Beste China Glaze Glitter nagellakken en Monsters - Out Top 10Als u houdt van te hebben in uw glitter nagellak escort, China Glaze is een merk dat u zeker moet checken.

China Glaze kan zeker worden gecrediteerd voor het feit dat een aantal van de meest exotische en complexe combinatie van glitter. En aangezien ze blijven komen met nieuwe collecties vaak, je zal zeker worden verwend. Al hun mooie glanzende bevatten China Clay als een nagelverharder dat de nagels geeft een glanzende, porselein achtige afwerking. Bekijk de lijst van enkele van de beste onder China Glaze nagellak met glitter combo die zeker zal u kwijlen


De meeste Lovable China Glaze nagellak Shades

Hier zijn enkele van de beste porseleinemail nagellak kleuren.

China Glaze Medaillon:

We hadden zo veel glazuren goud, maar niemand kan dit evenaren. Medaillon is een duidelijke glazuur rijk aan geraffineerde glitter van goud en ton van holografische zeshoek glitter. Ontdek hoe sparkly het! Het dragen van dit is als het hebben van echt goud nagels U kunt meer lagen dragen of laag over een glazuur donker.

China Glaze Glitter All The Way:

Via bron

Ik denk dat dit één van de meest unieke glitter lakjes die ik ooit heb gezien. Glitter All The Way is een duidelijke glazuur van groen, goud, rood en paars schittert in verschillende maten. Het ziet er zo goed uit op zijn eigen, in plaats van gelaagdheid het.

China Glaze Mosaic Madness:

Via bron

Zeshoek glitter lakjes zijn vrij algemeen, maar het wordt zo veel plezier met de anderen toegevoegd. Mosaic Madness is een duidelijke polish met licht medium, donkerblauw grote, grote zwarte zeshoek glitters en schittert zwarte balk. Ik hou van hoe het eruit ziet op de lichtblauwe emaille. Slechts een hand op elke glazuur is genoeg om al dat goede sprankelende nagels te krijgen.

China Glaze Its A Trap-Eze:

Via bron

Hier is een polish met glitter, dat is niet te opdringerig. Zijn A Trap-Eze is een melkachtig wit emaille gevuld met veelkleurige glitter in verschillende maten. Het omvat roze, rood, groen, goud, blauw, oranje en wit. Eerder op zoek pastel polish. Vereist twee handen.

China Glaze Full Spectrum:

Via bron

Dit behoort tot hun collectie Prismatic Chroma Glitter. Full Spectrum is een duidelijke glazuur rijk in veel verschillende glitter, het is moeilijk te zeggen wat het heeft. De complexiteit van de glitter en maakt het vrij uniek. Vereist drie handen, maar het is ook mogelijk deze overlay op een zwart email.

China Glaze wervelde:

Via bron

Glitters in zwart en wit zijn echt moeilijk te vinden, maar als je ze eenmaal hebt, kun je bijna elke polish fleuren met het. Whirled is een duidelijke polish met glitter grote zeshoek zwart en wit grote zwarte balk en glitters. Dit is mijn favoriet van de wedstrijd voor zijn veelzijdigheid. Voeg twee handen voor het beste resultaat.

China Glaze verstrooid en flarden:

Via bron

Tattered verspreid en is een duidelijke polish met verschillende maten van rode en zwarte zeshoekige glitters en schittert sommige zwarte balken. Ik hou van hoe dit eruit ziet over het glazuur roze, maar het zal ook goed gaan met wit. Laag twee handen.

China Glaze Cosmic:

Via bron

Ik hou van zwart en glanzend met glitter, is als de kers op de taart. Cosmic is een zwarte emaille gevuld met fijne holografische glitter. Doet me denken aan de nachtelijke hemel met veel fonkelende sterren. Vereist twee handen.

China Glaze Glitter Goblin:

Glitter Goblin is een mooie polish uit hun collectie Wicked Halloween. Het is een duidelijke email met geraffineerd koper, zilver en zilveren holografische glitter. Het schijnt als een gek in het zonlicht. Hier zijn twee handen op een rode glazuur, maar u kunt de volledige dekking te krijgen in drie van zijn handen.

China Glaze Tinsel Town:

Dit is de perfecte polish om te dragen naar een feestje. Tinsel Town is een mooie heldere nagellak met glitter zilver zwartachtig. Alleen vereist twee handen om volledige dekking te bereiken.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha