Beste Concealer Maybelline - Onze Top 10Correctoren helpen geven onberispelijke afwerking voor het oog maar het is belangrijk om kwaliteit te kiezen. Dat is waarom wanneer u zoekt naar een Maybelline concealer wordt beschouwd als een go om het merk. Maybelline heeft een breed scala van concealers en verkrijgbaar in vele kleuren, dat maakt het makkelijker om een ​​perfecte match te vinden.

Hier zijn we een opsomming van de top 10 correctoren Maybelline.


Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer:

Deze concealer heeft drie kleuren ivoor, bleekgeel en honing. Het wordt geleverd met een ingebouwde borstel zodat je kunt met je meedraagt. De textuur is zacht en gemakkelijk mengt, waardoor er geen witte gegoten. Ook wijst hij op uw ogen.

Maybelline Instant Age Rewind Eraser donkere kringen Concealer:

Deze concealer is verkrijgbaar in de kleuren eerlijke, licht, medium, honing, neutralisator en spoel. Het wordt geleverd in een gedraaide buis met een spons aan de top; moet de buis het gewenste resultaat roteren. Krijgt eenvoudig te monteren en geeft poeder finish. Het is zeer licht en lijkt niet helemaal zwaar.

Crème Maybelline Clear Glow BB:

Deze Maybelline BB cream cum concealer verbergt donkere kringen, vlekken en andere onvolkomenheden perfect zonder dat er fusie wit. Het is zeer redelijk en komt in een tube vriendelijke reis. Het is in vele tinten. De formule is romig en gemakkelijk mengt.

Maybelline Dream Matte Mousse:

Dit werkt als een droom mousse concealer. Ze verbergen al uw gebreken en geeft u een perfecte in mijn ogen. Het is romige consistentie dat het zacht smelten maakt, maar niet plakkerig helemaal.

Maybelline Superstay Concealer:

Deze concealer komt in een klein buisje met leuke doe voet applicator. Het heeft een romige textuur, maar niet Cakey weergegeven. Vanwege de romige textuur combineert gemakkelijk. De corrector blijft gedurende 6-7 uur gemakkelijk zonder primer.

Maybelline Fit Me Concealer:

Deze concealer geeft een gemiddelde tot hoge dekking. De textuur is zacht en niet Cakey kijken. De formule is licht en voelt geen zwaarte.

Maybelline Dream Mousse Concealer:

Het wordt geleverd in een verpakking van bad en is beschikbaar in 3-4 tinten. Hij verbergt onder de ogen zonder problemen en geeft je een gevoel van air-soft. De formule is bebouwbare en dienovereenkomstig kunnen worden gebouwd. Deze concealer zonder olie is meer geschikt voor de vette huid.

Maybelline Concealer Coverstick:

Deze concealer is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, zodat u uw schaduw gemakkelijk zal hebben. De verpakking gebeurt in plakken makkelijk te gebruiken, waardoor het te gemakkelijk transport. Verbergt donkere kringen en oneffenheden zonder te kijken cakey. Verder laat geen witte gegoten.

Maybelline Mineral Vermogen Natural Perfecting Concealer:

Deze concealer is verkrijgbaar in 6 kleuren en geeft ondersteuning aan een volledige dekking. De textuur is goed en gemakkelijk mengt. De textuur is licht en dus niet cakey kijken. Het brandt ook je ogen en blijft gedurende 6 uur zonder primer.

Cirkels Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark:

Deze concealer is gemakkelijk te mengen, zelfs met de vingers. Verbergt donkere kringen gemakkelijk en de formule is bebouwbaar. Het maakt niet cakey kijken en geeft natuurlijke uitstraling aan uw ogen. Deze corrector lange duur blijft het voor ongeveer 5-6 uur gemakkelijk. Er zijn 6 kleuren beschikbaar om uit te kiezen.

Probeer deze correctoren verbazende ogen en accentueren onze ogen heerlijk. Vergeet niet om een ​​reactie achter!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha