Beste gezicht wast beschikbaar in India - Onze Top 10Voordat u begint met de routine CTM, is het belangrijk dat je je gezicht goed te wassen op te ruimen vuil en verontreinigingen die tijdens de dag kan hebben opgebouwd.

Kies uw gezicht te wassen volgens uw huidtype. Mensen met een vette huid moeten kiezen voor gel op basis gezicht wast als ze helpen om de balans van de olie te controleren. Mensen met een droge huid moeten kiezen voor crème op basis van je gezicht wassen, zodat hydrateert en hydrateert de huid. Mensen met een normale huid hebben geluk, want zij krijgen om beide soorten gezicht wassen gebruiken, afhankelijk van de verandering van de seizoenen.


Was de beste gezicht in India

Ik heb een aantal van de beste gezicht te wassen voor vrouwen in India, die ik zou aanraden, afhankelijk van het type huid

Veel TNC - Suits meeste huidtypes:

Een kavel is niet de naam van het gezicht te wassen, alles wat ik te zeggen heb is dat er rassen van het gezicht wast verkrijgbaar bij The Nature Co De meeste van hen zijn gebaseerd gel en zijn geschikt alle huidtypes. Ik hou van de kersen en komkommer gezicht wassen die zijn rustgevend, hydraterende en voedende.

Omved diepe gezichtsreiniger - Normale tot vette huid:

Dit is geweldig als je geneigd om uit te breken zijn. Wat ik zag was een zichtbaar verschil in mijn huid textuur publiceren gebruik. Het liet mijn huid zacht en gehydrateerd.

Omved alle huidtypes Ubtan - alle huidtypes:

Dit is een mix van linzen, sandelhout poeder en kurkuma. Neem de benodigde hoeveelheid, meng met aloë vera gel of rozenwater en toe te passen op het gezicht. Massage op het gezicht voor ongeveer een minuut en spoel af met koud water.

Tvam Oranje Bergamot en gezicht wassen - Geschikt voor de vette huid:

Dit heeft een grote geur en helpt de balans van de olie te behouden. Een beetje 'duur, maar je moet een heel kleine hoeveelheid gezicht te wassen om je gezicht schoon te maken, dus het duurt een lange tijd!

Honing Exfoliating Gel alleen Kruiden - voor de vette huid:

De goedheid van neem en Tulsi houden een controle op de schaal olie en perfect schoon te houden van de huid. Deze face wash beschikbaar in India is goed voor je huid die gevoelig is om uit te breken, maar de geur is een groot nadeel.

Soundarya Ubtan door FE - alle huidtypes:

Het zijn de tweede schip van dit prachtige product. Hoewel u deze kunt gebruiken als een masker, geef ik de voorkeur om het te gebruiken als een gezicht wassen door het mengen van de gewenste hoeveelheid melk en massage op je gezicht voor ongeveer een minuut en spoel af met koud water. Wat mij opviel was zeker een vermindering van vlekken!

Mint detergent Aroma Magic - alle huidtypes:

Deze niet-schuimende reiniger is geschikt voor alle huidtypes, maar werkt erg goed voor degenen die een vette huid. Goedkoop, gemakkelijk beschikbaar en levert indrukwekkende resultaten.

Gezicht wast van Purnaturals - alle huidtypes:

Ze hebben een breed scala aan gezichts- wast voor alle huidtypes en alle soorten van risico's voor de huid. Deze serie is verkrijgbaar in twee maten, zodat u de kleinere omvang eerste kan kopen om te zien of het past bij uw huidtype.

Pure Face Wash - normale tot vette huid:

Dit is een andere beste gezicht wassen in India, dat is zeer zacht voor de huid en het strippen van uw gezicht van alle overmatig stof en vuil zonder beschadiging van de olie balans van uw huid. De goedheid van tea tree olie in dit zal helpen om acne te controleren.

Nyassa Tea Tree Face Wash - normale tot vette huid:

Dit is nog steeds zacht voor de huid en effectief reinigt het gezicht. Ik vind dit leuk omdat het regelt niet alleen het saldo van olie, maar houdt ook de huid perfect schoon.

Dus welke van deze beste gezicht te wassen in India gaan nemen? Laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha