Beste drinkvoeding beschikbaar in India - Onze Top 10 PicksMet onregelmatige uren en het snelle tempo van het leven, vele malen ze vergeten dat je lichaam nodig heeft om de energie en voedingsstoffen aangevuld rehydrateren. De grote vraag hier is, bent u zich ervan bewust dat je lichaam heeft energie nodig om de programma's te pakken beperkt werken? Als u vervolgens welke stappen u onderneemt om de behoeften te voldoen?

Drinkvoeding zijn lekker en echt goed voor je gezondheid. Onderzoek heeft aangetoond dat deze drinkvoeding de fysische en mentale groei. Niet alleen voor kinderen, maar deze drankjes zijn goede voeding voor volwassenen. Sommige van deze zijn in de vorm van poeder, dat kan worden gemengd met water of melk, om drinkvoeding en sommige zijn reeds in vloeibare vorm te bereiden.


De verschillende drinkvoeding in India zijn:

Gluconzuur D:

Gluconzuur D uit het huis van Heinz is een toonaangevende drank voedingssupplementen die beschikbaar zijn in India. Bevat 94% glucose die direct energie levert dan elke andere drank. Het is ook verrijkt met calcium en vitamine D, die ons voorzien van energie en verjongt het lichaam.

Amul Kool:

Dit is nog een andere grote en meest populaire drinkvoeding beschikbaar in India. De twee meest bekende variant- Amul Kool KoKo of Amul Kool Café, zijn meer de voorkeur. Ze zijn goed voor de gezondheid wanneer met mate geconsumeerd. Ze zijn verrijkt met vitaminen en calcium, die energie verjongt geeft.

Ovaltine Drink Mix:

Ovaltine is een keuze lekker drankje. En 'goed voor zowel kinderen als volwassenen. Ovaltine drankje mix bevat mineralen en vitaminen die nuttig zijn voor het behoud van de gezondheid van ons lichaam zijn. Geeft energie, regelt de eetlust, de stofwisseling, een goede nachtrust en controles stemmingswisselingen. Het vermindert ook het risico op hart- en vaatziekten. Het beste deel van deze drank is dat het vet-vrij, dat stimuleert automatisch een goede gezondheid.

Horlicks Lite:

Horlicks lite is een voedzame drank, dat is afgestemd op de voedingsbehoeften van volwassenen te voldoen. E 'verrijkt met 23 essentiële voedingsstoffen zoals antioxidanten en hoogwaardige eiwitten. Dit helpt om de kracht en het uithoudingsvermogen van ons lichaam. Het helpt ook om beschadigde cellen te herstellen.

Cadila Actilife:

Actilife heeft de nutritionele behoeften van volwassenen die onregelmatige eetgewoonten en levensstijl zeer hectisch. En 'vetarm dat lagere cholesterol helpt. ActiFibres bevat ook prebiotica die helpt om de spijsvertering en de algehele immuniteit te verbeteren. Het heeft ook vitamine B-complex en vitamine C die helpen verlichten van stress en houdt je actief gedurende de dag.

Boost:

Boost kan het geheim van uw energie. Ja, het is waar. Boost uit het huis van Nestlé is een van de beste nutritionele dranken beschikbaar in India. Het is een complete voedingswaarde drank die is verrijkt met 26 vitaminen en mineralen die je gezond houden, en sterk immuunsysteem.

Cadbury Bournvita:

E 'een van de oudste en meest voorkomende dranken die beschikbaar zijn in India. En 'bekend als de beste voeding voor ons lichaam te voorzien. Eerder Bournvita was geliefd bij alleen kinderen. Maar nu, zelfs volwassenen vinden het geweldig en aarzel niet om het te drinken.

Protinex:

Het is een poeder supplement wetenschappelijk geformuleerd evenwichtige voeding die verrijkt is rotinex eiwitten en andere essentiële vitaminen en mineralen. Geeft immuniteit, kracht, uithoudingsvermogen en voeding. Het is ook een drankje laag vet, dat is echt goed voor de gezondheid.

Nestle Nutrition Resource High Protein:

Het is verrijkt met essentiële mineralen en vitaminen die bruikbaar zijn voor het algemene welzijn van het lichaam. Het poeder zodat het kan worden gemengd met water of melk, of kunnen worden toegevoegd aan de maaltijd. Het is een rijke bron van probiotische vezels, wat gunstig is voor de spijsvertering. Het bevat ook calcium, kalium, die helpt om de immuniteit en geeft energie.

Ranbaxy Revitalite Eiwit poeder:

Voedingssupplement E '90% sojaproteïne. Dit wordt ook verrijkt met calcium, ijzer en aminozuren die helpt bij de opbouw van de immuniteit, ondersteunt het welzijn en versnelt herstel van de spieren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha