Beste Cinthol zeep en douchegels - Onze Top 10Cinthol is een handelsmerk van Godrej Consumer Products Ltd (gcpl). Het is een groot merk van zeep maken in de Indiase markt. Dit is een bekende naam bekend in het hele land. Ze worden gerangschikt onder de "100 meest vertrouwde merken 'in het land door Economic Times in 201
Zijn van superieure kwaliteit en betaalbare producten zoals parfums, deodorants en bad zeep.

Hier zijn de top 10 zepen Cinthol:


Cinthol Fresh Lime Soap:

Deze tas is verkrijgbaar in een 75 gm. Cinthol zeep kalk bevat actieve kalk. Deze formule geeft je een gevoel van frisheid gedurende de dag. De frisheid helpt om u te revitaliseren voor de tijd 24x

Prijs: 4 stuks

Rs. 600

Cinthol Cool Pack:

Cinthol verse zeep is verkrijgbaar in een combo pack dat drie zeep bevat. Dit verjongt de huid en maakt het super zacht. Cinthol zeep heeft de geur die u zal vallen in liefde met aqua voor prachtige huid. En 'speciaal samengesteld met ingrediënten die verlof koeling van een koel gevoel gedurende de dag. Dit geweldige soap fungeert als een uitstekend reinigingsmiddel voor het lichaam die de huid zacht en soepel maakt.

Prijs: 3 pack

Rs. 600

Cinthol deodorant en Teint Soap:

Cinthol deodorant en teint zeep slaat de huid tegen de hitte van het moment dat je uit het huis. Dit voorkomt dat de huid van stof en rook die kunnen leiden tot puistjes, huiduitslag en vlekken. Deze zeep wordt vaak aanbevolen door artsen voor de bescherming van de huid. Het is ook nuttig om je huid te houden en helder met natuurlijke glans. Ze komen in een hogere premie, wat handig is om de geur te houden. Deze frisse geur verspreidt, zodra je de doos open en blijft 4-5 uur na het bad. Ze zijn speciaal ontworpen gemakkelijk om niet te slippen en hand. Gebruik deze Cinthol bar baden elke dag fris en verjongd de hele dag voelen.

Prijs: 6 pack

Rs. 1800

Cinthol Sterke Verpakking:

Sterke Cinthol zeep wordt geformuleerd met actieve deo formule die helpt om de groei van bacteriën stoppen. Dit kan helpen uw huid vrij van lichaamsgeur te houden. Het is een stuk zeep Unisex die kunnen worden gebruikt door mannen en vrouwen. Ze bevatten kruidige geur die is sterk en verfrissend. De bovenste aantrekkelijke verpakking helpt de geur behouden. Ze hebben goede ergonomische ontwerp dat is gemakkelijk vast te houden tijdens het bad en niet weg te glijden.

Prijs: 3 pack

Rs. 600

Cinthol Lime Verpakking:

Cinthol kalk pakket is geladen met drie zepen die het gewicht van 120 gram. Deze zijn unisex en kan worden gebruikt door mannen en vrouwen. De zeep is goed ontworpen met zijn comfortabele ergonomische vorm. Dit geeft u een goede grip en makkelijk aan de bar tijdens het baden te houden. Bevat frisse geur die blijft hangen de hele dag en laat de huid ontgeurd. Dit is ook verjongt de hele dag.

Prijs: 3 pack

Rs. 700

Cinthol Deo Deodorant Zeep Intense:

De deo Cinthol Mujer heeft een zeer klassieke die je verliefd. Dit zijn unisex bar die kan worden gebruikt door alle leden van de familie. Dit maakt uw dag begint en zeer verfrissend. Deze bevat ingrediënten zoals natrium handvormige natrium palm Kernelate, water, parfums, triclosan BHT EDTA, natriumchloride, mica/titaandioxide glycerine, dinatrium distyrylbiphenyl disulfonaat cetric. Deze zijn speciaal samengesteld met technologie ultra geur die u geeft langdurige geur.

Prijs: Prijs: 3 pack

Rs. 900

Cinthol Fresh Aqua Soap:

Cinthol frisse aqua Godrej consumentenproducten zijn gevuld met een hydratatie frisheid en de huid. Het is geformuleerd met aqua revolutionaire formule die de hydratatie van de huid zorgt. Deze zepen zijn mineralen en aqua aqua geur technologie. Ze bevatten geur die duurzaam voor 5-6 uur blijft.

Prijs:

  • Rs 60-125 g pak van drie
  • Rs 52 voor een pakket van vier 75 gm
  • Rs 30 voor een pakket van 60 gm van drie.

Cinthol Intense Shower Gel:

Cinthol intense douchegel biedt bescherming tegen ziektekiemen. Cinthol intense douchegel geeft maximale bescherming, dat is in een gel vorm. Het heeft een kruidige geur zeer persistente, dat geeft je een gevoel zeer verfrist tijdens de dag en blijft gedurende 4-5 uur. De gel is zeer eenvoudig aan te brengen op natte huid en masseer echt goed. De geur is zeer verfrissend, die onmiddellijk verhoogt de sfeer en laat je fris en koel gevoel. Cinthol intense douche gel verwijdert onzuiverheden uit de huid en zaden. Het maakt je huid olievrij en zacht zonder het verwijderen van de natuurlijke olie van de huid. Het is opgenomen in een pakket dat de schitterende geur houdt.

Prijs: Rs.150

Cinthol Deo Musk Soap:

Cinthol deo mos zeep bevat ingrediënten zoals natrium handvormige natrium palm Kernelate, water, parfums, cl 1215, natriumchloride, triclosan BHT EDTA, mica/titaandioxide glycerine, zuur cetric cl 742 Deze zeep mos heeft een technologie ultra parfum dat geeft je een langdurige geur.

Prijs: 3 pack

Rs. 900

Cinthol Speel Shower Gel:

Cinthol douchegel spel ontwaakt slaperig vanuit het comfort van uw bed in de ochtend en wordt vernieuwd. Je kunt eigenlijk voelen als duiken in een zwembad van frisheid. Dit is een geweldige manier om een ​​vliegende start van uw dag. De Cinthol douchegel geeft het gevoel avontuurlijk spel voor mannen en vrouwen. Dit revitaliserende gel barst vol kruidig ​​en citrus. Dit geweldige gel heeft een zeer sensuele geur die injecteert in je zintuigen en geeft je een gevoel van energie. Dit houdt je fris voor de rest van de dag het gevoel. Deze reinigt grondig en verwijdert onzuiverheden uit het lichaam. Het helpt om je lichaam geur op afstand te houden. Het heeft een zachte textuur en niet plakkerig. Deze gel schuimt heel goed, dat is lichtgewicht en wordt gerevitaliseerd en is ideaal voor gebruik unisex.

Prijs: Rs 150

Heeft u een van deze producten Cinthol bezitten? Schiet ons geplaatst. Blijf op de hoogte!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha