Beste Elle18 Color Pops/Color Burst Lipstick Shades - Onze Top 10Elle 18 staat bekend om zijn brede waaier van cosmetische producten die zowel levendig en kleurrijk. Kleur Elle18 opent Lipstick is een van deze producten in het assortiment die betaalbaar is en biedt zeer goede resultaten.

De elle 18 kleur opent de tinten van lippenstift variëren van kale Pinks, rood en bruin Marrons lila. Er zijn kleuren voor alle - Pinks, rood en bruin match huidtinten Indianen zeer goed. Hier zijn de Top Tien Elle18 kleurenlippenstiften uitbraak die zal gaan met alle huidtypes en alle leeftijden.


Beste Elle 18 Kleur Pops Rossetti:

Elle18 Wildberry Nat 24:

Wildberry nat is een koele tinten roze, dat fris en peppy ziet. De pigmentatie is niet goed, maar de kleur is prima met Lips gepigmenteerd. Brengt een rooskleurige gloss op de lippen en is bebouwbare. De textuur is boterachtige, glanzend en glijdt op gemakkelijk zonder zich nestelen in lijnen. Dit elle 18 product heeft de harten van velen gestolen!

Elle 18 Granaatappel Pie 08:

Granaatappel Pie is een mauve roze, koele afgezwakt en gepigmenteerd. Lip pigmentatie kan dekken in een paar schoten. Dit is een van die kleuren die Fair, Medium en Dark huidtinten had aangepast.

Elle18 roze Fever 22:

Zoals de naam al zegt, roze Fever is roze met bruine tinten erin. Er brownness evenwichtig tot roze, waardoor het een natuurlijke uitstraling als gedept op de lippen gehydrateerd.

Elle18 Baked Peach 09:

Cotto Peach is perfect de kleur van de zomer, Vissen met hints van bruin en oranje met subtiele gouden glans aan het. Deze kleur past bij huidtinten en duidelijke media en voegt warmte aan vrouwen met koele tinten.

Elle18 Rosy Blush 27:

De naam van deze schaduw is totaal misleidend. De kleur is levendig Koraal en met één slag, blijkt oranjerode als in lagen voor de bouw van pigmentatie. De kleur heeft een warme ondertoon dat alle huidtinten Indianen past.

Elle18 Pinken 31:

Dit is een perfecte roze kleur! En 'levendig en zacht, niet erg hoewel gepigmenteerd. De pigmentatie is bebouwbare en effectief vermomming gepigmenteerde lippen. Deze schaduw, net als iedereen in dit bereik, het past bij alle huidtinten.

Elle18 geroosterde rode 15:

Deze rode is zacht en dun en helemaal niet lawaaierig. De kleur is zeer zuiver en met de balsem naar het centrum, scheert u meer op aanvraag. Deze rode kostuums huidtinten en duidelijke media. De kleur heeft warme tinten en past vrouwen met zowel koude als warme tinten.

Elle18 Maroon Iris 18:

Dit elle 18 kleur burst lipstick is een perfecte Maroon Brown met gemengde. Dit past gepigmenteerde lippen en zware vrouwen met een donkere huidskleur. De kleur is bebouwbare en dus helpen dekken pigmentatie op de lippen.

Elle18 Chocolate Iced 01:

Een chocolade bruine kleur met zilveren reflecties die geeft glans aan de lippen zonder te kijken korrelig. De kleur is zeker opbouwen en dan zal huidtinten donkerder en middelgrote flatteren.

Elle18 Apple Springs 04:

Een kleur rood heerlijke appel met dunne bruine verloop. De pigmentatie is bebouwbare en dus helpen om de gepigmenteerde lippen bedekken en vlakker juiste medium huidtinten met subtiele toepassing. Dit is een van de beste rode wijnen van de verzameling.

De structuur van Elle18 Rossetti is romig en de meerderheid van de tinten is buildable, dat het Indiaanse vrouwen gebaseerd op lippenstift pigmentatie dekken. Deze elle 18 tinten van lippenstift ziet er perfect geschikt medium donkere huidskleur, dat is waar de meeste huidtinten indianen vallen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha