Beste Brut Parfum voor Vrouwen - Onze Top 10 PicksBrut - de naam betekent klasse en intense passie wordt geleverd met een reeks intrigerende geuren die zijn sporen laat zelfs na uren. Brut werd opgenomen in 1960 en heeft een sterke invloed op zijn publiek wereldwijd. E 'om deze reden dat elke release van Brut is een blockbuster die uiteindelijk wordt het een all-time. Brut heeft een mannelijk, echter, is niet beperkt tot mensen, zijn er geuren van Brut vrouwen ook.

Champagne Brut Demeter:

Deze geur van Brut werd geïnspireerd door Don Perignon Champagne. Brut geeft de mooiste en de meest droge wijn die de zoetheid ontbreekt, maar het heeft zijn belang vanwege zijn zeldzaamheid. De geur van dit parfum is de warmte van de zeldzame wijn die een fruitig aroma te geven.


Brut Faberge:

Deze geur opent met de geur van lavendel, bergamot, basilicum, citroen en anijs met ylang ylang, jasmijn en geranium aan zijn hart en eikenmos, patchoeli, sandelhout, vanille en tonkaboon als basis.

Faberge Brut Passion:

Passie Faberge zoals de naam al doet vermoeden is een zeer sterke geur en blijvende lang dat een zeer bosrijke en pittig aan het heeft. Dit parfum werd gelanceerd in het nieuwe millennium, het jaar 2000. De geur is een combinatie van groene noten, kruiden en houtachtige noten waardoor het een zeer unieke geur maakt.

Brut Oceans Faberge:

Dit is een klassieke geur Brut die werd gelanceerd in het jaar 200 Geïnspireerd ernstige avontuurlijke watersporten, deze geur is zo goed als je kunt krijgen. Deze parfum definieert sportieve geest op zijn best.

Faberge Brut Revolution:

Geformuleerd door de beroemde Yves Cassar, werd Brut Revolutie gelanceerd in het jaar 200 De geur is houtachtig en aquatische en bestaat uit aroma's van zwarte peper, mos, muskus, patchouli, marine noten en verse peren.

Brut Actif Blue Faberge:

De Faberge Brut Actif Blue is een zeer frisse aromatische geur met een spreuk marine die werd gelanceerd in het jaar 199 Fragrances keynote omvatten munt, lavendel, peer en appel. In het hart van dit parfum kunt u de aroma's van vers gemaaid gras, geranium en ozon notities met muskus en sandelhout vinden.

Brut Aquatonic Faberge:

Gelanceerd in 1988, Brut Aquatonic Faberge Brut is een van de klassiekers. Hij was opgegroeid in het jaar 200 geuren kenmerken exotische geur van de diepe zee met een fruitig aan het voelen.

Faberge Brut Identity:

Dit is een chypre geur die werd gelanceerd in het nieuwe millennium, het jaar 2000. Het heeft een unieke sportieve geur die de individualiteit definieert.

Brut Musk:

De ontspannende geur van mysterieuze musk is wat omringt de lucht wanneer een persoon sport Brut Musk. Puur gebaseerd op het mos, het is een originele Brut succes dat is een bestseller-to-date.

Faberge Brut Instinct:

Faberge Brut Instinct werd gelanceerd in het jaar 199 heeft de geur van nootmuskaat, dragon, salie en vanille. Het is een geur gedurende een lange duur mild dat meer geschikt is voor dagelijks gebruik.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha