Beste Black nagellakken - De Top 10 |Ze zijn allemaal geschokt door de gedachte van zwart email op een bepaald punt in ons leven of een andere? Once upon a time, is glanzend zwart is exclusief voorbehouden voor de Goten en punkers. Vandaag bijna elke andere meisje kan worden gezien sportief op haar nagels. Zwart ziet er chic en kan worden gecombineerd met vrijwel elke outfit. Vorm een ​​basiskleur voor fantastische nail art met zwart emaille en bijna alle emaille glitter wordt geaccentueerd wanneer gedragen op. Dus als Black is ontgaan de nagellak collectie voor een of andere reden tot nu toe, hier zijn enkele opties voor u om uit te kiezen:

Zwarte nagellak ontwerpen en Shades


Jordana Black:

Dit is mijn favoriete tijd zwart. En dan bedoel ik, omdat ik drie flessen klaar up-to-date. Pools is intens zwarte kleur in een crème afwerking, zodat je bijna kunt gaan dragen van een hand. De afwerking is zeer glanzend. Vereist twee handen.

Essie Zoethout:

Zoethout is een diepe zwarte kleur in een romige afwerking. De lak is zo glanzend, het lijkt je draagt ​​afwerking op het. Dit is een kenmerk van de meeste transparanten Essie. Wees bereid om de dop van de poen wel.

China Glaze Cosmic:

Zwart is de favoriete kleur aan te passen met glanzende glitter. Maar hier is een combinatie van beide. Cosmic is een zwart email met een heleboel mooie zilveren holografische glitter. Als u weinig tijd en wilt aankleden je nagels voor de gelegenheid, dit is het glazuur te bereiken voor. Dit is misschien een beetje 'puur om te dragen over een effen zwart.

Essie Over The Top:

Hier is een zwart email met een verschil. Over The Top is een metallic nagellak tinten grijs-zwart met een beetje 'kleine zilveren glitters erin. Dit glazuur is goed als je wilt dragen zwart, maar wil zijn sterke verschijning te voorkomen. Vereist twee handen.

OPI Metallic For Life:

Een andere combo en zwarte glitter. Metallic for Life is een zwart email met zilver schittert in alle formaten. Ik hou van hoe het glazuur is vol glitter en nog steeds, zwart en zilver vormen een winnende combinatie. Vereist twee handen.

Orly Matte Vinyl:

Als je wilt iets extra's toe te voegen aan uw normale zwart, mat is de weg te gaan. Matte vinyl is een Pool in een pure matte afwerking. De matte afwerking geeft het een compleet andere look en lijken fantastisch als je een beetje 'van glitter op het toevoegen. Vereist twee handen.

Sephora Door OPI Schoenen Never Enough:

Een van de meest unieke glanzende zwarten ooit. Schoenen is nooit te is een zwart email met fijn rood, goud en koper dunne glitters. Ik hou van hoe de glitter pistool zwart. Perfect om te dragen voor een avondje uit. Vereist drie handen.

OPI Black Satin:

Black Satin is een metallic zwart - grijs polish. De laatste ziet er echt als satijn en is goed voor degenen die bang zijn om een ​​effen zwarte dragen. Vereist twee handen.

China Glaze Liquid Leather:

Als zwart is wat je draagt ​​vaak en zijn zeer bijzonder over de kwaliteit, geen kwaad om te investeren in deze. Skin Liquid is gewoon een crème wit in een super glanzende afwerking. Vereist twee handen.

NYX Kroezend Spots:

Een van mijn favoriete nagellak zwart. Kroeshaar Spots is een puur zwart met fijne en grove zilveren holografische glitter. De glitter is bijna verblindend zonlicht. De polish is volledig zuiver zo gedragen over een effen zwart.

Dus welke van deze denk je dat is de beste zwart email? Geen commentaar en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha