Beste Colorbar Nagellak SwatchesColorbar U.S.A. merk is erg populair in India. Heeft vele beauty producten die zijn geliefd bij de massa's .. Het biedt een verscheidenheid van glazuren in beide kleuren, texturen en afwerkingen. De geldigheidsduur van de Poolse nal Colorbar is ongeveer 1-2 jaar en zijn erg goedkoop in vergelijking met de kwaliteit die ze bieden. Blijven goed genoeg op de nagels voor een week indien toegepast met een goede base coat en top coat. Ik heb ongeveer 13 glazuren van dit merk. En hier heb je de kampioenen van de 10 beste tinten met een beknopte! Oh ja, ik heb geen afwerking gebruikt in de onderstaande afbeeldingen. Je krijgt wat je ziet!

Colorbar Nagellak Shades


03, Verlegen Pink:

Het is een zeer mooie pastel soort rood. Zijn tip zuiver, maar de kleur is bebouwbare 2e laag is op zich. Ik gebruikte 3 lagen voor de steekproef.

63, roze Glamour:

Hoewel de naam is flirterige roze, is een zeer mooie naakt tonen. E 'zuiver genoeg en moet 2-3 lagen te ondoorzichtig geworden.

73 Exclusief:

Deze schaduw is op hun exclusieve assortiment en is zeer vergelijkbaar met roze flirterige hierboven. Het enige verschil is dat het meer voor de uiteindelijke creame en een zilveren dop. De drie handen voor het monster.

20 Autumn Rose:

Het is een mooie koraal roze tint. Ik persoonlijk adviseren deze tint als een must-have in je stash. Heeft volledige capaciteit te fleuren elke saaie dag gewoon draagt. Ik gebruikte twee handen voor het monster.

57 Berrylicious:

Het is een zeer mooie schaduw. En 'meer donker roze schaduw met metallic afwerking. Deze schaduw ziet er prachtig uit op de juiste handen. Ik gebruikte twee handen voor het monster.

19 Exclusief:

Het is een donker marine blauwe tint die erg in dit jaar. Ik beveel dit als een must-have tinten. Ik gebruikte twee handen voor het monster. Formule is vrij goed en romig.

05, Blue lagoon:

Het is een mooie heldere blauwe tint. Het is een beetje 'zuiver en zal 3-4 lagen nodig om de kleur op te bouwen. Ik gebruikte 3 lagen voor de steekproef.

93 Mos Agaat:

Het 'een goede schaduw van groen mos. Het moet alleen twee handen te saai geworden. Hij crème finish. Ik gebruikte twee handen voor het monster.

002, Gouden Plaat:

En 'goud top. Het ziet er erg mooi op bijna alle kleuren. De top boven Mos Agaat schaduw. Ik heb alleen een jas als het is verpakt met zoveel glitter dat enkel schot is genoeg.

Bar kleur heeft een aantal mooie neonschaduwen en ik zelf drie van hen dat ik hier ben Swatching. Zij Zijn:

a. 096, Lime Margarita. (Neon Groen) (de middelvinger)
b. 099, Pina Colada. (Neon Yellow) (op de pointer en pinky)
c. 094, Pink Lady (neon pink) (de ringvinger)

Ik haalde ze uit van wit email voor maximale helderheid. Het zijn mooie kleuren en ik persoonlijk aan te bevelen om alle liefhebbers neon. Ik gebruikte twee handen elk voor de monsters.

Colorbar knetteren ook nagellak en ik zelf.

003, folie explosie:

Het is een zilveren glitter craquelé glazuur en ik gebruikte tinten van neon.

Ik hoop dat jullie allemaal willen deze monsters Caolorbar nagellak. Welke Colorbar nuances die u bezit? En als ze dat niet degenen die ga je kopen?

Niet delen met ons en zelfs foto's te delen ook.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha