Beste Charlie Parfum voor Vrouwen - De Top 10Een vrouw is nooit volledig gekleed zonder het dragen van een mooie geur. De hoeveelheid tijd die het kost om te beslissen wie de geur zal dragen is net zo belangrijk als de tijd die het duurt om volledig gekleed. U kunt voorspellen wat een vrouw voelt van het dragen van parfum. En "Charlie" lijkt te hebben ontdekt dit geheim.

Charlie werd in 1973 gelanceerd door het huis Cosmetics, Revlon. E 'geclassificeerd als een bloemige geur en het bereik scherp en is populair onder meisjes geworden om zijn frisse geur en de betaalbaarheid. Dit moet de geur die je zag je moeder dragen en altijd al wilde hebben zijn. Het is een rage onder vrouwen van die tijd, ze hebben zeer goede herinneringen. Het wordt beschreven als een parfum klasse voor de onafhankelijke vrouw.


Dus lees hieronder om meer te leren over de 10 beste Charlie Parfums voor vrouwen:

Charlie Red:

Red Charlie parfum voor vrouwen werd geïntroduceerd in 1993, die een zoete met een fruitige smaak die frisheid draagt ​​bij aan een ongedwongen dag heeft. E 'subtiel maar merkbaar. Je kunt het overal dragen. Wees voorbereid, want de complimenten liggen op schema.

Charlie Blue:

Charlie Blue parfum voor vrouwen werd in 1973 geïntroduceerd is een favoriet van alle tijden klassieker. Het is een handtekening geur van Charlie. Het heeft een bloemige geur van jasmijn, sandelhout en muskus waardoor het ideaal is voor al uw romantische uitje. Complimenten ook met kleding van klasse en stijl die het een ideale keuze voor de avond maakt.

Charlie Gold:

Goud Charlie parfum voor vrouwen werd in 199It geïntroduceerd was een instant hit en een geweldige geur overdag. E 'werd zeer populair onder de vrouwen om zijn pittige geur die subtiel was en onopvallend hun persoonlijkheid. Het is een geweldige optie voor een dag werken.

Charlie Silver:

Zilveren Charlie parfum voor vrouwen werd in 1998 geïntroduceerd zal weg te drijven met zijn traditionele geur van peer en muskus. U kunt de rijke geur op je voelt dat is licht en diep tegelijk. Het is een geur met een vleugje dat het perfect voor een dag op de move maakt.

Charlie Zon:

Charlie zon geïntroduceerd in 1997, heeft een vreemde geur aan de basis van grapefruit op een vers gesneden bloemen hart. U kunt uw stemming boost met zijn zomer geur voor een feest in de lente. Het zal bieden u de energie te verhogen in de zon.

Charlie White:

Charlie White parfum voor vrouwen is een zoete combinatie van watermeloen en jasmijn. Deze geur zal uw dag zowel voor werk of voor een zomerse middag licht. Dit zou zeker de aandacht trekken waar je ook gaat.

Charlie White Musk:

Charlie White Musk werd gelanceerd in 199 heeft een fruitige en bloemige geur met een subtiele sensualiteit aan. E 'voor de onafhankelijke vrouw van nu, die niet schuw om zich te laten zien en wil een verklaring afleggen als dit parfum zou al het praten te doen. Het heeft een vermogen van fruitige meloen, witte muskus en sandelhout.

Charlie Black:

Gelanceerd in 2009, het huis van Revlon Charlie Black is een zeer bubbels en verfijnde geur. Heeft karamel en amandel in zijn hart, terwijl amber, muskus, vanille en heliotroop als basisnoten.

Charlie bloosde:

Charlie bloosde werd gelanceerd in het jaar 200 heeft een zeer zoete geur, sensueel en romantisch, dat de essentie van lavendel, lelietje-van-vallei, jasmijn, bossen, roos en vanille.

Charlie Chic:

Charlie chic uit het huis van Revlon Charlie werd gelanceerd in het jaar 200 behoort tot de familie bloemige geur. Hij merkt heel fris, bloemig en exotisch fruit op basis van, bloemen, sandelhout, amber, patchouli en specerijen.

Vrouwen die Charlie dragen niet de goedkeuring van anderen nodig hebben om goed gevoel over zichzelf. Ze zijn vrouwen vandaag de dag die trots zijn op hun kracht en vrouwelijkheid. Dragen voor zichzelf, omdat ze leuk vindt en voelt zich goed en zelfverzekerd over.

Charlie probeert niet te hard om u te winnen. Dit is een perfecte mix van noten. Het maakt niet proberen te verleiden of te imponeren op je, omdat je niet hoeft te doen. Deze geur is krachtig, scherp en bloemen.

Dus wat doe je het verzamelen van tevoren?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha