid van het haar.

Prijs: € 2300

Salytar Shampoo:

Deze shampoo bevattende steenkoolteer (1%) en salicylzuur (3%), helpt seborrheic dermatitis, psoriasis, afschilferen en jeuk van de hoofdhuid te behandelen via de diepe penetratie, oppervlakte actieve en effectieve therapeutische formule.

Prijs: € 700

Heb je ooit geprobeerd een van deze koolteer shampoo? Of een andere? Vertellen ons niet in de reacties hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha