Beste Fruity lipgloss - De Top 10Elke keer als ik iemand zie wandelen langs met gekleurde lippen sappige nog steeds op zoek, niet alleen willen dat je zou kunnen hebben dat kijken ook? In feite kun je! Alles wat je nodig hebt is een fruitige lipgloss. Fruitige smaak gebracht lipgloss geweldig als je gaat voor een casual evenement. Ze geven een glanzend en sappige lippen. En laat ze zacht en sappig.

Hier zijn de 10 beste fruitige lipgloss in India

Nars Lipgloss Strawberry Fields:

Strawberry Fields is een fruitige lipgloss, dat is zwaar gepigmenteerde glanzend en bijna ondoorzichtig. De schaduw is een diep roze schaduw aardbei grens tot aan de kleur framboos. De schaduw is perfect om te dragen als je wilt richten op de lippen. Deze gloss kan alleen of over een lipstick-achtige schaduw worden toegepast.


Chanel Rouge Double Intensite Alexandrite:

rouge Chanel Intensite lip kleur is een mix van lipgloss en lippenstift, en zijn zeer gepigmenteerd. Ze zijn echt lang mee en hoeft de lippen niet droog.

Revlon Super Bright Lip Gloss Firecracker:

Het is een rode gemaakt van oranje, dat ziet er geweldig uit op de lippen. De schaduw is niet ondoorzichtig en doorschijnend uiterlijk. Het is gemakkelijk aan te brengen, is regelmatig en heeft de consistentie van gelei.

MAC Creamsheen Glass Double Dare:

Dit is een zeer sappige tinten. De kleur is rood koraal scherm. De glans wordt niet toegepast gelijkmatig ondoorzichtige, maar geeft glans en heeft uitstekende reflexen.

Revlon Colorburst Strawberry Fraise:

Zoals de naam al doet vermoeden, deze schaduw is donker roze aardbei schaduw. De glans heeft minuscule deeltjes shimmer erin. Kan gebruikt worden in plaats van glans en glitter duurt 3-4 uur.

Revlon Super fel roze Pop:

Pink Pop is een medium blauw onder roze getinte die heldere en kleurrijke snoepjes. Het is een geweldige kleur en kan een gezicht lichter te maken. De schaduw zal beter op koele afgezwakt mooie dames zijn.

Lakme Absolute Shine Lip Gloss Candy:

Het is een mooie snoep roze tint met glitter. De gemiddelde glans is gepigmenteerd en geeft een goede capaciteit voor de weerstand. De schaduw maakt de lippen voller lijken.

Illamasqua Intense Lipgloss Mistress:

De lipgloss is een crème geformuleerd lipgloss. De schaduw is een fel oranje kleur koraal schaduw. Het is zeer helder en is sterk gepigmenteerd. Deze schaduw zal maken lippen kijken meer vol en sappig. Gedurende 3-4 uur gemakkelijk en na twee uur, wanneer de glans afneemt laat een matte lipstick effect alsof het een vloeistof lipstick.

MAC Tinted Lipgloss Plum Fun:

fun Plum is een mooie schaduw. Het bestaat uit een mix van roze met een hint van pruimen. De schaduw zou passen Indische huidtinten heel goed. De schaduw is goed gepigmenteerd, is niet plakkerig en blijft 3-4 uur gemakkelijk.

MaxFactor Gloss Lipgloss Cubes Levendige Framboos:

Dit is een roze tint donkere tint die er geweldig uitzien op eerlijke huidtinten gemiddelde Indiër. De schaduw glinstert is leuk, maar niet te glanzend. De glans is een beetje "plakkerig maar sterk genoeg voor 1 tot 3 uur. De schaduw zou te groot zijn glanzend en ook als een vlek.

Afbeelding bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha