Beste Eyeliners Blue beschikbaar in India - Onze Top 10Eyeliner is niet alleen zwart; Vandaag kunt u eyeliner krijgen in verschillende kleuren. Echter, als je een beginner bent, dan is het best te houden aan een kleur die zwart past om fouten van make-up te voorkomen. De veiligste kleur om te spelen is "blauw", zoals het past zich aan alle soorten teint. Als je kleine ogen dan blauw zal verschijnen meer ruim en licht.

Vandaag ga ik naar de top 10 blauwe eyeliner die gemakkelijk beschikbaar zijn te bespreken. Ik hoop dat dit helpt u het beste van het beste te kiezen.


Top 10 Beste Eyeliners Blue

Revlon ColorStay Sparkling Eyeliner - Blue Spark:

Dit oogpotlood is in de vorm van een potlood en is een perfecte tint 'royal blue'. Je smudge proof en waterdicht en de schaduw blijft voor de hele dag zonder een primer. Het maakt niet de ogen irriteren op welke manier en is gemakkelijk te verwijderen met een remover. Als u op zoek bent naar een koninklijke blauwe eyeliner schaduw dus niet proberen.

Prijs: 470 EUR

Coloressence Pearl Eyeliner in Royal Blue:

Deze eyeliner is de vloeibare eyeliner goedkoper, maar de kwaliteit is geweldig. Het wordt geleverd in een verpakking reis-vriendelijk en de applicator is ook goed. Is smudge proof en blijft voor ongeveer 4 uur zonder primer. Als je een blauwe eyeliner probeer dan dit als een unieke tint blauw.

Prijs: 125 EUR

Chambor glad op Eyeliner in Cobalt Blue en:

Deze liner vloeibare Chambor oog is een marineblauwe kleur vrij diep. Het is waterdicht en veegvast. Het droogt in seconden en hoeven niet lang te wachten. Blijft lang zonder te verbleken of vlekken waardoor het perfect voor dagelijks gebruik maakt. Het doet er niet over te dragen aan de bovenste oogleden, wat vrij goed is. In een fles is robuust en is gemakkelijk beschikbaar.

Prijs: 550 EUR

Chambor Dazzle Eye Liner Pencil-Blue Dazzle:

Deze eyeliner van Chambor wordt geleverd in verpakkingen van bloemen en is intrekbaar wat betekent dat er geen verspilling van het product zijn. De kleur is zeer gepigmenteerd en gewoon een schot op een koninklijke blauwe donker te worden. Blijft totdat verwijderd met een make-up remover. Het geeft een mooie matte look voor u en is veegvast en overdragen van de test.

Prijs: 480 EUR

Diana van London Stay Perfect Eyeliner-Blue:

De schaduw is koningsblauw zoals de naam en is niet terug te vinden in het. De textuur is romig en glijdt gemakkelijk op de oogleden. Blijft gedurende ongeveer 7 uur zonder vlekken en vervagen als bewijs waterdicht. E 'verpakt als een intrekbaar potlood purper die het geschikt maakt om te reizen en er is geen noodzaak om een ​​aparte puntenslijper dragen. De prijs is een beetje 'hoog, maar de kwaliteit rechtvaardigt volledig.

Prijs: 425 INR

Voering-Beyond Colorbar Intense kleur vloeistof ogen Blauw:

Deze eyeliner vloeibare Colorbar is een mooie turquoise tint met een metallic glans aan het. En 'zeer gepigmenteerd en een schot is genoeg om heldere kleuren te krijgen op de oogleden. Droogt binnen enkele seconden van toepassing en blijft de hele dag totdat verwijderd met een make-up remover. Het wordt geleverd in een aantrekkelijke verpakking en liner oog voelde tip maakt het eenvoudig aan te brengen.

Prijs: 350 EUR

Gezichten Cosmetica Eye Pencil Lang-Navy Blue:

Dit oogpotlood van Faces Cosmetics is een prachtige diepe marineblauwe schaduw en is geschikt voor dag en nacht te dragen, ook niet. Het oogpotlood is erg zacht waardoor het gemakkelijker toe te passen maakt. Wordt aangescherpt zonder te breken, en dan is er geen product afval. Blijft gedurende 8 uur en dan begint te vervagen, maar is eenvoudig te verwijderen met een op olie gebaseerde make-up remover.

Prijs: 350 INR

Lakme Absolute altijd blauwe zijde Cosmos Eyeliner:

Lakme heeft een aantal fantastische dingen en een van hen is de blauwe oogpotlood in de kosmos. Het is een prachtige oceaan blauw metallic kleur die smudge proof en waterdicht. Blijft gedurende ongeveer 7 uur zonder te verbleken, dat is prijzenswaardig. De verpakking is gemaakt als een potlood krimpen zwart waardoor het geschikt is voor op reis.

Prijs: 410 INR

Revlon Luxurious Color Eyeliner Crayon - Electric Blue:

Deze eyeliner van Revlon beschikbaar in potlood en elektrische blauwe tint is een hemelsblauwe kleur. Kleur is zeer gepigmenteerd en een schot is genoeg voor dagelijks gebruik. Het blijft voor de hele dag en niet vlekken of vervagen gemakkelijk. De prijs is hoog, maar de kwaliteit die zij leveren is de prijs waard. Het irriteert niet de ogen om al dat maakt het geschikt voor gevoelige ogen.

Prijs: 525 EUR

Levendige en Smooth Liner Maybelline Eye Studio by-Ocean Blue:

Hoe kan een lijst met eyeliner Maybelline worden voltooid zonder ook in het? Dit potlood eyeliner van Maybelline is een blauwe oceaan schaduw en textuur is zacht, dus het glijdt moeiteloos. Blijft gedurende 7 uur zonder te verbleken of vlekken. De prijs is redelijk in vergelijking met andere merken. Deze schaduw zal er goed uitzien op alle huidtypes en is het proberen waard.

Prijs: 250 EUR

Zodat blauwe eyeliner ga je naar de volgende te nemen?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha