Beste FruitmandenHet geven van geschenken kan een uitdaging zijn wanneer de ontvanger is moeilijk te kopen voor of als u werkt met een beperkt budget. Voedsel gaven aan een goede optie te maken als je niet helemaal zeker wat om iemand te kopen. Geschikt voor alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen; fruitmanden zijn een gemakkelijke manier om een ​​geschenk dat zal worden gebruikt geven. Het kiezen van de beste fruitmand, hangt af van de smaak van de ontvanger met de tijd van het jaar en de beschikbaarheid van het fruit in de mand.

Seizoensgebonden Favorieten

Een van de beste fruitmanden te geven het vieren van de vruchten die op dat moment in het seizoen. Bijvoorbeeld, in de uitspraak op een mand tijdens de koudere maanden, kiezen voor herfst favoriet, als een assortiment van appels, peren, pruimen, bananen en sinaasappels. In de zomermaanden, zorg ervoor dat uw winkelwagen bevat vers fruit, zoals perziken, nectarines, aardbeien, bosbessen, bramen, meloen en watermeloen. U kunt een traditionele rieten mand of een meer seizoensgebonden container, gebruiken als een emmer strand om de voordelen te zien.

Exotisch fruit

Een mand met fruit meer ongebruikelijk, dat naast zal staan ​​van de traditionele manden is er een die exotisch fruit en zelfs moeilijk om de naam bevat. Met supermarkten of high-end afdelingen produceren bijgewerkt binnen de keten van supermarkten, zijn er keuzes van exotische vruchten die u kunt toevoegen aan een standaardpakket of het gebruik in een globale fruitmand. Sommige keuzes van exotische vruchten die gemakkelijk kunnen worden in een mand weerstaan ​​geplaatst, geen deuken bevatten ster fruit, Aziatische peren, bloedsinaasappelen, satsuma's, guave, passievrucht en lychee. Om het concept van exotische fruitmand-werk te maken, onder meer foto's van elke vrucht bevat een beschrijving van waar het vandaan komt en enkele feiten over de beste manier om te dienen en te eten.


Decoratieve Manden

Sommige van de beste fruitmanden, ongeacht het gebruikte om het geschenk te maken fruit, zijn degenen die komen in manden of containers die lang kan worden gebruikt na al het fruit is opgegeten. Sommige opties voor fruitmanden, buiten de traditionele variëteiten van bruine rieten, rieten bevatten geschilderd in leuke kleuren, emmers, emmers of glazen containers. Als je echt wilt dat de container naar het grootste deel van de gift te zijn, kiezen voor kristallen vazen, kristal kommen of handgemaakte stukken aardewerk te gebruiken als onderdeel van het "mandje" van het heden.

Bulk Hoeveelheid

Voor degenen die te maken en het geven van meer geschenkmanden, is het het beste om de groothandel hoeveelheid in gedachten te houden om te helpen houden de kosten laag en beheersbaar. Bijvoorbeeld, als u het maken fruitmanden tijdens de vakantie aan de werknemers of meer werknemers aan te geven; zorg ervoor dat je koopt in bulk. Kopen manden aan de groothandel of korting te slaan en zorg ervoor dat de voordelen die kunnen worden gekocht in grote hoeveelheden te selecteren. Kopen vruchten in de winkels of op boerenmarkten waar items zoals appels en peren worden verkocht in bushels en pikt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha