Beste Eyeliners Chambor beschikbaar in India - Onze Top 10Chambor is niet alleen een cosmetisch merk aanbieden van producten die een van hun soort zijn; maar het is ook de overtuiging dat vrouwelijkheid begrijpt en viert de schoonheid, en werkt moeiteloos om je mooie vrouwen mooier wordt.

Hier presenteren we de eerste 10 eyeliner Chambor:


Smooth On Eyeliner:

Deze eyeliner is high performance vloeibare vorm en, daarom, onmiddellijk vrij de kleur. U kunt verzekerd zijn van een uitstekende applicatie controle en een glanzende afwerking. Het droogt zeer snel en zit perfect op de huid zonder vlekken.

Dream Liner:

Dit is een all-day, langhoudende product dat direct dramatiseert. Heeft een crème basis en is daarom makkelijker te krijgen shots glamour met viltstift. Het is ook waterbestendig.

Dazzle Eyeliner Potlood:

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een Dazzler voor uw ogen. Of het nu een partij of van een normale dag, wordt deze eyeliner gaat om u te onderscheiden van de massa. Het is heel gemakkelijk aan te brengen met precisie schot met een applicatie en het heeft ingesteld voor de dag. Ga oogverblindende!

Glitter Eyeliner:

Dit geeft je een intense metallic coating en het puntje van het penseel stromende voelden ons volkomen lange ogen. Dit wordt ook gevormd door een formule droogt snel en zonder druppelen en is waterdicht in de natuur.

Eye Liner Tattoo:

Dit is een absoluut moet hebben die kan je de manier waarop je wilt kijken. Je kunt hem dragen voor een natuurlijke look of subtiele of zelfs dramatiseren je ogen. Het heeft een matte afwerking en textuur kan worden gebruikt als eyeliner en oogschaduw.

Blijf op Waterdicht Eye Pencil:

Dit product zal uw oog make-up zo lang blijven als je wilt. Dit potlood waterdichte brengt u een rijke romige basis en vloeiende kleuren die een applicatie beroerte nodig.

Eye Pencil Art:

Dit is een potlood multifunctioneel dienen als eyeliner, oogschaduw en zonwering voor de wenkbrauwen. Het heeft een matte afwerking en is waterdicht ook. Vanwege het gebruik ervan varieerde, het is gewoon een voordeel voor al je mooie vrouwen.

Jewel Metallic Eyeliner Potloden:

Als u wilt een vleugje van de reflecties toe te voegen voor uw ogen, dan is deze ongelooflijke product is wat je zoekt. De Chambor Jewel Metallic Eyeliner Pencil is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft een lange periode van tijd om te dragen met een glanzende afwerking. En 'waterproof in de natuur en is vrij van minerale oliën.

Jewel Metallic Liquid Eyeliner:

Deze eyeliner is verkrijgbaar in rijke kleuren die een lange film te maken flexibel en dragen de hele dag, dat andere meisjes jaloers kan maken. Het maakt niet touch-ups nodig na één toepassing.

Ultra Glide Eyeliner Potlood:

Deze zijn verkrijgbaar in eyeliner 7 matte tinten en zijn gemaakt van meer dan 70% natuurlijke ingrediënten. Ze geschenk je ogen schitteren en praal die u altijd wilt. Vrij zijn van bramen en waterdicht maakt het een must-have.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen. Heeft u zelf een van deze eyeliner? Met ons te delen.

Afbeeldingen: chambor.com

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha