Beste gewichtsverlies programma's in India - Onze Top 10Op zoek naar moeilijk om gewicht te verliezen? Je gaat om te kiezen voor een programma van het gewichtsverlies? Alle programma's van het gewichtsverlies kan niet veilig zijn of niet werken voor u. Zoek vervolgens een programma van het gewichtsverlies dat is veilig en is het gewicht problemen en andere soorten problemen effectief.

Hier is de lijst van de eerste programma's van het gewichtsverlies van 10 voor vrouwen:

VTRON CTS ™ voor VLCC:

Dit programma van het gewichtsverlies is een oplossing 3-in-1 die body contouring en huidverstrakking omvat. In deze procedure worden de vezels van collageen en elastine in de huid zacht verhit, waardoor samentrekking van de vezels en vetcellen volume "die uiteindelijk terugkeert elasticiteit en bloedsomloop. Ze gebruiken het vacuüm therapie voor diepte, snelle en effectieve behandeling van cellulitis, de vermindering van de omtrek en huidverstrakking tegelijk. Het programma is klinisch bewezen, snel en duurzaam dat zichtbare resultaten van de eerste behandeling geeft. Dit is een 100% oplossing eenvoudig, veilig en niet-invasief lichaam en contour, omtrekvermindering, cellulitis vermindering en huidverstrakking. Dit is het beste programma van het gewichtsverlies in het land!


Total Health voor Anjali Mukherjee:

Dit gewichtsverlies programma werkt op het lichaam van de natuurlijke cyclus in slechts een proces van vier stappen:

Ontgiften: Dit helpt zich te ontdoen van gifstoffen in het lichaam verzamelde voor een betere opname van voedingsstoffen en de biologische beschikbaarheid te verbeteren. Toxinen kan het resultaat van een slechte voeding, vervuiling, hormonale veranderingen, stress, gebrek aan lichaamsbeweging, etc. zijn

Verjonging: Dit is de volgende stap voor ontgifting, die een dieet regenererende om de vitaliteit te herstellen en je actief voelt suggereert.

Voeding: Een verjongd lichaam heeft optimale stofwisseling. In combinatie met de juiste voeding helpt om te gaan met problemen van gewicht of andere gezondheidsproblemen.

Onderhoud: Dit proces is om te helpen een fit lichaam te handhaven voor een mensenleven.

Gewichtsverlies programma Dr. Rekha:

Als hun motto is "Welkom op de lichtere kant van het leven", een spectaculair programma om je lichaam in perfecte vorm. Ze helpen om het karakter bepalen, vormen een halo of een bevel van waardigheid. Een goed lichaam is het belangrijkste deel van hun eigenschap die een fusie van 4 methodieken. Hun alchemisten zal werken op je lichaam, om elk aspect te analyseren en te boetseren. Geef adequate counseling sessies met een voedingsdeskundige, een motivator en een fysiotherapeut.

Pretti Slim Clinic:

Hun programma van het gewichtsverlies kan u helpen:

 • Verlies Inch
 • Buikwandcorrectie
 • Arm tuck
 • Tuck Dij
 • Body Toning
 • De anti-cellulite behandeling
 • Na de oplevering huidverstrakking
 • Spot vetreductie/dij uitstulpingen
 • De Permanente Weight Loss
 • Medische, lifestyle en analyse prakriti
 • Afwijking Analyse
 • Stimulus controle
 • Stabilisatie
 • Onderkin
 • Correctie Bio-stat

Radiant Health:

Ze ontwierpen een programma van het gewichtsverlies om fit te blijven, vet te verliezen en onderhouden van een goede gezondheid door het maken van de hoogte van uw eetgewoonten, eetgewoonten, slaap tijd en recreatie. Ze doen het geleidelijk over een periode van vier maanden 2½-.

 • Plan A Eerste gratis consult + 3 + 2 overleg noemt coaching
 • Consultatieplan B- Prime + 4 + 4 GRATIS ruggespraak coaching

Fit en goed:

Dit programma biedt een programma voor gezond gewichtsverlies en helpt u om overtollig lichaamsvet en blijvend te verminderen. Zij helpen u met het verliezen van gewicht sneller en kun je geleidelijk aan tot het afsluiten van extra kilo's, zonder bijwerkingen, crash dieet, medicatie en lichaamsbeweging. Hun programma bevat een beproefde techniek van het gewichtsverlies voor een goede gezondheid, gewichtsverlies, fitness, beauty en anti-aging. Helpen om een ​​diepere motivatie om overtollig lichaamsgewicht te verliezen met natuurlijke oplossingen en complete therapeutische massage voor gewichtsverlies evenredig met een volumineuze lichaam en om hun schoonheid te verbeteren ontwikkelen. Dit zorgt ook voor Vata, Pitta en Kapha.

Fathy Clinic:

Hun gewicht programma is medisch begeleid door een team van fysiotherapeuten, artsen, diëtisten en opvoeders van de patiënten die de juiste zorg kan nemen van uw medische toestand en behoeften. Dit omvat gepersonaliseerde oefeningen, regelmatige controle voor geleidelijke en gestage gewichtsverlies. Dit programma wordt individueel gemaakt met persoonlijke aandacht en kan meer dan 6 maanden tot 1 jaar.

Talwalkars:

Talwalkars is de grootste Indiase keten van sportscholen. Ze hebben een programma van het gewichtsverlies bekend als 'Verminder' die maaltijd plannen op maat met weinig calorieën, veel vezels en voedingswaarde uitgebalanceerd omvat. Dit is een geweldig programma voor gewichtsverlies die perfect past in de routine leven en de druk van elke gebruiker.

Altijd Slim India:

Dit programma zal u een speciaal plan dieet met weinig geven aan koolhydraten om u zich energieker. Ze bieden ook een onderhoudsprogramma, na het verliezen van het gewicht doelgericht zodat je nooit meer terug te winnen gewicht.

La Belle:

Garanderen gewichtsverlies kader van dit programma met sessies en richtlijnen normaal. Dit gewichtsverlies is permanent, wordt verwacht evenwicht calorieën, een uitgebalanceerd dieet te houden en regelmatige lichaamsbeweging waarborgen. Er zijn geen bijwerkingen, medicijnen of injecties betrokken.

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Laat ons weten wat uw gedachten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha