Beste Colorbar Lip gloss Shades - Onze Top 5 PicksLip glossen zijn cosmetisch product als elk meisje - zijn niet rommelig, gemakkelijk toe te passen en nooit over de top. Colorbar heeft een aantal fantastische lipgloss, in beperkte aantallen, maar nog steeds geweldig.

Hier ben ik notering mijn top vijf colorbar lipgloss tinten die Indiase huidtinten passen en zien er echt fantastisch.


Beste Shades Colorbar lipgloss

Colorbar Star Lip Gloss - Ripe Apple:

Deze mooie roze tint is bruinachtig, meer leunend naar een aardse bruin. In tegenstelling tot de meeste lipgloss, dit biedt volledige dekking, meer als lipstick vloeibaar Het komt in een kleine tube super schattig en heeft een spons applicator voet hinde voor de toepassing. Geen reflecties en geeft een ondoorzichtige dekking. De glanzend effect verdwijnt na een tijdje ', maar de kleur blijft tot het einde en geeft een mooie kleur voor de lippen. Een Rs. 275/- is zeker een goede deal. De capaciteit van resistentie nauwkeurig tot vier uur is. Het enige probleem is dat het droogt je lippen, dus beweeg je vinger op de beste lippenbalsem eronder.

Colorbar Hollywood Lights Lipgloss - Call My Agent:

Hoe creatief is de naam van lipgloss ?! Call My Agent is een roestige tint, met tinten van beige. Super Micro heeft reflexen die niet zal je ziet eruit als een discobal. En 'vleiend op de Indiase huidtinten, en is perfect als kantoor slijtage ook. Het komt in een buis van lipgloss normale en een applicator borstel. De lipgloss is dik en blijft zitten gedurende ten minste vier uur. De kleur geeft nat zijn op de lippen en hoe dik is, overdraagbaar is. Het enige nadeel is wanneer de kleur vervaagt, de glans blijft en vereist een goede make-up remover om reflecties te elimineren.

Colorbar True Gloss Lip Gloss - Orange Nectar:

Het is de mooiste glans of gloss dat is de mooiste? Hoe ik hou van de schaduw van koraal! Deze lipgloss is een heerlijk warm, het koraal, dat is leuk, flirterig en zomer. Heeft roodachtige tinten dat het draagbaar voor zowel lichte als donkere huidskleur maakt. De lipgloss komt in een buis en heeft een applicator achterste voet. En 'neon rood en ziet er in de buis, maar wanneer toegepast, is een mooi, mooi koraal. Blijft vijf uur na het vervaagt. Een vlek achtergelaten, echter, en geen schoonheid, maar bleke kleur.

Colorbar Perfect Pout Lip Gloss - 008 Schandaal:

008 schandaal is een super meisje rode framboos, een met boventonen van roze en rood. Het is een koude afgezwakt lipgloss dat ziet er geweldig uit op de huidtinten eerlijker. Kon al wassen donkerder skins. Pigmentatie is fatsoenlijk, niet te hoog, niet te laag. Je gaat naar de piek op de lippen. Capaciteit resistentie ongeveer 3 uur, omdat het niet erg gepigmenteerd. Als u wilt proberen de kleuren van rode lippen en weet niet waar te beginnen, 008 schandaal is een goed begin. Het zal uitzoeken om mee te beginnen.

Colorbar Star Metal Lip Gloss - Seductress:

Dit is een echte hete koraalroze met rode ondertoon. En 'meer rood Colorbar True Gloss Lip gloss in Orange Nectar. Hij micro shimmer dat is niet agressief; hoor je niet een ding op de lippen. Het wordt geleverd in een eenvoudige buis lipgloss en een borstel applicator. En 'goed gepigmenteerd en blijft zitten gedurende ten minste vier uur. Wanneer verdwijnt, met achterlating van een mooie schaduw van roze. Ook al is het aan de dikke kant, is volledig niet-kleverig.

Dus meiden, dit zijn mijn top vijf Colorbar lipgloss. Laat me weten wat uw favorieten zijn!

Bronnen: 1, 2

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha