Beste correctoren Kryolan - Onze Top 10 PicksVervuiling, stress, of genetica simpel - al deze factoren kan leiden tot problemen met uw huid. Donkere kringen, donkere vlekken en onvolkomenheden niet alleen maakt het saai uitzien, maar ook ouderen. Wie wil er niet te jong uitzien? Concealers zijn uw beste vriend als het gaat om deze knelpunten op je gezicht te verbergen.

Kryolan is een van de oudste merken van make-up professionals in de wereld en is het verstrekken van de film, theater en televisie-industrie en hun producten voor meer dan 60 jaar. Ze hebben een scala van producten en accessoires van hoge kwaliteit make-up, de catering aan vrouwen van alle huidtypes. De filosofie van Kryolan is "Bod make-up professionele kunstenaars uit de hele wereld een systeem van producten en diensten hun taken uit te voeren."


Hier zijn de top 10 correctoren Kryolan:

Concealer Brush op:

De concealer Brush-on is verkrijgbaar in een applicator pen stijl met nylon haren. Het mechanisme van lage rotatie doseert de juiste hoeveelheid product. Het vloeistof in de structuur, die gemakkelijk past in de huid. De correctie is niet op te lossen in fijne lijntjes en niet vervagen met de tijd. Kryolan Brush-on concealer is het beste product voor vervelende donkere kringen. Het is verkrijgbaar in zeven kleuren, waaronder een fel oranje.

DERMACOLOR Camouflage Creme:

De camouflage crème DERMACOLOR gaat een ronde en verpakking bij de hand. En 'zeer gepigmenteerd en is speciaal ontworpen om te corrigeren en te dekken verkleuring van de huid, vlekken, littekens, pigmentvlekken, en zelfs tatoeages. De textuur is romig en verspreidt zich gelijkmatig om volledige dekking te bieden. Het is verkrijgbaar in 75 kleuren, zodat u kunt eenvoudig een perfecte match voor uw huid toon. Blijven gedurende meer dan zes uur bij de instelling met een compact.

DERMACOLOR Camouflage Creme Mini Palette 16 Kleuren:

De camouflage crème mini palet KryolanDermacolor heeft 16 verschillende tinten en is ideaal voor professioneel gebruik. Er zijn in totaal elf pallets, elk met 16 verschillende tinten van kleurcorrecties.

DERMACOLOR Camouflage Cream Palette 6 kleuren:

Deze mini palet bevat zes verschillende tinten, die u kunt aanpassen aan uw huid toon. De corrector heeft een formule droog en stijf, waardoor het perfect voor donkere kringen onder de ogen en vlekken. Hij heeft een goede afdichting en niet gekleurd of cakey met de tijd.

DERMACOLOR Light Concealer Stick:

De lichte concealer stok DERMACOLOR wordt geleverd in een elegante zilveren doos. Het product bevat vlekken en donkere kringen effectief. De dekking is medium tot ondoorzichtig en werkt goed op vlekken en rosacea, die aanvullende verhullende vereisen. Het product is sterk gepigmenteerd, om ze spaarzaam. De lichte concealer DERMACOLOR is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, geschikt voor elke teint.

Circle Concealer:

De concealer palet Kryolan of cirkel wordt geleverd met zes verschillende tinten, die effectief dekt verkleuring van de huid. De kleuren zijn zeer gepigmenteerd en je moet een kleine hoeveelheid aan fatsoenlijke dekking te krijgen. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat u kunt kiezen op basis van je huidskleur.

Concealer Cube:

De kubus is een concealer Concealer effectief met een innovatief concept. Deze zeer gepigmenteerde olievrije concealer is geïntegreerd met Bisabolo, een component van de huidverzachtende. De kubus bevat twee verschillende tinten concealer en een poeder bevestiging. U kunt combineren zowel de schaduwen om een ​​perfecte tint voor uw huid toon te maken.

TV Paint Stick:

De pijn Kryolan TV-stick concealer is het beste om de huid vlekken en acne littekens te verbergen. Het is verkrijgbaar in 25 kleuren. De oranje tint is perfect voor de Indiase huid toon en voor degenen die hebben zware schaduwen rond de ogen. Verbergt acne littekens en hyperpigmentatie perfect.

Camouflage Cream Stick Erase:

Annulering stok Camouflage crème wordt geleverd in een handig twist-up tube. Het is een licht gewicht en corrector smelt niet in de zon en vochtigheid. En 'hoog in pigmentatie en dekt alle imperfecties van de huid, zoals littekens en donkere kringen gemakkelijk. Het is verkrijgbaar in 75 kleuren, zodat u zeker een perfecte match voor uw huid zal vinden.

DERMACOLOR Twin Set:

De set DERMACOLOR twin bestaat uit een camouflage crème en een poeder bevestiging. De crème dekt pigmentatie van de huid, donkere kringen onder de ogen, en zag ze effectief. Het poeder bevestiging is fijn gewerkt, dat de crème stelt en helpt om de hele dag te blijven.

Hoewel de keuze van een product voor de verzorging van de huid is belangrijk om verstandig te kiezen. Als het gaat om een ​​correctie, is het belangrijk om een ​​product dat niet alleen verbergt je onvolkomenheden kiezen, maar voedt ook de huid. De corrector Kryolan is duimen omhoog van ons om zowel van deze behoeften te voldoen perfect!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha