Beste Freehand Rangoli ontwerpen en afbeeldingen - Onze Top 10Rangoli is een traditionele kunst die voortdurend geëvolueerd en nam vorm aan de dag van vandaag. Rangoli is een kunst geassocieerd met alle feestelijke gelegenheden en speciale evenementen. Rangoli ontwerp technieken zijn geëvolueerd in de tijd en varieert van persoon tot persoon. Hier presenteren we een aantal vrije hand tekeningen om te proberen:

Beste Freehand Rangoli Designs:

Een mooie en kleurrijke Rangoli voor jullie allemaal om mee te beginnen. Deze prachtige rangoli ontwerp wordt gedaan in heldere kleuren. In het centrum, wordt het ontwerp van Lord Ganesha gemaakt en is omgeven door heilige - 'Om'. Dit ontwerp kan gemakkelijk worden gedaan bij gelegenheden als 'Ganesha Chaturthi' als Diwali en Holi. Het ontwerp zal zeker krijgen veel complimenten. U kunt ook een aantal diyas toe te voegen aan het ontwerp. Dit is een perfecte vrije hand rangoli ontwerpt ooit.


'Pauwen' waren een grote bron van inspiratie voor vele Indiase kunstenaars. Hier is een ander voorbeeld van die inspiratie pauw rangoli ontwerp met pauw gemaakt in het midden van deze vrije hand Rangoli. De rand is versierd met florale motieven.

Dit gebruik van kleuren in dit ontwerp is vrij uniek. Een heldere blauwe hemel tint wordt gebruikt voor de basis. De ster patroon in het centrum is uniek ook en zijn gebruikt contrasterende kleuren. Het ontwerp van lotus gedaan all star patroon ziet er erg leuk uit.

Een kort en krachtig ontwerp rangoli ontwerpen uit de vrije hand rangoli kunstenaars voor u uit de vrije hand. Wij willen het gebruik van diyas om de schoonheid van Rangoli verbeteren. Dit is klein genoeg om te worden uitgevoerd op elke plaats en in een klein gebied.

Een ander uniek en eenvoudig uit de vrije hand Rangoli ontwerpen voor u om te proberen. Deze maakt gebruik van kleur zeer minimaal, dus het is gemakkelijk om te doen en de mogelijkheden van de fout is veel minder. De opname van diyas maakt het nog aantrekkelijker. De gebruikte kleuren zijn ook heel anders als groen en paars werd in dit project gebruikt worden in plaats van de gemeenschappelijke rood, geel, saffraan, etc.

Dit is een Rangoli bloem voor u alle fabrikanten rangoli uit de vrije hand. We houden van de verandering van de kleuren en de bloemen patroon in het centrum.

Dit mooie en kleurrijke ontwerp is voor degenen die graag kleine rangoli ontwerpen voor hun huizen. Wij willen hoe dit ontwerp is klein genoeg om te worden gemaakt in elke hoek van het huis of zelfs de ingang. Het gebruik van kleur is ook mooi, met groen, rood, geel, paars en wit gebruikt om dit rangoli maken.

Dit is een beetje 'moeilijk om te doen en je kunt zien een zeshoekige in plaats van gemeenschappelijke regelingen gebruikt als een vierkant, achthoekige of ronde vorm. De kleuren zijn zeer helder en gemakkelijk te vangen de aandacht. Helder roze, paars, oranje en wit werden gebruikt. Er zijn veel kleine details in dit ontwerp die speciale vaardigheid vraagt ​​in deze kunst.

Dit ontwerp is geïnspireerd pauwen - de nationale vogel van India, en we zien een paar pauwen gemaakt in het centrum van Rangoli. De kleuren zijn zeer helder en maken een kleurrijke rangoli ontwerp voor jullie allemaal om te proberen. De diyas gebruikt maken het nog mooier en aantrekkelijker te maken.

Dit is het ontwerp voor het feest van Rangoli Kolam. Dit ontwerp is vrij ingewikkeld met zeer fijne en kleine details. De kleuren zijn zeer levendig, waardoor dit een ideale keuze voor iedereen om te proberen.

Dus dit zijn onze top 10 Freehand Rangoli ontwerpt laatste op de lijst. Wat is uw favoriet onder hen?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha