Beste Kajals beschikbaar in India - Onze Top 10Heb je ooit een typische Indiase schoonheid zonder haar een hint van zijn eyeliner vertrouwen op een belangrijk moment in die zij nodig heeft om een ​​goede indruk te maken? Als je hebt, ben je getuige van een van de meest zeldzame verschijnselen in de cultuur. Geen Indiase vrouw die zorg draagt ​​voor zichzelf een steenworp afstand van zijn ijdelheid, met een beetje 'van eyeliner en/of kohl. We zijn net zo geobsedeerd door bewijs ogen als onze grootmoeders en overgrootmoeder waren jaren geleden.

Hoewel voor hen, waardoor eyeliner was een moeizaam proces van steen verpletterende iets genaamd 'anjana' en vervolgens oplossen in het sap 'kayyoni/Bangrah' en vervolgens te dompelen een lont katoenen doek in de pasta, en dan branden in een Diya en betrekking met een aarden pot om het roet te nemen. Dit roet verzameld worden gebruikt om de ogen te lijnen zoals Kohl. Maar na verloop van tijd wordt het proces omgevormd tot het branden van een lont gedrenkt in ricinusolie en roet verzamelen die gebruikt of brandende 2-3 amandelen en het verzamelen van de as en mengen met pure ghee om te gebruiken als kohl. Dit waren de beste kajals van die tijd.


Maar nu is het proces zo eenvoudig dat de enige moeilijkheid is dat kohl cosmeticamerk om uw normale één maken geworden.

Hier bespreken we 10 beste kajals in India:

Maybelline Colossol Kajal:

Dit is een van de grootste publiekstrekkers onder kajals huidige markt .Het is verpakt in een zeer efficiënte en claimt voor een lange tijd te blijven. De zwarte kleur is ook erg donker, maar eerder aan de saaie kant. Als je van kajal gepolijste look, sla deze. Maar als je een meisje bent saai, go for it.

Lakme Black Satin Kajal:

En 'meer dan een kajal stok mollige en is super glanzend en doet vies van een beetje', maar u kunt deze lijn van kohl volgen op het water met een beetje 'matte oogschaduw op de wimperlijn, zodat het niet al te bloeden.

Lakme Eyeconic kajal:

Lakme eyeconic kajal is vlekvrij, glijdt gemakkelijk en niet snel breken zoveel kajals inschuifbaar neiging om te doen. Zijn tip is niet erg breed en de prijs is een beetje 'duur.

Lotus Herbals Natural Kajal:

Deze kajal claimt alle natuurlijke met de goedheid van kamfer, zoethout en amandelolie te zijn. E 'een dikke, zwarte, glijdt soepel en heeft een redelijke prijs van Rs. 11

Colorbar Kajal:

Colorbar kajal is geprijsd op 150 roepies en is gitzwart, super romig en is verrijkt met vitamine E en ricinusolie. Het is zacht en makkelijk aan te brengen.

Himalaya Herbal Healthcare Kajal:

Kajal Dit is weer een volledig natuurlijk product. Het kostte 105 roepies voor 7d. En 'hypoallergeen; bevat ricinusolie, amandelolie, triphala, kamfer. Het is waterdicht en is het draaimechanisme, zodat het niet slijpen vereist. En 'oogheelkundig getest en contactlenzen veilig. Maar het nadeel is dat het de neiging heeft om vuil te worden want het heeft een afwerking dikker.

Loreal Contour Kohl:

Dit is matte afwerking kohl liner dat is al een tijdje op de markt en de meeste mensen weten het niet. Maar zijn beste punt is dat het duurzaam en blijft gedurende een lange tijd, maar droogt snel met enige goede make-up remover.

Shahnaz Hussain Herbal Kajal:

Het is een kohl kruid is zeer rustgevend voor de ogen op aanvraag. Met een zwart voelt zeer afkoelen tot de ogen. Het is gemaakt van alle natuurlijke producten en heeft een geur van kruiden die is aantrekkelijk voor iedereen. Het heeft de consistentie van de oude school Shingar kajal in een stok vorm.

Gezichten Canada Kajal:

Het is een zwarte kohl, bijna als MAC Smolder en blijft stationair lang. De verpakking is zeer sterk en gemakkelijk en efficiënt ook, omdat het een spiegel. En "veilig voor dragers van contactlenzen en mensen met gevoelige ogen. Maar de positieve kant is dat de prijs is slechts Rs 99/-

Shingar Kajal:

Dit is een van de oudste kajals. Denk aan de jeugd en de prijs is ook goedkoop. Hoewel bramen, de kleur uitbetaling is echt goed. Eén van de nadelen van deze Kohl dat de tijdsduur minder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha