Beste China Glaze nagellakken en Monsters - Onze Top 10China Glaze nagellak bereik is in de lijst lust elke nagellak liefhebbers. China Glaze heeft gewerkt voor meer dan 13 jaar om de beste kwaliteit van de rijke, trendy en vernieuwende glossy bieden. Hun poetsmiddelen bevatten China Clay als een nagelverharder dat is het materiaal dat porselein geeft zijn glanzende afwerking. Hier is een lijst van enkele van de beste porselein nagellak Poolse kampioenen van tinten verkrijgbaar. Het was hard werken om een ​​aantal van de vele mooie degenen te vinden.

The Best Of China Glaze Nail Polish Kleuren

China Glaze Stone Cold:

Via bron


Dit glazuur is afkomstig uit de collectie van de Hunger Games. Stone Cold is een glazuur donker grijs met zilver hoogtepunten en een matte afwerking. Ik hou van hoe de glans en matte uitstraling geven het glazuur een gevoel van zand. Als je niet van saai, kunt u ook een aantal 'afwerking van het zilver in het uit te brengen. Vereist twee handen.

China Glaze Pool Party:

Via bron

Dit glazuur schreeuwen neon. Pool Party is een fel neon roze fuchsia in een crème finish. Niet een tint die al durven te dragen, maar het zou geweldig uitzien tijdens de zomers. Vereist twee handen.

Chian Glaze Agro:

Via bron

Agro is een mooie metallic lak olie met gouden vlekken erin. Een verfrissende verandering van de reguliere groene, zodat iedereen kan dit proberen. Vereist twee handen.

China Glaze Four Leaf Clover:

Via bron

Een andere leuke polish voor de zomers. Four Leaf Clover is een soort water echt helder groen in een crème finish. Dit gaat om veel aandacht te trekken. Vereist twee handen.

China Glaze Schakel Love:

Via bron

Hier is een Poolse één van mijn favoriete kleuren. Het draaien van de Liefde is een prachtige oranje - rode nagellak in een crème finish. Degenen onder jullie die willen de rode wijnen te proberen, maar zijn bang om het te doen, probeer dit. En 'briljant, maar nog steeds niet te sterk. Vereist twee handen.

China Glaze Strawberry Fields:

Via bron

Wat is er niet om lief te hebben over dat? Strawberry Fields is een mooie roze nagellak met veel gouden shimmer erin. Dit is iets dat iedereen kan dragen. De Poolse zou geweldig zijn voor feestelijke gelegenheden. Vereist drie handen.

China Glaze Millennium:

Via bron

Een helder, glanzend zilverpoets is altijd moeilijk te voldoen, en dit past het wetsvoorstel perfect. Millennium is een helder zilver metallic kleuren met zilver erin. Poolse lijkt bijna een vel op de nagels. Vereist drie handen.

China Glaze Ruby Pumps:

Via bron

Een mooie Pools voor alle liefhebbers rood. Ruby Pumps is een glazuur donkerrood met veel gloeiende rood in het. En 'perfecte polish te dragen voor een feestelijke gelegenheid of een avondje uit. Vereist drie handen.

China Glaze Lemon Fizz:

Via bron

Als je wilde gele nagels te brengen, maar vermeden kleur, hier is het antwoord op uw problemen. Lemon Fizz is een gedempt geel licht in een crème finish. Ik hou van deze schaduw voor bits en wachten om hun handen op te krijgen. Vereist drie handen.

China Glaze Diva Bruid:

Diva Bride is een glazuur nogal naakt in een crème finish. Vereist drie handen.

Dus welke van deze China nagellak glazuur kleuren ga je gaan halen de volgende? Vermijd het verlaten van een coment.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha