Beste data recovery toolsData recovery is een taak die paar mensen willen nemen. Het uitvoeren van data recovery betekent dat een bepaald soort informatie is beschadigd, verloren of verwijderde, en moet worden teruggevorderd. Hoewel deze taak kan ontmoedigend lijken, zijn er een verscheidenheid aan software producten die kunnen worden gebruikt om de gegevens te herstellen. Weten wat deze tools kunt doen zal je helpen als je nodig hebt om uw gegevens te herstellen.

Eigenschappen

Functie

Data recovery tools kunnen hebben verschillende eigenschappen die helpen om verwijderde, beschadigde of ontbrekende gegevens van de computer. Deze functies omvatten verschillende herstel modes, verschillende interfaces van de mogelijkheid om informatie over de bestanden op de vlieg bekijken, en de mogelijkheid om ophalen en opslaan.

Time Frame

Altbhough goede data recovery tools verschillen in hun mogelijkheden, hun functionaliteit is hetzelfde: tot herstel van beschadigde, geschrapte of op een andere manier de gegevens van de harde schijf van een computer beschadigd. Dit kan gedaan worden door middel van een GUI-programma, of door middel van een programma dat wordt gestart wanneer u de computer opstart.


Effecten

Ongeacht het instrument dat wordt gebruikt, is het herstel van de gegevens kan enkele uren duren om te rennen, te wijten aan het grote aantal bewerkingen uit te voeren. Een goede data recovery tool zal niet snel door een herstel, maar het zal tijd om elk deel van de harde schijf te verwerken in een poging om op te halen en op te slaan elk stukje informatie dat mogelijk maken.

Waarschuwingen

In het algemeen, het data recovery toolshave een positief effect of geen effect. In het beste geval, een goede data recovery tool niet alleen vertelt je dat hij vond dat de gegevens kunnen worden hersteld, maar zal ook een optie om op te halen en op te slaan op een harde schijf of een andere locatie. Het merendeel van de data recovery tools hebben dit vermogen in een of andere vorm. Andere geavanceerde tools bieden meer opties voor uw data how-to-terug te krijgen, als je het wilt opslaan in dezelfde schijf of een externe harde schijf, of andere nuttige opties.

Als je een tool gebruiken om gegevens te herstellen op een schijf die fysiek beschadigd is, weet je dat je meer schade zou kunnen doen om de schijf in uw pogingen om de gegevens op te halen. Als een schijf fysiek beschadigd is, met behulp van elk type van data recovery tool kan ertoe leiden dat de platen zijn beschadigd of interne elektronica maken meer schade, het maken van de mogelijkheid om uw gegevens te herstellen meer onwaarschijnlijk. Als u vermoedt dat een hardware storing met het toestel, is het het beste een instrument van data recovery-software niet te gebruiken om deze reden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha