Beste Griekse Mythologie Tattoos - Onze Top 10Cultuur en de Griekse mythologie is altijd al een populair middel van inspiratie voor de moderne kunst. Grieks schrift met zijn artistieke stijl en wint snel aan populariteit in de tattoo kunst. Als u alle volumes van Ulysses Griekse historici hebben gelezen en gezien alle films, en wil een beetje 'meer jouw passie voor de Griekse cultuur over te nemen, is alleen geschikt om te genieten van een aantal Griekse tattoo kunst. Deze eerste tien tatoeages Griekse mythologie zou je genoeg inspiratie om te beginnen.

Top Tien Griekse Mythologie Tattoos:

Griekse vlag Sierlijke Tattoo:

Deze tattoo van de Griekse vlag in een sierlijke hart hanger is het perfecte voorbeeld van de tattoo kunst geïnspireerd door Griekenland. Let op de mooie tinten blauw dat is een van de primaire kleuren van de Griekse vlag en sierlijke versieringen die deze tattoo accentueren.


Muurschildering griekse Tattoo:

Die doet denken aan de oude Griekse kunst en beeldhouwkunst deze muur tattoo is een kunstwerk van de belachelijk getalenteerde tatoeëerder Jim Chua. Met duidelijke verwijzingen naar de geschiedenis van de christelijke en mythologische Griekse, dit kunststuk is zo goed als wat je zou krijgen geschilderd op doek, in een frame, met alle populaire museum in de wereld.

"Meraki" Tattoo Grieks:

Het Griekse woord "Meraki" betekent iets met een ziel, passie, liefde en creativiteit te doen, of om in te krijgen voor alles wat je doet. Krijg deze diepe Griekse woord geschreven op je huid. Dit zal je zelfs inspireren wanneer je over je dagelijkse routine op het werk en thuis met de bedoeling van het verkrijgen van de beste resultaten van uw harde werk van liefde.

Godin Athena Tattoo:

Als je een meisje bent bereid te vechten om haar doelen en hard werken te bereiken in het streven naar wijsheid, deze tattoo van de Griekse godin Athena, de godin van de oorlog en de wijsheid geïnspireerd. Zijn beste repliceren dit kunststuk, want het is en gewoon een tatoeëerder expert om het voor je doen.

Ulysses Tattoo:

Dit portret van Ulysses onderscheidt zich door het gebruik van wit als een enkele kleur en de gelijkenis met de oude Griekse kunst. Deze tattoo heeft een diepe donkere en mysterieuze kwaliteit op een manier die zeker is om een ​​paar mensen te kijken hebben. Niet gemakkelijk gerepliceerd, is het het beste om een ​​ervaren tatoeëerder overleggen met een afdruk van deze foto.

Tattoo "Agape":

Voor degenen die zich niet bewust zijn van 'agape' is het Griekse woord voor liefde tussen God en mens. Dus als je diep spiritueel en als je voortdurend herinnerd worden aan de band van liefde die je deelt met je schepper, deze Griekse mythologie tatoeage is perfect voor je.

"Lust for Life, Lust for Love" Tattoo Grieks:

Deze tattoo Grieks zegt eenvoudig "Lust for Life, Lust for Love" en is de perfecte verlengstuk van je persoonlijkheid. Als dit het mantra van je leven, maar je kunt ook vertrekken deze diepzinnige woorden inspireren om gezonder te leven en hou van de mensen om je heen meer van harte.

'Instrument gekozen door God "Tattoo Griekse bijbels:

Een andere Griekse diepzinnige boodschap voor u, deze tattoo zegt gewoon "gekozen instrument van God." Het is een regel ontleend aan de Bijbel. Deze diepe boodschap is een universele waarheid als we allemaal op aarde gezet voor de verbetering van onze medemensen, volgens het goddelijke plan van onze Schepper.

Tattoo Vermogen Griekse woorden:

Deze tattoo is vooral een voorbeeld van hoe u de macht woorden kunt gebruiken in het Grieks voor tattoo kunst die is verheffend en inspirerend. Deze tattoo gewoon zegt "ziel, lichaam en geest." Gebruik Google translate om te helpen vertalen van het Engels naar het Grieks.

Mythologische Griekse Uil:

De uil is een belangrijke reden in de Griekse mythologie en symboliseert de wijsheid en goedheid. Dit is vooral een voorbeeld van hoe je de uil reden kan gebruiken voor Griekenland heeft geïnspireerd tatoeages.

Ik hoop dat dit artikel op tattoo ontwerpen Griekse mythologie was heel interessant. Laat uw commentaar niet te sturen op wat uw keuze, of als u ideeën tatoeëren Griekse mythologie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha