Beste Kleuren LA Glazuren anders wordt het gestreept.LA Kleuren Candy Sprinkles:

Deze schaduw is meer voor het girly meisje. Candy Sprinkles is een glazuur van lichtroze met blauw, groen, goud, zilver en roze zeshoek glitters in verschillende maten. Hoewel het lijkt veel op zichzelf, bij gebruik op een laag roze, dat geanimeerd. Het is een slachtoffer effectief tinten verzameling Deborah Lippmann Candy Shop.

LA Kleuren statisch:

Statische elektriciteit schaduw lijkt op de blauwe oceaan. Deze schaduw is een lichte, heldere blauwe geschikt voor de zomer. Het zou geweldig op je tenen te kijken terwijl het dragen van slippers. Het heeft een mooie afwerking crème.


LA levendige kleuren:

Gepolijst zilver dat de juiste hoeveelheid reflecties bevat zeer moeilijk te vinden. Maar de schaduw leven biedt precies dat. Het is een super glanzend glazuur zilver met de juiste hoeveelheid reflecties. Pools bootst duidelijk het verschijnen van aluminiumfolie op de nagels.

LA Jewel Tone Kleuren:

Jewel Tone is een mooi transparant glazuur vol wintertaling, fuchsia en paars glitter gesuspendeerd in het. De Flitter is nogal slecht, maar zeer bubbels. Het maakt niet zo geweldig op de nagels helder kijken, maar dit laagje glazuur donker paars of zwart, of zelfs een baby roze. U kunt het uiterlijk door het veranderen van uw keuze van de basis van kleur veranderen.

LA Kleuren Watermeloen:

Watermeloen is een mooie sorbet schaduw. Het is een donker rode nagellak met wat roze hoogtepunten in het. En 'rijker en jonger dan normaal rood. Het is een grote schaduw voor een jonge maar verfijnde manicure. Heeft een finishing crème.

LA opvallende kleuren:

Betoverend is een Duochrome echt mooie schaduw. Het heeft tinten van roze en lavendel. Het lijkt bijna koper in sommige verlichting. Dit is een zeer unieke tinten zonder high-end/low-end slachtoffer.

LA Kleuren Force:

Force is een emaille koper genoeg metal met enkele reflecties in het. Het kan worden omschreven als een gebrande oranje metallic. Het is een echte slagschaduw. Dit is een verfrissende verandering voor de gouden standaard.

LA Kleuren Energiebron:

Energiebron is een witte leunen in de richting van een grijzige ondertoon. Het is het meest geschikt voor mensen die verlegen zijn om wit Stark dragen. Het kan ook zo groot als de basis voor gelaagdheid andere tinten op de top.

Het maakt niet uit welke kleur je zoekt, LA kleuren zijn zeker iets hebben iets voor jou!

Check ze uit en laat ons weten wat uw favorieten van dit merk! Reageer hieronder.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha