Beste Glitter nagellakken en Monsters - Onze Top 10In mijn mening, het beste wat te gebeuren tot nagel glans is het toevoegen van glitter. Sinds Glitter poetsmiddelen overvol, hebben emailles een wereld van verandering ondergaan. Er is geen grens aan wat de kleuren of combinatie van kleuren of vormen kan komen met. Het dragen van glitter op je nagels is een zekere manier om de aandacht te trekken naar uw cijfers. Bekijk de lijst van oogverblindende glitter nagellak tinten hieronder en beginnen met de voorbereiding van een lijst die is dringend nodig

De beste Glitter Nagellak Kleuren

Multi NYX Glitter:

Via bron


Glitter poetsmiddelen zijn mijn favoriet, maar als je allerlei kleuren, vormen en maten in een fles, moet de beste ooit glazuur zijn. Multi Glitter is een duidelijke polish met verschillende kleuren zeshoek glitters in verschillende maten. Dit glazuur werkt het beste op pastel kleuren, maar je kunt ook alleen dragen. Wanneer het koppelen met een andere tint, bij voorkeur vasthouden aan slechts één laag om perfect te pronken.

Jordana Glitters: Cosmic:

Via bron

ik normaal weg van glanzende blauwe blijven, maar ik kan gewoon niet dit sprankelende schoonheid weerstaan. Cosmic is een beetje 'blauw gekleurde glazuur met fijne glitter zuiver blauw, ladingen van grote glitters zeshoekige blauw en groen en een beregening van zilver zeshoek glitters. Dit doet me denken aan het glazuur diepblauwe zee. Draag dit op een lichte of donkere blauw.

China Glaze Solar Flare:

Via bron

Solar Flare is een mooi transparant glazuur rijk aan goud blinkt groot. Dit emaille veelzijdige is dit. Voeg gewoon een glazuur jas aan een saai en betoveren. Of, als je genoeg durven, draag het alleen, zoals in de volgende figuur. Je mag niet alle lichten in de kamer nodig hebt!

Sally Hansen Strobe Light:

Via bron

Pastel kleuren

Ik heb altijd gedacht werd saai totdat ik kwam over deze schoonheid. Strobe Light is een vrij transparant glazuur gevuld met mooie roze glitter en fijne en middelgrote holografische zilveren glitter. Geen afbeelding kan nooit recht doen aan deze lak het uiterlijk is opvallend in persoon. Het alleen dragen meer handen of laag over een glazuur naakt. U zult niet in staat zijn om uw ogen op de nagels.

Jordana Glitters Confetti:

Via bron

Tot slot hebben we een roze glitter. En niet zomaar een roze glitter, maar hot pink glitter. Confetti is een duidelijke glazuur rijke grote zeshoekige glitter hot pink. Draag over roze zoals afgebeeld, maar ik raden u proberen het op zwart. Het effect kan alleen maar worden omschreven als geweldig.

OPI The Man with the Golden Gun:

Dit moet zeker op de lijst van elke lust glitter liefhebbers. En 'mijn, tenminste. The Man with the Golden Gun is inbaar Bond OPI. Het is een duidelijke glazuur vol 18K (ja, echt) flakies goud. Omdat de gebruikte metaal en zijn enorme prijs, is dit een gouden glitter nagellak die behoort tot het kabinet.

China Glaze Nova:

Via bron

Deze collectie behoort tot de specialiteiten van China Glaze glitters. Nova is een duidelijke polish met middelgrote en grote zeshoekige zilveren glitters. En 'ongelooflijk bruisend, vooral in het licht van de zon. Laag op een volledige dekking. Het kan nodig zijn om de zonnebril te verwijderen met dit.

China Glaze Liefde Marilyn:

Via bron

Rood is altijd een kleur klasse voor glanzende en glitter geweest, het is nog beter. Hou Marilyn komt vormen de Eye Candy collectie. Een duidelijke emaille gevuld met mooie rode en middelgrote zilveren glitters. Ik hou van hoe het zilver verschijnt in contrast met de rode. Beste gedragen over een rode nagellak.

Orly Brave:

Meestal zien we glitters in ronde of zeshoekige vormen, maar in de vorm van een bar Glitter is zeldzaam. Brave is heel duidelijk glazuur rijk holografische roze bar of touwtje glitter. Meer handen van dit prachtige over roze of zwart uitzien.

Dromerige NYX Glitter:

We eindigen deze lijst met een andere schoonheid van mijn favoriete merk Pools. Dromerige Glitter is een beetje roze gekleurde glazuur met goud en robuuste holografische roze glitter. De kers op de taart: de mooie roze sterren. Dromerige en girly. Een koppeling maken met een licht roze of glanzend zwart.

Ik weet dat één van deze email glitter gestolen uw hart? U kunt het beste kunsten Glitter Nail doen met hen. Ze zijn onweerstaanbaar, toch? Geen commentaar!

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha