Beste Eyeliners Lakme - Onze Top 10Lakme serie heeft een aantal fantastische lijst eyeliner om u de perfecte oogleden geven. Ze zijn verkrijgbaar in potlood, pennen, vloeistof, gel of poeder. Lakme eyeliners zijn verkrijgbaar in vele kleuren voor alle gelegenheden en huidtinten passen om een ​​kat ogen kijken foxy pronken.

Goede Eyeliner moet bepaalde eigenschappen bezitten:


  • Niet allergisch
  • Geen rommelige
  • Goed vermogen verblijf

Ik hoop dat dit artikel helpt u om de meest geschikte voor u te vinden Eyeliner.

Hier zijn de top 10 Lakme Eyeliners in onze mening:

Lakme High Definition Eyeliner:

Lakme High Definition Eyeliner geeft een subtiele schone lijn voor mooie ogen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd met een detergens. Deze eyeliner is waterdicht en zweet proof en ook niet aan de bodem. Hebben uithoudingsvermogen van meer dan 8 uur en zijn makkelijk verwerkbaar.

Aanbevolen voor: alle huidtypen.

Price: Rs 125 5 ml

Lakme Absolute altijd Silk Eyeliner - Jaded Mint:

Deze eyeliner kan je ogen geven een zijdezacht van zeven metallic kleuren. Deze eyeliner is waterdicht en metallic kleur. De textuur is zeer romig met wat shimmer en glans. Deze bevat ook vitamine E die ervoor zorgt dat de oogleden zacht en glad. Kan lang voor acht uur duren zonder te verbleken of vlekken. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en de schaduw is mooi intens donkergroen.

Aanbevolen voor: bovenoogleden alleen

Prijs: Rs 410 voor 0.28gm

Lakme Absolute Silk Eyeliner-Blue Cosmos:

Ze kunnen een zijdeachtige vleugje metallic kleur met een fluweelzachte afwerking te geven. Ze zijn waterdicht en vlekken niet en zijn dermatologisch getest. Stamina is super lang. De blauwe kleur kosmos is indrukwekkend; niet te fel, maar heeft een blauwe tint aan het. De plot van dit fantastische product is zeer romig en glijdt heel gemakkelijk. Ze zijn zeer goed gepigmenteerd en geen irritatie veroorzaken.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs 410 voor 0.28gm

Lakme Nine to Five Intense Eyeliner glans:

Ze hebben fantastische tinten zoals grijze rook, bruin, olijf en zwart. Deze coating heeft een dichte structuur en glijdt soepel voor gemakkelijke toepassing. De borstel is een goede maat en biedt zeer precieze lijnen. Ze zijn een beetje 'glanzend en hebben de neiging om snel te drogen. Het heeft een zeer mooie verpakking. Het heeft geen irritatie aan de ogen veroorzaken. Ze zijn het bewijs vlekken en droge snel genoeg.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs.280 tot 5 ml

Lakme Black Impact Eyeliner:

Verpakking van Lakme zwarte eyeliner effect is heel schattig. Zijn smudge proof, waterdicht en hebben een goede macht verblijf. Hij heeft een goede textuur en geeft een matte zwarte afwerking donker.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Price: Rs 195 5 ml

Lakme Fantasy Shimmer Eyeliner:

Lakme fantasieinzameling shimmer eyeliner hebben 8 prachtige tinten. Ze bevatten shimmer en glijdt soepel. De kracht van het leven is erg goed en vlekt niet. Dit GLAMS ogen onmiddellijk met een matte afwerking.

Aanbevolen voor: de zomer

Prijs: Rs.295 voor 0ml

Lakme Instaliner Water Resistant Eyeliner:

Lakme Instaliner Water Resistant Eyeliner is licht van gewicht, waterbestendig, licht-bestendig en vlekt niet oogmake-up voor de perfecte definitie. En 'zwart donker en heeft een ideale structuur voor gemakkelijke toepassing.

Aanbevolen voor: liefhebbers matte afwerking

Prijs: Rs.80 voor 9 ml

Eyeconic Lakme Kajal Eyeliner:

Dit helpt als kohl eyeliner cum. E 'diepe zwarte eyeliner en glad. Deze glijdt zeer goed en gemakkelijk aan te brengen op de oogleden. Geen vlekken en kunnen goed op de oogleden langer dan 8 uur en is ook waterdicht. Je kan zeker dit Lakme eyeconic kohl eyeliner als voordelen op twee manieren gebruiken.

Prijs: Rs.199

Lakme Eye Artist Pen:

Deze artiest pen eyeliner markten Lakme helpt af te bakenen, te definiëren en te intensiveren uw ogen in een gemakkelijk. U kunt vleugels of ogen gestructureerd in het vet met behulp van dit geweldige product te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in penpunt viel voor volledige controle, de line-rommelig en nauwkeurig. De zwarte kleur is rijk en gemakkelijk te verwijderen.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs 395 per 2 ml

Lakme Absolute Line Shine:

Deze eyeliner geeft een mat zwarte afwerking. Het droogt zeer snel en absorbeert overtollige olie voor een complete look saai. Kan kraken en vervagen met de tijd.

Aanbevolen voor: alle huidtypen

Prijs: Rs.290 voor 9ml

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha