Beste haardrogers Philips - Onze Top 5 PicksHet is geen geheim dat de meeste van ons gebruik van een föhn te drogen na het douchen en haar stijl in de manier waarop we willen. U moet vooral in de winter, wanneer de wind en de combinatie nat haar zieke met koud of hoofdpijn kan verlaten.

Haardroger niet alleen helpen om droog haar, ze ook helpen om kapsels te creëren. Met behulp van deze machines, haar volume krijgt en stijl die blijft lang. Een perfecte verbranding is zeer essentieel om de look goed te krijgen. Aan het eind van de dag, is het kroezen die manier andere problemen hair styling geeft. En 'het nog belangrijker om de juiste soort van een haardroger te kopen. Dus hier Philips bovenaan de lijst in föhn onder vele merken in deze categorie.


Föhn Philips zijn uiterst betrouwbaar en minder stroomverbruik ook. Dus vandaag hebben we besloten om een ​​lijst van de top 5 van Philips haardroger in India. Lees verder om te weten hoe drogers Philips te gebruiken om een ​​beetje te creëren 'bounce toegevoegd wanneer u dat extra beetje tijd in je handen.
Dus nu laten we beginnen met de eerste 5 haardroger Philips, oké?

Philips HP8643/00:

Deze limited edition gift set föhn en stijltang van Philips is het nieuwste op het blok. Het is uitgerust met keramische coating en heeft twee snelheden voor u om uit te kiezen. Het is verkrijgbaar in hot pink. Het is een inrichting van 1000 W en een zekerheid wereldwijd 2 jaar. De kabel van dit apparaat is 8 meter en is bij de prijs van Rs. 2.29

Philips SalonDry Active ION & SalonStraight Active ION HP8299 XL:

Deze editie droger en stijltang promotionele set en beperkt door Philips is beschikbaar voor Rs. 3.59 De Philips HP8299 haardroger heeft 6 warmte/snelheid voor u om te kiezen op basis van uw behoefte. Het heeft een dun mondstuk voor styling en is een perfect apparaat 2000 W. E 'recht om zonder kroezen en glanzend haar. Het lichaam is zwart met paarse stippen erop. Het heeft een garantie van 2 jaar.

Philips HP8200 SalonShine Care:

Deze haardroger Philips claimt speciaal zijn ontworpen voor Aziaten. Het is gemaakt houden van de kwaliteit van het haar van Aziaten ogen. Het is een apparaat 1600 W met 6 verschillende snelheden en temperaturen. Heeft een concentrator dichtbij de gerichte luchtstroom vergemakkelijken. Het komt ook met thermoprotect en EHD + -technologie voor het haar glanzender en betere zorg. Het is een prijs van Rs. 1695 en heeft een garantie van 2 jaar.

IonBoost Philips HP8216/00:

Dit kan de stijl en de zorg voor je haar op hetzelfde moment. Beschikt droger verpleging ionische en beschikken over 1600 W vermogen voor een zachte drogen. Wordt geleverd met EHD - gelijkmatige warmteverdeling - technologie en de setting en drogen met koude lucht. Het is een prijs van Rs. 2295 en biedt drie snelheden voor styling op maat van uw haar.

Reizen Philips SalonDry föhn HP4940/00:

Deze draagbare föhn is klein genoeg om in je tas tijdens het reizen. En 'lichtgewicht en opvouwbaar ook. Heeft 1600 W vermogen en een smalle voor gerichte airflow en betere styling. Het heeft de optie voor u om dubbel voltage wereld gebruiken. Het heeft ook een draagtas die slim ontworpen om het apparaat en alle accessoires passen. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen voor u om uit te kiezen. Het apparaat is geprijsd op Rs. 1695 en biedt een garantie van 2 jaar.

Dat waren dus mijn picks van de beste top 5 Philips haardroger beschikbaar in India. Wilt u een van deze haardroger nemen Philips of u al een? Met ons te delen. Dankjewel!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha